• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
من ۱۰۰۰ تا ۱۴۵۰۰ بود خریدم به نظرتون الان که ۱۷ شده بفروشم یا چی میشه؟؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
والا یکم رفتم عقب ندیدم چیزی،نظرتو‌ میگی؟؟؟چون کل پولمه نمیخام ضرر کنم روش
به عقیده من یکی دو روز گذشته فرصت خوبی برای این بود که بفروشید و زیرش رو در یک موقعیت مناسب دوباره بخرید. فردا هم شاید این فرصت هنوز وجود داشته باشه. در واقع اگه با سود بانکی بخوایم مقایسه کنیم ، شما در کمتر از یک ماه ، سودی بیشتر از چیزی که بانک بعد از یک سال در بهترین حالت بهتون میداد رو از خرید ارز دریافت کردید. اگه اهل نوسان گیری باشید ، نه تنها ارزش پولتون رو حفظ میکنید بلکه سود هم میکنید. فقط باید دقت کنید که تو سقف نخرید و در کف نفروشید.
پ.ن. این صرفاً یک نظر شخصی است.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
به عقیده من یکی دو روز گذشته فرصت خوبی برای این بود که بفروشید و زیرش رو در یک موقعیت مناسب دوباره بخرید. فردا هم شاید این فرصت هنوز وجود داشته باشه. در واقع اگه با سود بانکی بخوایم مقایسه کنیم ، شما در کمتر از یک ماه ، سودی بیشتر از چیزی که بانک بعد از یک سال در بهترین حالت بهتون میداد رو از خرید ارز دریافت کردید. اگه اهل نوسان گیری باشید ، نه تنها ارزش پولتون رو حفظ میکنید بلکه سود هم میکنید. فقط باید دقت کنید که تو سقف نخرید و در کف نفروشید.
پ.ن. این صرفاً یک نظر شخصی است.
درسته حرفات،فقط من میگم به نظرت بالا میره دوباره؟؟

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
احتمالا فردا هم دلار نزولی باشه. ( این نظر شخصی بنده است)

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
اگه سکه میخری امیدوارم ضرر نکنی خیلی مراقب باش
اما این قیمتی که برای مسکن داده، نصف قیمت مصالحش هم نیست!
نمیدونستم اونجا اینقدر قیمت خونه مفته
اینجا مسکن مهر متری دو به بالا قیمتشه

سکه خریدم و ضرر کردم حسابی
الان همونجا شده ۲۵ میلیون
بهترینش نقش جهانه که با ۴۰ میلیون به بالا میشه خرید که مسکن معر ها شخصی سازن و شیک
ولی با این ارزونی من ندارم پول

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
آیا تا به حال تئوری احمق بزرگتر در اقتصاد را شنیده اید؟

خلاصه این تئوری : در این تئوری افراد کالای مورد نظر را با این که می دانند بیش از ارزش واقعی آن است می خرند (در واقع خود می دانند که این کار احمقانه ای است)

به این امید که احمق بزرگتری پیدا شود و در قیمت های خیلی بالاتر از او بخرد و کالا های حباب دار با این تئوری از احمقی به احمق بزرگتر از قبلی دست به دست می شوند و قیمت ها حبابی شکل بالا می رود.

این روند تا کجا ادامه می یابد ؟
بله آخرین احمق !!! یعنی جایی که هیچ احمق بزرگتری وجود نداشته باشد که آن کالای حباب گونه را بخرد . این پایان بازی است و این جاست که حباب می ترکد و قیمت آن کالا سقوط شدیدی می کند.

شواهد و قرائنی وجود دارد که دلار ١٧ هزار تومانی فعلا دارای حباب زیادی است:

درست است که بانک های ما با ارائه سودهای بالا غول نقدینگی ای ایجاد کرده اند و هم اکنون در حال ایجاد است و با این وضعیت رشد نقدینگی در یک بازه چند ساله و در بلند مدت عددهای فعلی باشد اما نه الان !!! چرا که هیچ یک از شاخص های تعیین کننده ارزش دلار ، فعلا ارزش ان را ١٧ هزار تومان نمی داند.

پس چرا بازار به دلار ١٧ هزار تومانی می اندیشد چون انتظاراتش از آینده را ، هم اکنون در قیمت لحاظ می کند.

اما چند مطلب بسیار مهم وجود دارد که تمام معادلات خریداران دلار ١٧ هزار تومانی ( و یا هر قله ای که آبان 97 شکل دهد، آن بزرگترین احمق !!! ) را به همی می ریزد :

1- بازارهای مالی حالت وارونه دارند. در واقع اخبار زودتر از وقوع پیش خور می شوند و وقتی خود خبر می رسد روند برعکس می شود .

خریداران دلار ١٧ هزار تومانی خبر مهم آبان ماه (یعنی تحریم های فروش نفت ) را پیش خور کرده اند و خبر پیش خور شده ارزشی ندارد و در واقع این تاریخ می تواند محل ترکیدن حباب باشد !!!

حبابی که شاید پس از سقوط دلار ، خیلی ها به خاطر خریدی که انجام داده اند از شدت ناراحتی سکته کنند.
پس اگر سکته کردند جای ناراحتی ندارد چون فلش بورس به آن ها هشدار داد!!!

2- هر کالایی کشش قیمتی دارد . تولیدکنندگان داخلی فعلا کشش خرید دلار ١٧ هزار تومانی را ندارند ( و یا مواد اولیه هایی که با دلار ١٧ هزار تومنی قیمت گذاری شوند) چرا که فعلا مصرف کننده داخلی چنین قدرت خریدی ندارد . پس نتیجه می گیریم تولید کننده داخلی چه دلار ١٧ هزار تومانی بخرد و چه نخرد ورشکست خواهد شد. پس نمی خرد!!!! (مادامی که قدرت مصرف کننده داخلی افزایش یابد) و این خودش سیگنال منفی است.

3- اگر صادرات نفت ایران در حال کاهش است در عوض قیمت نفت هم در حال افزایش است. حتی سیگنال های الیوتی وجود دارد که اگر نفت به محدوده 90 الی 100 دلار برسد ، تارگت عجیب 200 دلاری را بروز می دهد . این جا همان جایی است که تمام معادلات را به هم می ریزد.

4- بررسی الیوتی 10 ساله نمودار یورو به دلار نشان می دهد : اتفاقی شاید حتی شدیدتر از بحران مالی 2008 آمریکا روی دهد و ارزش دلار به طور تاریخی در جهان کاهش پیدا کند و دوباره این سیگنالی است برای ترکیدن حباب دلار.
پس خریداران دلار ١٧ هزار تومانی ، ناراحت نشوند که یک دفعه سیگنال های تجمعی منفی روی سر دلار خراب شود و ارزش این ورق کاغذی که سیاست های ترامپ در کل دنیا بی اعتبارش می کند به یکباره نصف شود

با دلار ۱۷ هزار هیچی حتی بالاتر میره بازار جلو تحریم ها میخوان واکسینه کنن

کمبود ها مالی خودشونو جبران کنند

و تا ونزوئلایی شدن و آپارتاییدی شدن جا داره
من ـمطنعنم سال دیگه دلار تا ۶۴ هزار میره
و همین حرفو هم از کسی که کارش دلاره هم شنیدم

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
آخرین نرخ بازار آزاد دلار تاریخ 6/7/97 :‌17500
کاهش نسبت به دیروز : 900

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
نوسان گیری توی این بازار فقط کار رانت داران خبری هست، آدم عادی ممکنه دو بار سود کنه، اما یهو بدجوری جا می مونه.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
اتفاقاً چیزی که خیلی راحت قابل مشاهده هست، انگشت نماهای احمق هست.
یک زمان هست که یک ساختمان دارد فرو میریزد ولی ساکنین آن ساختمان هنوز متوجه نشده اند و فقط افراد معدودی میفهمند و خارج میشوند، ولی وقتی کل دیوارها شروع به آوار شدن روی سر مردم کرد، هر انسان عاقلی که ببیند، از آن ساختمان فرار میکند و در حد امکان پناه میگیرد. اگر شخصی همانجا زیر آوار باقی ماند و در مورد متمایز بودن شعر ارائه کرد، زیر آوار می ماند و زندگی اش را بصورت متمایزی فدا میکند. این شخص نمونه کامل انگشت نمای احمق هست.
سرخ پوستان از رييس جديد پرسیدند: آيا زمستان سختی در پيش است؟
رييس جوان قبيله که نمی دانست چه جوابی بدهد گفت: برای احتياط برويد هيزم تهيه کنيد.
سپس به سازمان هواشناسی زنگ زد:
آقا امسال زمستان سردی در پيش است؟
و پاسخ شنید: اينطور به نظر می آید.
پس رييس دستور داد که بيشتر هيزم جمع کنند، و بعد يک بار ديگر به سازمان هواشناسی زنگ زد: شما نظر قبلی تان را تأييد می کنيد؟ و پاسخ شنید: صد در صد.
رييس دستور داد که همه سرخپوستان، تمام توانشان را برای جمع آوری هيزم بيشتر بکار ببرند.
سپس دوباره به سازمان هواشناسی زنگ زد: آقا شما مطمئنيد که امسال زمستان سردی در پيش است؟
و پاسخ شنید: بگذار اينطور بگویم؛ سردترين زمستان در تاريخ معاصر.
رييس پرسید: از کجا می دانيد؟
و پاسخ شنید: چون سرخ پوست‌ها دارند دیوانه وار هيزم جمع می‌کنند!
حکایت امروز کشور ما شده ...
بیایید کمتر هیزم جمع کنیم!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
امروز فکر کنم تا زیر 17 تومن برسه.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
پیش بینی ادامه کاهش قیمت طلا و سکه

محمد فروزان استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی :

با توجه به آگاهی مردم نسبت به فعالیت کانال های جعلی اعلام نرخ دلار و کاهش التهابات روانی ، پیش بینی می شود دلار در کانال ۱۶ هزار تومان پایین آمده و سکه وارد کانال ۴ میلیون تومان شود

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگه بالای 18 تومن تونستید بفروشید ، کم کم فرصت خرید داره فرا میرسه.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
پیش بینیها محقق شد

دلار ۱۶۸۶۵ تومن

یورو ۱۹۴۹۳ تومن

بالا