احتمالا از سر کوچشون خخخخخاز کجا میشه با این قیمت خرید من 1000 تا میخوام؟؟؟
يك خبر بد ديگر براي دلالان ؛ آرامش در بازار ارز نزديك است
ظریف:
بزودی انعقاد قرارداد نفتی ایران و اروپا نهایی میشود
فهرست کالاهای مشمول ارز دولتی بر اساس مصوبه هیئت دولت را در لینک زیر میتوانید ببینید:]
کارشناسی دقیق!! یه کلاس پنجم بهتر از اینا کارشناسی میکنه
شاید کلا می خواد ارزهاش رو به قیمت بازار آزاد بفروشه. نخواد به قیمت 4200 بفروشه (برای سود) اینطوری روغن و برنج هم 3 برابر میشن. برنج و روغن از قبل عید 20 درصد افزایش داشتن.
الان قیمت سنا چنده؟ اینجا که قیمتهای مسخره ای زده/ دلار از یورو بیشترِ
![]()
یکی دو ماه پیش هم اخبار اعلام کرد دلار از بازار دوم حذف شد.
یه سوال حیاتی داشتم
من یه آپارتمان دارم که تا ۵۰۰ میلیون می تونم بفروشمش و الان خودم توش ساکن هستم
به نظر شما با این وضعیت بفروشمش و به دلار یا طلا تبدیلش کنم؟
کلا خیلی فکرم درگیر شده به نظر شما وضعیت دلار و سکه به چه سمتی میره و خرید دلار توصیه میکنید یا سکه؟
زرنگی زیاد هم مایه ضرره.
شخصی 400 میلیون تومن دلار خرید که زرنگی کنه و وقتی شد 3 برابر و 4 برابر بفروشه.
به خاطر سکته توی بیمارستانه.
مقدار خیلی خیلی زیادیش تقلبی بود.
دوست عزیز لپ کلام. من منظورم عده ای هست جیره خوار که در این آشوب ضربه نخواهند دید ، وانمود میکنند دلاری که افزایشش تا ۱۵۰۰۰ رسیده رو در عرض یکهفته ۲۰۰۰۰ کردن و سپس ۱۶۰۰۰ دال بر ارزان شدنش هستاینکه عده زیادی دوست دارن دلار ارزون بشه ربطی به ساندیس خور بودن نداره
ولی اینکه عده کمی دوست دارن گرون بشه با حرومزادگی و چند پدری ارتباط مستقیم داره
یه مشت دلال بی شرف زنازاده زندگی مردم رو نابود کردن
پنیر و گوجه و سیب زمینی هم نمیشه خرید. اونی که نداره باید بمیره. کی از این وضعیت خوشحاله؟؟
چرا باید کلاهبرداری مالی که از شخصی انجام شده باعث خوشحالی دیگران باشد؟ اتفاقاً وجود مقدار بالا ارز تقلبی در کشور و عدم امکان خرید ارز از مبادی کاملاً قانونی و اقتصاد زیرزمینی با حجم عظیم کلاهبرداری، باید باعث نگرانی مردم و درخواست عمومی برای پاسخگویی باشد.زرنگی زیاد هم مایه ضرره.
زرنگی زیاد هم مایه ضرره.
"هر شخصی در هر کشوری حق دارد دارایی قانونی خودش را که مالیات آنرا پرداخت کرده، به هر ارز یا کالا یا طلا یا ملک یا خودرو یا کلاً هر دارایی و محصول قانونی که مایل باشد، تبدیل کند"چرا باید کلاهبرداری مالی که از شخصی انجام شده باعث خوشحالی دیگران باشد؟ اتفاقاً وجود مقدار بالا ارز تقلبی در کشور و عدم امکان خرید ارز از مبادی کاملاً قانونی و اقتصاد زیرزمینی با حجم عظیم کلاهبرداری، باید باعث نگرانی مردم و درخواست عمومی برای پاسخگویی باشد.
هر شخصی در هر کشوری حق دارد دارایی قانونی خودش را که مالیات آنرا پرداخت کرده، به هر ارز یا کالا یا طلا یا ملک یا خودرو یا کلاً هر دارایی و محصول قانونی که مایل باشد، تبدیل کند، مثلاً هر بحران جهانی یا جنگ در کل جهان باعث میشود که خرید طلا به عنوان دارایی امن در جهان افزایش یابد و یا در هر کشوری که بحران اقتصادی ایجاد شود عموم مردم در آن کشور ارز آن کشور را به سایر ارز های با ثبات تبدیل میکنند تا در حد ممکن، امنیت اقتصادی داشته باشند.
این تلاش حاکمیت در ایران برای ایجاد نفرت در مردم از یکدیگر و انحراف افکار عمومی از مقصر واقعی نابودی اقتصادی کشور، کاملاً واضح هست.
وقتی حاکمیت کشور بدلیل ایجاد جنگهای نیابتی و منطقه ای و حمایت از تروریسم، مورد فشار جهانی قرار میگیرد و تحریم میشود و همچنین هزینه کرد دارایی مردم در کل منطقه برای ایجاد تهدید برای قدرتهای منطقه ای و ایجاد امکان نگهداری **** و همچنین همه نوع فساد مالی و اقتصادی در کل بدنه حاکمیت و بی کفایتی و بی مسئولیتی بدنه حاکمیت و سیاستهای شکست خورده اقتصادی، باعث نابودی کامل اقتصاد میشود و امکان زندگی از بسیاری از مردم سلب میشود، باید بفهمیم که مقصر واقعی کجاست و هر نوع اعتراض یا تقاضای پاسخگویی باید متوجه همین حاکمیت باشد، نه مقصرها و داستانهای ساختگی و اختراعی، از دلال و تلگرام و مردمی که ارز و طلا و ملک و خودرو میخرند یا بدلیل ترس از وضعیت اقتصادی با حقوق ناچیزی که دریافت میکنند اقلام ضروری از فروشگاه میخرند و انبار میکنند و غیره.
سعی کنیم تصویر بزرگ از وضعیت کشور را ببینیم.
انشاء الله به درک اسفل در جهنم واصل بشه مرتیکه مفت خور بی همه چیز
آرزوی شما برای مرگ برای شخصی که در سرمایه گذاری قانونی خودش در تبدیل ریال به دلار، مورد کلاهبرداری واقع شده، دقیقاً نشان دهنده همین موفقیت **** در مقصر جلوه دادن مردم بجای خودش در مورد فروپاشی کامل اقتصادی هست."هر شخصی در هر کشوری حق دارد دارایی قانونی خودش را که مالیات آنرا پرداخت کرده، به هر ارز یا کالا یا طلا یا ملک یا خودرو یا کلاً هر دارایی و محصول قانونی که مایل باشد، تبدیل کند"
این حرف کاملا درست و منطقیه و هیچ ایرادی بهش وارد نیست
اما اگر عمل همین شخص باعث افزایش قیمت ارز شده باشه یا اینکه این شخص از بالا رفتن قیمت ارز خوشحال و راضی باشه و تمایل داشته باشه قیمتش بالاتر بره من یکی دوست دارم سر به تنش نباشه!
همه صحبت و توضیحات من در این زمینه بود که مقصر واقعی بحران مالی، یعنی حاکمیت را ببینید و ابزار دست حاکمیت برای گسترش نفرت از مردم دیگر و در نتیجه، ایجاد امنیت کامل برای خود حاکمیت، نشوید.
دقیقاً همین سیاست تفرقه بیانداز و حکومت کن را اجرا میکنند و کم کم کار بجایی می رسد که بصورت رسمی اعلام کنند که اصلاً چرا برای واردات داروهای مربوط درمان بیماران خاص هزینه کنیم؟! بگذاریم کلاً قشری از بیماران خاص که توان مالی پائینتر دارند، بمیرند تا هزینه های کشور کاهش پیدا کند و بقیه مردم و سایر بیماران زنده بمانند.واقعا هم همین طوره. صادر کننده ما باید بیاد ارزش رو 8 تومن بده به دولت. بعد تقصیر کی هست که دلار می ره بالا؟ کی دلار رو باید تزریق کنه به جز دولت؟ سیاست قرار دادن افراد مقابل هم و تفرقه بینداز و حکومت کن براشون کار کرده. اخیرش هم وزیر بهداشت که میاد مریض رو مقابل مریض می گذاره به عوض حل کردن مشکل مردم.
حکومت که قطعا مقصره. بیشترین تقصیرش هم ایجاد فضا و میدون دادن به یک سری دلال برای بازی کردن با زندگی و سرنوشت و آینده مردمه (البته من معتقدم که اولین و بزرگترین دلال ارز خودشه)آرزوی شما برای مرگ برای شخصی که در سرمایه گذاری قانونی خودش در تبدیل ریال به دلار، مورد کلاهبرداری واقع شده، دقیقاً نشان دهنده همین موفقیت **** در مقصر جلوه دادن مردم بجای خودش در مورد فروپاشی کامل اقتصادی هست.
در مورد هر نوع سرمایه گذاری، حتی در بورس، وقتی بحران مالی شرکت مشخص شود، برای آن سهم، صف فروش تشکیل میشود و عموم سهامداران، حتی سهامداران خرد، آن سهم را در هر نرخی که ممکن باشد، میفروشند تا از زیان مالی بیشتر خودشان پرهیز کنند و می توانند از فروش به موقع و پرهیز از نابودی بیشتر دارایی شان، خوشحال و راضی باشند. همچنین ایجاد صف فروش، نرخ آن سهام را حتی از قبل هم پائینتر می آورد.
هیچکدام از موارد فوق این حق را برای دیگران ایجاد نمیکند که آرزوی مرگ برای سهامداران خرد فروشنده آن سهم داشته باشند.
همه صحبت و توضیحات من در این زمینه بود که مقصر واقعی بحران مالی، یعنی حاکمیت را ببینید و ابزار دست حاکمیت برای گسترش نفرت از مردم دیگر و در نتیجه، ایجاد امنیت کامل برای خود حاکمیت، نشوید.