• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

آقا کریم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
جنگ نه به معنای اشغال !

دقیقا ! صبح پا می شی می بینی برق قطعه ! لپ تاپ رو وصل می کنی می بینی اینترنت نداری ! موبایل شبکش قطع شده ! رادیو و تلویزیون آهنگ های حماسی و سراسر تهدید به آمریکا و اسرائیل !

چی شده ؟ هیچی اومده زده زیر ساخت رو نابود کرده و رفته پی کار و زندگیش ! تازه مرحله اول کره خاور میانه ! استارت می خوره

بی بی سی زیاد نگاه می کنی :lol:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بله ... اونا میان می زنن ، ایران هم بر و بر وای میسه نگاه می کنه ، چه بسا تشویقشونم بکنه !!!
شما یه لحظه فکر کن که حزب الله و سوریه عرض چند دقیقه هزار تا موشک ول کنن سمت اسراییل ...
حتی اگر ایران به سلاح اتمی هم برسه و اعلان عمومی هم کنه خبری از جنگ نخواهد بود ، فوقش میشه کره شمالی ...

مگه وقتی تاسیسات سوریه رو زد , سوریه کاری کرد ؟

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
یه سوال به احتمال زیاد دلار بعد از جلسه سه خرداد دلار تا 1400 سقوط میکنه ایا یورو هم ربطی به دلار داره و اونم سقوط میکنه !!!؟ :blink:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بله ... اونا میان می زنن ، ایران هم بر و بر وای میسه نگاه می کنه ، چه بسا تشویقشونم بکنه !!!
شما یه لحظه فکر کن که حزب الله و سوریه عرض چند دقیقه هزار تا موشک ول کنن سمت اسراییل ...
حتی اگر ایران به سلاح اتمی هم برسه و اعلان عمومی هم کنه خبری از جنگ نخواهد بود ، فوقش میشه کره شمالی ...

کره شمالی ؟

شما ایرانو با کره مقایسه میکنی ؟
ایران داره میگه اسراییل باید حذف بشه شما فکر میکنی آمریکا و اروپا میذارن ما هر غلطی بخوایم بکنیم :دی
چیزی که مشخصه ما داریم میریم به سمت جنگ بازم باید به تاریخ مراجعه کرد تا بهمون ثابت بشه

شما به تاریخ چنگ آمریکا و عراق یه نگاه بندازین

آمریکا استارت اشغال عراق رو از وقتی زد که کویت رو اشغال کرد اونا حتی با نیروهای بین المللی در خاک عراق هم پیش رفتند ولی بارم آمریکا اونو اشغال نکرد چون اونا بی گدار به آب نمیزنند

اسرائیل زمون جنگ ایران و عراق تاسیسات عراقو زد
بعد اومدن تحریمشون کردند
بعد اومدند نفتشونو تحریم کردند و در ازاش گه گاه غذا میدادند
بعد عراق حملات تروریستی انجام میداد مثلا میخواست اگه اشتباه نکنم رییس جمهور آمریکا رو توی کویت ترورو کنه نشد آمریکا هم چند تا موشک زد به جاهای حساس عراق
یه مدت آسمون عراق منطقه پرواز ممنوع شد
و بعد آماده کردن اذهان عمومی و جنگ و اشغال عراق :rolleyes:

همین طور که می بینید تاریخ داره به ما میگه دارین میرین به سمت جنگ

شک نکنید اگه کوتاه نیان اسرائیل چاره جز حمله نداره و هیچ کسم کاری نمیکنه چون میدونه به نفعش نیست به قول دوستمون اسرائیل تاسیسات سوریه رو نابود کرد هیچ کاری نکرد واسه خودش حتی هنوزم که هنوزه تکذیب میکنند اونوقت بیان واسه ما موشک در کنند :lol:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
یه سوال به احتمال زیاد دلار بعد از جلسه سه خرداد دلار تا 1400 سقوط میکنه ایا یورو هم ربطی به دلار داره و اونم سقوط میکنه !!!؟ :blink:

خوب اینا هم بهم ربط دارن دیگه ! یورو به دلار تقریبا 1.3 هست ! حالا کمی بالاتر و پایین تر هم میشه !

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
بله دیگه همه ارزا با توجه به تناسبشون با دلار قیمت گذاری میشن مثلا امروز یورو به دلار نسبتش 1.29 هست یعنی اگه دلار 1400 تومن باشه یورو 1800 تومن قیمتش میشه.
4868853]به نظر همه یه ÷ول کوچیکی هست همین جور دستیه باهاش ارز بخرم
همین جور داره خاک میخوره[/QUOTE]

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
مقایسه کردن ایران با هر کشوری مثل عراق و مصر و سوریه ، حماقته .
ایران دستش برای انجام هر گونه عملیاتی بازه ، شما فکر کن یهو 1000 تا پرنده ی انتحاری مهاجر بره تو دل ناو آبراهام لینکولن ، به راحتی غرق خواهد شد و هزار تا عملیات مشابه دیگه ، بخاطر همین که می گم نمیشه ایران رو با کشورهای عربی مقایسه کرد و هرگونه حمله ای به ایران به نفع ایران و باعث محبوبیت ( مظلوم نمایی ) ایران در جامعه ی جهانی میشه ...
مطمئن باشید که حمله ی نظامی به ایران حتی در بدترین شرایط هم منتفی خواهد بود ، همون طور که گفتم هر دو طرف خودشون رو برای باج دادن و کوتاه اومدن آماده کردن ولی اگر یک درصد اوضاع خوب پیش نره ، اونا کاری به جز زیاد کردن تحریم ها نمی تونند بکنند.
بازم میگم ، در بدترین شرایط می تونن ایران با سلاح اتمی رو به سمت کره ی شمالی سوق بدن که این ملتی که من می بینم تو شرایط بدتر از اون هم زندگی می کنن و صداشون در نمیاد.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ایران دستش برای انجام هر گونه عملیاتی بازه ، شما فکر کن یهو 1000 تا پرنده ی انتحاری مهاجر بره تو دل ناو آبراهام لینکولن ، به راحتی غرق خواهد شد و هزار تا عملیات مشابه دیگه ، بخاطر همین که می گم نمیشه ایران رو با کشورهای عربی مقایسه کرد و هرگونه حمله ای به ایران به نفع ایران و باعث محبوبیت ( مظلوم نمایی ) ایران در جامعه ی جهانی میشه ...
مطمئن باشید که حمله ی نظامی به ایران حتی در بدترین شرایط هم منتفی خواهد بود ، همون طور که گفتم هر دو طرف خودشون رو برای باج دادن و کوتاه اومدن آماده کردن ولی اگر یک درصد اوضاع خوب پیش نره ، اونا کاری به جز زیاد کردن تحریم ها نمی تونند بکنند.
بازم میگم ، در بدترین شرایط می تونن ایران با سلاح اتمی رو به سمت کره ی شمالی سوق بدن که این ملتی که من می بینم تو شرایط بدتر از اون هم زندگی می کنن و صداشون در نمیاد.

فرمایش شما کاملا صحیح هست و متاسفانه صحبتتون هم درباره عامه مردم دقیقا درست هست .

پ ن : اینا شیطون رو هم درس میدن والا نمیشه اینا رو آنالیز کرد ولی یادتون باشه این بیزینسمن هستن اساسی پول برای اینا از هر چیزی مهمتر هست . سال 65 تا 69 رو مطالعه کنید به حرف من میرسید . به خاطر اختلاف عقاید و احترام و عقاید دیگر دوستان نمی تونم رک و راست بگم
i320021_papiyon.png

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

دوست عزیز یادتون باشه همین عراق که میگین مقایسه ایران باهاش حماقته 8 سال پدر ما رو درآورد مایی که اون موقع تام کت بهترین هواپیمای دنیا رو داشتیم باز همین عراق حمله کرد به کویت و آمریکا توی چند روز از خاک کویت بیرونش که کرد هیچ خاکشم اشغال کرد

من نمیگم ایران قدرتی نداره چرا برعکس داره اگه نداشت تا الان حمله کرده بودند واسه همینه میگم بحث حمله هوایی هست و اگه راهی نگذاریم واسشون اونا مجبور میشن حمله کنند

شما فرض کن اسرائیل به تاسیسات حمله کرد اونوقت میخوان چی کار کنند ؟ ناو آمریکا رو بزنند ؟ اصلا اومدیم ناوی وجود نداشت اومدیم آمریکا دخالت نکرد بعد ؟ فوقش دو تا موشک بزنند سمت اسرائیل که اونا هم رو هوا میزنند :دی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست عزیز یادتون باشه همین عراق که میگین مقایسه ایران باهاش حماقته 8 سال پدر ما رو درآورد مایی که اون موقع تام کت بهترین هواپیمای دنیا رو داشتیم باز همین عراق حمله کرد به کویت و آمریکا توی چند روز از خاک کویت بیرونش که کرد هیچ خاکشم اشغال کرد

من نمیگم ایران قدرتی نداره چرا برعکس داره اگه نداشت تا الان حمله کرده بودند واسه همینه میگم بحث حمله هوایی هست و اگه راهی نگذاریم واسشون اونا مجبور میشن حمله کنند

شما فرض کن اسرائیل به تاسیسات حمله کرد اونوقت میخوان چی کار کنند ؟ ناو آمریکا رو بزنند ؟ اصلا اومدیم ناوی وجود نداشت اومدیم آمریکا دخالت نکرد بعد ؟ فوقش دو تا موشک بزنند سمت اسرائیل که اونا هم رو هوا میزنند :دی

عمو سعادت سیاست اینا با عراق والا خیلی فرق میکنه . برای نمونه نگاه کن دیروز ها آرتص (روزنامه چاپ تلاویو) صداش در اومده بود که بابا کجا ایران تحریمه آخه ؟ چرا @#$@ شعر میگید ؟ :دی
i298960_ddd.gif
نمایشگاه کتاب توی ایران راه افتاد 2500 تا ناشر داخلی داشت 1700 تا ناشرر خارجی از 27 تا کشور دنیا ! این مملکت کجاش تحریمه ؟ تحریم یعنی کره شمالی ! ایران که با این شکل تحریم نیست ! . حالا ببین خودت عمو من میگم اینا مارمولک هست سیاستی دارن که شیطون رو هم درس میدن :دی
i298960_ddd.gif
. نزدیک 1 ماه پیش توی خد تلاویو مردمش واسه ایران تظاهرات کرده بودن که بابا بسه ول کنید اینا رو ! میبینی
i298960_ddd.gif
؟ دادا اگه یه جای ایران رو بزنن فک کردی اینا موشک میچاقن سمتشون ؟ میوفتن رو زمین جیغ داد و بیداد ننه من غریبم بازی درمیارن ! :دی بعدا شروع میکنن به امتیاز گرفتن میگی نه ؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
عمو سعادت سیاست اینا با عراق والا خیلی فرق میکنه . برای نمونه نگاه کن دیروز ها آرتص (روزنامه چاپ تلاویو) صداش در اومده بود که بابا کجا ایران تحریمه آخه ؟ چرا @#$@ شعر میگید ؟ :دی
i298960_ddd.gif
نمایشگاه کتاب توی ایران راه افتاد 2500 تا ناشر داخلی داشت 1700 تا ناشرر خارجی از 27 تا کشور دنیا ! این مملکت کجاش تحریمه ؟ تحریم یعنی کره شمالی ! ایران که با این شکل تحریم نیست ! . حالا ببین خودت عمو من میگم اینا مارمولک هست سیاستی دارن که شیطون رو هم درس میدن :دی
i298960_ddd.gif
. نزدیک 1 ماه پیش توی خد تلاویو مردمش واسه ایران تظاهرات کرده بودن که بابا بسه ول کنید اینا رو ! میبینی
i298960_ddd.gif
؟

جناب موذنی ما که از خدامونه جنگ نشه به نفع هیچ کس نیست
ولی من معتقدم اگه کوتاه نیان ( که چشمم آب نمیخوره ) حمله هوایی تا آخر سال رو شاخشه
به هر حال خیلی چیزا تا چند روزه دیگه مشخص میشه باید دید اینا چه غلطی میکنند سه خرداد

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
اگه حمله ای بشه در همون حد زدن انبار **** میشه که بعد این سمتی ها تکذیب میکنن و میگن اشکال از سرایدار انبار بوده :D
دو سه تا جای حساس را در در بازه های زمانی نامشخص میزنن
(مثلا گوجه فروشی نزدیک ا.ن که اینقدر گوجه را ارزون نده:D)
انقدر نگران نباشید هنوز تا حمله خیلی مونده
ولی افزایش تحریم ها رو شاخمونه
زمانی به ایران حمله میشه که اینقدر تحریم ها را گسترده و فشار را زیاد کرده باشن که مردم دیگه براشون بجز نون شب عزت و کشور و .... چرت وپرت باشه و اگه میدون ازادی را هم گرفتن یک نفر نیاد بگه چرا؟

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
با توجه به شرایط کنونی و سمتی که سیاست گذار ها پیش می روند ایران هر چه کوتاه بیاد اونا دست بر دار نیستند و کوتاه اومدن در این حالت خودکشی هستش؛
چون در مذاکرات استانبول قرار شد ایران 3.5 درصد غنی سازی کنه و الان اروپا و آمریکا به توجه به نزدیک شدن زمان مذاکرات ؛ فشار رو زیاد می کنند که غنی سازی ایران کلا جمع بشه .

کلا دیگه آمریکا و اروپا و اعراب دیگه به این که ایران غنی سازی نکنه رضایت نمی دهند و پشت بندش تعهد برای اینکه از حمایت از سوریه دست برداره
از حزب الله دست برداره
اسرائیل رو به رسمیت بشناسه
3 تا جزیره رو بده به امارات

تا شاید تحریم ها رو لغو کنه
چون عملا هنوز آمریکا دنبال تحریم های بیشتر هستند نمونش همین فشار به هند ...

استنباط بنده اینکه تا روز مذاکره دلار تا 1600 میاد پائین و چون توافقی در روز مذاکره به دست نمیاد ؛ دوباره تحریم ها شدت گرفته و نرخ ارز میره بالا .....

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
متاسفانه افراد کوته بین ، جنگ رو تو جنگ پیاده و حمله های شبانه و ... می بینند !
آره دیگه ، شب حمله بشینیم زیارت بخونیم و صبح بریم شهادت !

جنگ ، الان خیلی کثیف تر و بدتر از جنگ با عراق می شه !
تنها کاری هم که لازم هست بکنند زدن زیر ساخت های کشور هست ، پالایشگاه ها ، نیروگاهها و ... !

اینقدر فکر ندارید که تنها فکرتون اینه 2 تا ناو رو غرق کنید ، زدید غرق کردید آخرش چی ؟ نهایت 20 هزار تا آمریکایی می میره ! نمی گید میلیون ها ایرانی کشته می شند ؟ خوشجالید که 2 تا ناو رو می زنید ؟

بعد از زدن زیر ساخت ها ،اگه بخوان سران مملکت جنگ رو ادامه بدن ، مطمئن باشید تا سرنگونی پیش می ره ! چون هیچ کشوری تو دنیا نمی خواد امنیت اقتصادیش به خطر بیفته ! ایران هم بخواد تنگه هرمز کاری کنه ، اولین کشوری که پشت می کنه ، همین برادران چینی هست !
-------

بحث سیاسی شد !
دلار هفته آینده تا رنج 1600 پایین می یاد

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
دقیقا ! صبح پا می شی می بینی برق قطعه ! لپ تاپ رو وصل می کنی می بینی اینترنت نداری ! موبایل شبکش قطع شده ! رادیو و تلویزیون آهنگ های حماسی و سراسر تهدید به آمریکا و اسرائیل !

چی شده ؟ هیچی اومده زده زیر ساخت رو نابود کرده و رفته پی کار و زندگیش ! تازه مرحله اول کره خاور میانه ! استارت می خوره

متاسفانه افراد کوته بین ، جنگ رو تو جنگ پیاده و حمله های شبانه و ... می بینند !
آره دیگه ، شب حمله بشینیم زیارت بخونیم و صبح بریم شهادت !

جنگ ، الان خیلی کثیف تر و بدتر از جنگ با عراق می شه !
تنها کاری هم که لازم هست بکنند زدن زیر ساخت های کشور هست ، پالایشگاه ها ، نیروگاهها و ... !

اینقدر فکر ندارید که تنها فکرتون اینه 2 تا ناو رو غرق کنید ، زدید غرق کردید آخرش چی ؟ نهایت 20 هزار تا آمریکایی می میره ! نمی گید میلیون ها ایرانی کشته می شند ؟ خوشجالید که 2 تا ناو رو می زنید ؟

بعد از زدن زیر ساخت ها ،اگه بخوان سران مملکت جنگ رو ادامه بدن ، مطمئن باشید تا سرنگونی پیش می ره ! چون هیچ کشوری تو دنیا نمی خواد امنیت اقتصادیش به خطر بیفته ! ایران هم بخواد تنگه هرمز کاری کنه ، اولین کشوری که پشت می کنه ، همین برادران چینی هست !
-------

بحث سیاسی شد !
دلار هفته آینده تا رنج 1600 پایین می یاد

من دو تا پست از شما رو کوت کردم ، تو اول معتقدی که جنگ شبانه و ناگهانی خواهد بود و در پست دومی گفتی که آدمای کوته بین جنگ رو تو حمله ی شبانه می بینند...:wacko:

شما اول بگو ببینم با خودت چند چندی ؟؟؟ :D تا بعدا در مورد چیزای دیگه با هم گفتگو کنیم .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
عرض کنم آرین شارون همشهری بنده بوده !
تکاب آذربایجان غربی
ایشون توی مدرسه محمدیه تکاب درس خوندن.
اسناد محکمی دال بر این ادعا وجود داره !
یکی دیگه هم هست.
خواستم بگم بحث جنگ بود بدونید من میرم شهرمون اونجا رو نمیزنن ! خر که نیست شهر خودشو بزنه

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
تکاب آذربایجان غربی
یکی دیگه هم هست.
خواستم بگم بحث جنگ بود بدونید من میرم شهرمون اونجا رو نمیزنن ! خر که نیست شهر خودشو بزنه

آریل بوده اسم همشهریتون که الان هم هیچکارس

ضمنا اسرائیل هر وقت از پس حماس و حزب الله بر اومد، بیاد تا خودمون محوش کنیم

آمریکای بوش که جرئت نکرد حمله کنه ... بعد افغانستان و عراق همه میدونن برنامه برای ایران بود.
حالا آمریکای اوباما حمله کردنش شبیه جوکه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

آمریکای بوش که جرئت نکرد حمله کنه ... بعد افغانستان و عراق همه میدونن برنامه برای ایران بود.
آرین یا آریل !
مهم نیست
یکی دیگه هم بود ! یادم نیست !
خلاصه آقا شما فکر خودتون باشید اسرائیل و تکاب به هم کاری ندارن :دی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

در ضمن ببخشیدا شرمنده معذرت میخوام توی اون جنگ 33 روزه دهن حزب الله سرویس شد علنا !
شما خواب تشریف داری، اسرائیل قصد کنه منطقه رو به آتیش میکشه.
ولی من هم نظرم اینه حمله نمی کنه.
همین اقتصاد ما بزرگترین دشمن ماست از هر موشکی بدتره

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
تکاب آذربایجان غربی
یکی دیگه هم هست.

اینکه مرده محسوب میشه بقول ویکی پدیا:
وی از روز ۵ ژانویه سال ۲۰۰۶ به دلیل سکته مغزی سنگین در بیمارستان بستری شد و ادارهٔ کلیه امور نخست وزیری اس.ائیل به ای.هود ال.مرت معاون نخست وزیر واگذار شد.دکترهای معالج حال عمومی او را وخیم اعلام کرده‌و تا حصول اطمینان او را در وضعیت بیهوشی(یا فریز) نگه داشته اند.

بالا