• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
یکی از کاربران اینجا ، آقای @FX.HOSSEINY اگه اشتباه نکنم چند وقت پیش پیش بینی کرده بوند که دلار تا عید به 5000 تومن میرسه. ظاهراً پیش بینی ایشون داره درست از آب در میاد متاسفانه!
دادا تا عید خوبه که اینجوری پیش بره یه هفته دیگه ۵۰۰۰ رو رد میکنه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ناخود آگاه یاد این تصاویر افتادم:

2075728.jpg

65655_538.jpg

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
تف به شرف نداشته ات شیخ حسن ...
خاک عالم بر سر ولی‌الله سیف که چندروزه دلار به بازار تزریق نمیکنه تا قیمت عمدی بالا بره...
چه میکنه این کسری بودجه و آمار و ارقام رشد اقتصادی و تورم جعلی و تقلبی...

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
برای بالا رفتن قیمت دلار دو سناریو وجود داره,
یکی اینکه دولت داره پول کارمندارو با افزایش قیمت دلار و فروش دلاراش درمیاره چون سر برجه و یارانه داده شده و کمبود هست,
دوم موجبی اعتمادی به اینده ایران سرمایه دارها رو اوردن به تبدیل ثروتشون به طلا و دلار چون خودم قبل اعتراضا از چند سرمایه دار شنیدم که وضع اینده خوب نیست و دارن نقد میکنن برن روسیه

در هر دو صورت اگه افزایش ادامه پیدا کنه باعث سرازیر شدن نقدینگی به این باز ار میشه دولت به مشکل برمیخوره چون کبود دلار و افزایش دلار به نفع الان حکومت نیست, نظر شخصی من بودن اینا

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
برای بالا رفتن قیمت دلار دو سناریو وجود داره,
یکی اینکه دولت داره پول کارمندارو با افزایش قیمت دلار و فروش دلاراش درمیاره چون سر برجه و یارانه داده شده و کمبود هست,
دوم موجبی اعتمادی به اینده ایران سرمایه دارها رو اوردن به تبدیل ثروتشون به طلا و دلار چون خودم قبل اعتراضا از چند سرمایه دار شنیدم که وضع اینده خوب نیست و دارن نقد میکنن برن روسیه
حالا چرا روسیه ؟!!‌ اونایی که بخوان برن، کلی جای بهتر دارن که فرار کنن.
به نظر من هم ترکیب این دو دلیل به همراه هم باعث شد که خود دولت هم اداره ارز از دستش در بره، تا یکماه پیش آروم آروم و تدریجی گرون میشد، مثلا دلار حدود دو سه هفته حول و حوش 4200 بود و نوسانی نداشت، یا یورو حول و حوش 5 هزار تومن نوسان داشت، ولی بعد اعتراضها که تقاضای ارز زیاد شد، دیگه از دستشون در رفت و دیگه غیر قابل کنترل داره بالا میره، الان سه هفتست که فقط و فقط افزایش قیمت داریم. در اینکه وضع آینده خوب نیست هم که هیچ شکی نیست، ترامپ چین رو هم با خودش همراه کرده و تحریم نفت و بانک مرکزی هم برگرده که دیگه اقتصاد ایران تحمل تکرار اتفاقات سالهای 90 و 91 رو نداره و اقتصاد ایران کاملا ورشکست میشه.

6344444

Registered User
لایک‌ها
20
46580

شاید قرار فیکس بشه 5!
من سر رشته ای در اقتصاد ندارم ولی نظرمو میتونم بگم
واقعا الان 5 تومن شدن چیز عجیبیه من به قیمت های خیلی بالاتر فکر میکنم
ایران واقعا دیگه هیچ وقت درست نمیشه و هیچ امیدی نیست
هر کس میتونه باید بره یا اگر موند باید دزدی کنه یا بمیره

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
5880 یورو
کسی دلار نمیفروشه
حرفمو تصحیح میکنم سال دیگه 10 تومن نمیشه یورو 2 ماه دیگه 10 تومنه

iliyad

Registered User
لایک‌ها
4
تکلیف من دانشجو بدبخت چیه که یورو لازم دارم؟[emoji29]

Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
یورو وحشتناک گرون شده و هیچ صرافی هم نمیفروشه، اقتصاد ایران داره دقیقا راه ونزوئلا رو پیش میره.

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
نخبه ها و حتی متوسط ها رو از همون دبیرستان می فرستادند ریاضی و تجربی و بعدش در دانشگاه می فرستادند رشته های مهندسی و پزشکی . از همون کودن های اقتصاد و بعدها علوم انسانی دبیرستان هم خوب هاشون معمولآ در دانشگاه می رفتند رشته حقوق. کودن الکودن های رشته ی علوم انسانی همراه با کودن های ریاضی و تجربی هم در دانشگاه رفتند رشته اقتصاد . این ها بعدها شدند استاد تقلبی دانشگاه و کارشناس تقلبی اقتصاد.
از این ها انتظاری نداشته باشید... این ها از من هم کودن ترند. این ها همون کودن های مدرسه بودند
تعجب نکنید که بگن برای حمایت از تولید ملی باید دلار گرون بشه.
تعجب نکنید کمبود بودجه شون رو بخان با دلار جبران کنند.
و ...

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
همینجوری داره میره بالا

Last edited:

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
اینم از دولت تدبیر و امیدتون
تا دلار 6000 تومانی با روحانی :)

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
قبلا که مملکت به امید برجام بودو هر روز گل و بلبل و اخبار خوب,روحانی خوب کنترلذکرد دلارو ولی دیگه این روزا همش اخبار منفی و ترامپم مثل اوبا ما نیست میژنه زیر برجام یا کاری میکنه اجراش یا عدمش تفاوت انچنانی نمیکنه,
اگه دلار همینجوری بالا بره سپرده ها و نقدینگی سرگردان سمتش میره و دولت نمیتونه کنترل کنه قیمت دلارو
خرید دلار توسط مردم و سرمایه دارا و ذخیره اون یا حواله کردن برای خارج از کشور برای دولت دوسر باخته, از یه طرف نقدینگی از بانکها میاد بیرون و ورشکستگی بانک ها و سیستم پولی رو باعث میشه و از طرف دیگه دولت دلارهای نازنینشو از دست میده

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
برنامه دولت افزایش قیمت دلار به ۵۰۰۰ تومان است

رییس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی با انتقاد از افزایش قیمت دلار گفت که قیمت دلار به صورت تدریجی از ۳۵۰۰ تومان به ۴۵۰۰ تومان افزایش یافته است. برنامه این است که این نرخ را به ۵۰۰۰ تومان رسانده تا آن را تک نرخی کنند.

به گزارش ایسنا، امیر خجسته در تذکری شفاهی در پایان جلسه علنی امروز (یکشنبه) در تذکری به وزیر اقتصاد گفت: انگار دیگر تعارفی در موضوع مفاسد وجود ندارد و فراگیر شده است. به طوری که متاسفانه برخورد جدی هم وجود ندارد.

وی با اشاره به افزایش قیمت دلار به ۴۵۰۰ تومان گفت: دلار از ۳۵۰۰ تومان به صورت تدریجی به ۴۵۰۰ تومان رسیده است برنامه این است که این نرخ را به ۵۰۰۰ تومان برسانند تا آن را تک نرخی کنند اما نباید بیش از این فشار به مردم وارد شود.

https://www.isna.ir/news/96110100335/برنامه-دولت-افزایش-قیمت-دلار-به-۵۰۰۰-تومان-است

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اول میگفتن میخوایم رو 3500 تک نرخی کنیم. بعد از چند وقت اومدن گفتن رو 3800 تک نرخی میکنیم. یک مدت گذشت و دلار نزدیک 4 تومن شد و اومدن گفتن دولت تصمیم داره رو 4000 دلار رو تک نرخی کنه. 4 رو که رد کردیم گفتن رو 4200 دیگه صد در صد تک نرخی میشه. از 4200 هم گذشتیم تا 4500 و 4600 و 4700 رفتیم بالا که حالا هم میگم میخوایم رو 5000 تک نرخی کنیم!!! و این داستان ادامه دارد!

xshya

Registered User
لایک‌ها
38
اون میلیون نفری که رای به ماندن این دولت سود جوء دادن از همون روز اول داشتن دلار میخریدتد
خب باشد بگزار فکر کنند ما هم نمیدانستیم و نمیدیدم این دولت ماند تا خیلیها ثروتمندتر بشوند
اونهایی که با پیروز شدن روحانی همزمان میلیارد میلیارد دلار میخریدند حتما انتظار دارند زندگی پاک , با آبرو و سالمی داشته باشند و حتما هم اینطور فکر میکنند

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اون میلیون نفری که رای به ماندن این دولت سود جوء دادن از همون روز اول داشتن دلار میخریدتد
خب باشد بگزار فکر کنند ما هم نمیدانستیم و نمیدیدم این دولت ماند تا خیلیها ثروتمندتر بشوند
اونهایی که با پیروز شدن روحانی همزمان میلیارد میلیارد دلار میخریدند حتما انتظار دارند زندگی پاک , با آبرو و سالمی داشته باشند و حتما هم اینطور فکر میکنند
مشکل اینه که شماها فکر می کنید مترسکی مثل روحانی و ا.ن و....جا به جاشدنشون فرقی داره .مملکت از پایه نابوده .کدوم رئیس جمهور دلار را ثابت نگه داشته؟؟؟!!!

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
بالا