stifler
Registered User
دلار،یورو،دلار استرالیا و کانادا،پوند،درهم...دوستان الان شما چه ارز هایی خریده دارید ؟
ایا فقط دلار الان خوبه ؟
همشون خوبه و هرچی داشته باشی راحت خریدار داره
هیچ فرقی هم نداره چون کلا تو ایران همشون بالا میرن!
دلار،یورو،دلار استرالیا و کانادا،پوند،درهم...دوستان الان شما چه ارز هایی خریده دارید ؟
ایا فقط دلار الان خوبه ؟
منم همين سوال رو دارم
كدوم بانك ها ارز (آزاد) ميفروشن؟؟
منم همين سوال رو دارم
كدوم بانك ها ارز (آزاد) ميفروشن؟؟
اون سري تو بانك سامان شنيدم طرف به مشتري ميگفت ما فقط به كسايي كه حساب ارزي دارن ارز ميفروشيم!فروش ارز به قیمت بازار غیر رسمی (آزاد) برای بانک ها غیر قانونی هست . هیچ بانکی حق همچین کاری رو نداره .
اون سري تو بانك سامان شنيدم طرف به مشتري ميگفت ما فقط به كسايي كه حساب ارزي دارن ارز ميفروشيم!
يعني قيمت بانك ميفروشن؟؟(يا منظورش چيز ديگه اي بوده؟) اگه اين طوريه بريم 1 ميليون دلار دولتي بگيريم بذاريم حساب ارزي
من خودم بانک پارسیان حساب ارزی داشتم سودش 6 درصد بود و چیزی هم تو بانک مسدود نمیشد و...!!:lol::lol:
اولا حساب ارزی رو برا هر کسی باز نمیکن
دوم سود حساب ارزی مثل بازار جهانیه
مثلا بانک دوبی 2 درصده سوده حساب ارزی هم 2 درصده البته نرخ دقیقش رو نمیدونم
سوم حساب ارزی سپرده ارزی داره
یعنی نمیتونی خالیش کنی مقدارش رو نمیدونم ولی یه مقداری مثلا 5000 تا اونجا مسدوده
چهارم خرید ارز دولتی کلی سند و مدرک میخاد
کلا
هروخ آقازاده شدی به فکر این کارا بیف وگرنه همونم که داری ازت میگیرن :lol: اینا ... زاده تر از این حرفان که بیان شما رو شریک کنن
من خودم بانک پارسیان حساب ارزی داشتم سودش 6 درصد بود و چیزی هم تو بانک مسدود نمیشد و...!!
تازه برا واردات هرچیزی هم ارز نمیدن
معمولا برا واردات مواد اولیه اونم اگه گیر ندن داخل تولد میشه و ... یه خورده شاید چن هزار تایی بهت بدن
البته اگه عنوان پدر شریفتون آقا باشه و شما بشی آقا زاده
برا واردات آجر حتی از نوعه فشاریش هم میتونی بگیری :lol:
من بانک پارسیان جهانشهر داشتمراستی گفتی حساب ارزی داشتی
تو کرج ؟
کدوم شعبه ؟
طرفای شهید بهشتی شعبه خلوت ارزی جایی هست ؟