• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
هر ارزي كه شما بتوني به موقع بخري و به موقع بفروشي برات سود داره .
پس بايد اول خوب حساب كتاب كني چون پيشبيني قيمت ارز به هزار مورد بستگي داره :
از تحولات سياسي كشور مبدا گرفته تا اخبار اقتصادي و رشد كشورهاي استفاده كننده از اون ارز تا شرايط داخل ايران
و عرضه و تقاضا .
بعدش بايد ببينيد به سادگي ميتونيد به هر ميزان اون ارز رو خريد داشته باشيد و به موقش هم به هر ميزان ميتونيد
به سادگي بفروشيد ؟
آيا وقتي كه خواستيد بفروشيد ( براي سود بردن و نه سرمايه گذاري طولاني مدت ) هركسي حاضره ازتون به نرخ روز برداره ؟ يا خير
و موارد ديگه كه بايستي در خريد و فروش ارز و وارد شدن در اين بازار بهش توجه كنيد .

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
ببین نزدیک 20 میلیون تومان .حالا نمیدونم چی کار کنم البته میدونم که سود سکه در بلند مدت بیشتره ولی راستش با اتفاقات اخیر که دلار داره رشد میکنه یه کم دودل شدم .

سكه رو براي بالاي دو سال اگه ميتوني روش حساب كني و دچار وسوسه نشي و نخواي بفروشيش . خوبه
اما اگه آدم لجبازي هستي و هي مدام دوست داري با پولات بازي كني و وارد و خارج بشي ، ارز بهتره .
خواستي هم وارد هر بازاري بشي اول با مبلغ كم تست كن سوددهي اون بازار و توانايي خودت در مديريت
سرمايه ت بعدش با مقادير بالاتر و پس از كسب تجارب لازم دست به عمل شو .

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
تا چند وقت پیش سایت ماهان بلیت رو آنلاین میفروخت اون طوری میشد بلیط رو خرید بعدش رفت پس داد چون کاغذی بود
خودمم یه دفعه این کارو کردم:D:D
هر موقع هم دوباره شروع به کار کنه میشه این کارو کرد...

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
سلام دوستان.....
همونطور که میبینید پول ایران داره روز به روز بی ارزش تر میشه.منم تصمیم گرفتم برای اینکه سرمایم از ارزش نیفته به ارز تبدیلش کنم.
الان بهترین ارز برای خرید که سودم بده چیه؟
مرسی

تو این مدتی که من بازار ارز رو دنبال میکردم به نظرم قدرتمند ترین ارز ها دلار استرالیا و پوند هستن.خودمم بیشتر رو این 2 تا تمرکز کردم.
قیمت دلار استرالیا رو از 3-2 سال پیش تا الان ببینید حدود 2 برابر شده.
ین هم رشد خوبی داره ولی متاسفانه زیاد خریدار واسش نیست

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
تو این مدتی که من بازار ارز رو دنبال میکردم به نظرم قدرتمند ترین ارز ها دلار استرالیا و پوند هستن.خودمم بیشتر رو این 2 تا تمرکز کردم.
قیمت دلار استرالیا رو از 3-2 سال پیش تا الان ببینید حدود 2 برابر شده.
ین هم رشد خوبی داره ولی متاسفانه زیاد خریدار واسش نیست

مرسی stifler جان....
به نظرت الان زمان خوبی برای خرید دلار استرالیا هست؟چون من خودمم نظرم تا حدودی روی دلار استرالیا بود چون واقعا رشد خوبی داره.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دلار کانادا هم بی نظیره ... مردم کمتر راجع بهش میدونن ... قیمتش از دلار هم زده بالاتر

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
هر ارزي كه شما بتوني به موقع بخري و به موقع بفروشي برات سود داره .
پس بايد اول خوب حساب كتاب كني چون پيشبيني قيمت ارز به هزار مورد بستگي داره :
از تحولات سياسي كشور مبدا گرفته تا اخبار اقتصادي و رشد كشورهاي استفاده كننده از اون ارز تا شرايط داخل ايران
و عرضه و تقاضا .
بعدش بايد ببينيد به سادگي ميتونيد به هر ميزان اون ارز رو خريد داشته باشيد و به موقش هم به هر ميزان ميتونيد
به سادگي بفروشيد ؟
آيا وقتي كه خواستيد بفروشيد ( براي سود بردن و نه سرمايه گذاري طولاني مدت ) هركسي حاضره ازتون به نرخ روز برداره ؟ يا خير
و موارد ديگه كه بايستي در خريد و فروش ارز و وارد شدن در اين بازار بهش توجه كنيد .
مرسی دوست عزیز بابت راهنماییتون.
خوب به نظر شما الان وقت خرید چه ارزی هست؟چون تقریبا همه با هم قیمتا تغیر کرده و برای من که یه جورایی مبتدی هستم یکم سخته تشخیصش
ممنون.

دلار کانادا هم بی نظیره ... مردم کمتر راجع بهش میدونن ... قیمتش از دلار هم زده بالاتر

دقیقا!دلار کانادا هم خیلی عالیه.منتهی من از این میترسم که بریم بخریم بعد یهو ارزون شه.اصلا دلیل اینکه مردم فقط سراغ دلار امریکا میرن همینه.تخصص خاصی نمیخواد هر موقع بگیری خوبه تقریبا.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه اتفاقا من سکه میگیرم میذارم چند سالی بمونه البته هی وسوسه میشدم تا یه کم سود میکردم بدم بره ولی مامانم جلو مو گرفت و چه خوب شد نفروختم .نه کپیتال خیلیییییییییییییییییییییییی دوست دارم بخرم بفروشم ولی نه کسی که بهش مطمین باشم باهاش کار کنم میشناسم و واقعا وقتش هم نیست
مرسی از نظراتتون
حالا نظر من راجع به ارز آره من یادمه دلار کانادا 400 بود دلار آمریکا 800.و واقعا قبول دارم پوند باارزشه ولی یه نفر به من یه چیزی گفت به نظرم منطقی بود گفت دلار آمریکا همیشه رو بورس هست خیالت راحته که همه دنیا باهاش کار میکنن هر کشوری بری هر کاری بخوای بکنی .هم خریدار هست هم فروشنده دقیقا مثل ماشین فرضا میگن یه چیزی بخر که قطعاتش باشه و...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
يه اتفاق جالب
قيمت دلار ابتداي زمستان 89 بود: 1068 تومان
ابتداي بهار 90 شد: 1110 تومان
ابتداي خرداد 90 شد: 1190 تومان
و امروز 1/7/90 شد: 1300 تومان
يعني اگر شما يك ميلون تومان حقوق مي گيريد
در ابتداي زمستان پارسال 936 دلار
ابتداي بهار امسال 900 دلار
ابتداي خرداد امسال 840 دلار
و الان 1/7/90 769 دلار حقوق مي گيريد!
به عبارتي از ابتداي زمستان پارسال تا كنون 167 دلار (براي هر يك ميليون تومان حقوق) از حقوق شما كاسته شده كه با قيمت فعلي دلار معادل 217100 يا:
تقريباً 217 هزار تومان به ازاء هر يك ميليون تومان حقوق فقط در 8 ماه!
دو ميليوني ها مي‌توانند از كسر حقوقي434 هزار تومان ظرف 8 ماه ناراحت تر باشند.

خوب حالا يارانه ها را مي توان خيلي راحت از جيب خود ملت پرداخت كرد!!! فقط با فروش دلار دولتي در بازار آزاد!

حل يك مساله:
21% از درآمد شما كاسته شده و 20% هم به قيمت اجناس اضافه شده ،بنابراين پيدا كنيد پرتقال فروش دزد را!!!

زياد حرص نخوريد گفتم بدونيد فقط

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خرید یورو فکر میکنم الان خوب باشه. الان هر یورو 1.3 دلاره

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
مرسی stifler جان....
به نظرت الان زمان خوبی برای خرید دلار استرالیا هست؟چون من خودمم نظرم تا حدودی روی دلار استرالیا بود چون واقعا رشد خوبی داره.

با این شرایط بازار ارز تو ایران من نمیدونم!! الان تقریبا قیمت ها چند روزیه ثبات پیدا کرده و دیگه فکر نکنم پایین تر بیاد
بخواد پایین تر هم بیاد فوقش 30-20 تومنه.فقط اینو میدونم که دلار استرالیا از 3-2 سال پیش تا حالا 2 برابر شده! اینطور که دوستان میگن کانادا هم انگار همین طوری بوده.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
اگه بخوایم یورو رو به دلار تبدیل کنیم با همون نرخ تبدیل جهانی چنج می کنن یا فرق داره؟
اگه با همون نرخ باشه بنظرتون بهتر نیس الان که یورو کمترین ارزشش رو در مقابل دلار داره یورو بخریم و بعد که دوباره در مقابل دلار تقویت شد به دلار تبدیلش کنیم؟

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
متاسفانه دولت خودشو از کنترل دلار بیرون کشیده و تا قبل عید دلار به دو هزاااااااااااار تومان میرسه!!!!!!!!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
چند ماه پیش که می‌گفتیم شاهد هم‌چین روزی خواهیم بود و برای این‌که سرمایه‌تون حفظ بشه و کمتر ضرر کنید، برید سراغ موضوع مورد بحث تاپیک،
برخی دوستان نظرشون باز هم روی سکه بود و گمان می‌کردند هدف ما خراب کردن بازار سکه‌شان است!

اره !! الان کسایی که سکه دارن در حقیقت ضرر کردن !! مخصوصا اونایی که سکه رو توی مایه های 600 تومن خریدن.
سه چهار ماهه سکه بالای 620 نزده , الان هم با اینکه دلار 300 400 تومن گرون شده قیمت سکه 618 تومنه !! اینم در شرایطی که چیبس و پفک هم دیگه قیمتش زیاد میشه ولی سکه نه !یعنی ارزش سکه الان مثل ارزش ریال شده , نه تنها تورم و پر نکرده , با حساب خواب سرمایه باعث ضرر شده.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اره !! الان کسایی که سکه دارن در حقیقت ضرر کردن !! مخصوصا اونایی که سکه رو توی مایه های 600 تومن خریدن.
سه چهار ماهه سکه بالای 620 نزده , الان هم با اینکه دلار 300 400 تومن گرون شده قیمت سکه 618 تومنه !! اینم در شرایطی که چیبس و پفک هم دیگه قیمتش زیاد میشه ولی سکه نه !یعنی ارزش سکه الان مثل ارزش ریال شده , نه تنها تورم و پر نکرده , با حساب خواب سرمایه باعث ضرر شده.

الان فقط قیمت اونس میتونه قیمت سکه رو تغییر بده
کاشکی اونس بره بالا...

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
کسی در 1-2 ساعت گذشته به صرافی های معتبر سر زده؟ وضعیت چطوره؟ فقط میفروشن؟ فقط میخرن؟ یا هر دو؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
واقعا شده 1700

با با چرت زده صب 1600 ظهر 1700

کسی از بازار قیمت نگرفته

100 تومن افزایش قیمت دلار 50000 تومن رو قیمت سکه میشه

مگه میشه اتحادیه قیمت سکه رو افزایش نده ؟؟!!!!!!

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
کسی دکتر برای جا انداختن فک سراغ نداره ؟!؟!!!!
من فکم از جاش در اومده :blink:

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
ا 1780 هم شد ؟ من 1710 فروختم رفت :(

بالا