• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
در حال حاضر زمان خرید و نگه داری ارز و طلاست .. تا برج 12 یا برج 2 سال بعد قیمت ها افزایشی خواهد بود ... تجربه نشان داده که تا زمان انتخابات قیمتها افزایشی خواهد بود و نزدیک به انتخابات با وارد کردن ارز و طلا به میزان بیشتر از تقاضا به بازار قیمت ها برای انتخابات کمتر میشه حداقل من فکر میکنم کشور برای اون زمان اخرین زور خودشو بزنه و همه نیرو خودش رو الان صرف نکنه (اگر هم داشته باشه)...

خرید شما برای ارز و طلا .. در واقع سود شما نیست فقط نگه داشتن ارزش سرمایه شماست ... اینکه فکر کنید با این کار دارید به بقیه مردم ضربه میزنید اشتباست .. شما دارید از سرمایه خود محافظت میکنید و این ضربه رو مردم از جای دیگری میخورند.

Last edited:

djdream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرت دلارها رو تو حساب ارزي بزارم خوبه ؟ 6.5 % سود ميده و ريسك نگهداريشم كم ميشه
شنبه قيمتها افت كنه من كه خريدارم.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
به نظرت دلارها رو تو حساب ارزي بزارم خوبه ؟ 6.5 % سود ميده و ريسك نگهداريشم كم ميشه

من يكيو ديدم تو بانك سامان كه دعواش شده بوده و طرف هر چي دلار داشت گزاشته بود تو بانك و بعد كه رفته بود برداره بانكيه ميگفت دلار نداريم اگه ميخوايد معادلش بتون تومن بديم كه يارو رو كارت بش ميزدي خون در نميومد

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119

اگر بتونید موقع تزریق ارز خریداری کنید بهتره ... بالاخره دولت بعضی اوقات کم کم ارز تزریق میکنه بعضی اوقات هم به یک باره برای پایین اوردن بار روانی اون زمان به یک باره تزریق میکنه ... اگر بتونید تو این نوسان گیری خرید کنید بهتره ولی در کل به نظر من قیمت ها صعودی خواهد بود هر چند اگر یک ماه هم بتونن پایین بیارن باز هم این روند صعودی ادامه خواهد داشت ...

اقتصاد ایران فلج هست و به هر حال با تزریق پول و برداشتن تحریمها هم این اقتصاد بیمار تغییر نمیکنه ! فقط روند سقوطش طولانی تر میشه ...

دلیلش هم اینه که این بیمار به جای اینکه در بیمارستان تحت معالجه و درمان قرار بگیره ! توسط یک فرد عادی و بدون تجربه بهش شوک قلبی داده شده و اگر فرض بگیریم مشکلش رفتن به کما بوده ! الان با ایست قلبی هم مواجه شده..

saita

Registered User
لایک‌ها
9
قیمت دلار و یورو به نظرتون توی 3 ماه آینده از این هم بالاتر میره؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
توچه کردین دینار عراق چه بسرعت داره بالا میره؟

--------
جواب نفر بالا.با ادامه شرایط کنونی:احتمالا بله

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میشه دوستان یه حدود قیمت برای خرید روز شنبه بدهند دلار!!!

djdream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو صرافي بودم ميخواستم دلار بخرم ديدم صرافه داشت با رفيقش تلفني حرف ميزد و همش اصرار ميكرد بهش دينار عراقي بفروشه. من زياد تو نخش نبودم ولي اگه كسي راجع به دينار عراق اطلاعات داره بگه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ر بیانیه‌ای که جان برد، وزیر امور خارجه کانادا، امروز، جمعه، ۱۷ شهریور (هفتم سپتامبر) منتشر کرد، آمده است: کانادا سفارتش را در ایران تعطیل می‌کند.
در بیانیه وزیر امور خارجه کانادا آمده است: **** ایران به طور فزاینده‌ای کمک‌های نظامی در اختیار **** اسد (در سوریه) قرار می‌دهد؛ به طور مرتب اسرائیل را تهدید می‌کند؛ دست به لفاظی‌های نژادپرستانه و ضدنژاد سامی می‌زند و نسل‌کشی را تهییج می‌کند.
او ایران را از جمله بدترین ناقضان حقوق بشر جهان خوانده که "به گروه‌های تروریستی پناه می‌دهد و از آنها حمایت مالی می‌کند."
وزارت امور خارجه کانادا اعلام کرده است که رسما ایران را در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار می‌دهد.

نظرتون چیه ؟
به نظرم دلار میره بالاتر

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یورو چرا انقدر رفت بالا ؟ :wacko:

دیدی افتک ؟
من 2100 بود هی گفتم بگیرم بگیرم آخرم نگرفتم رفتم از یه آشنا دلاراشو گرفتم کاش همون موقع میرفتم یورو میگرفتم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دیدی افتک ؟
من 2100 بود هی گفتم بگیرم بگیرم آخرم نگرفتم رفتم از یه آشنا دلاراشو گرفتم کاش همون موقع میرفتم یورو میگرفتم

یورو ریسک داره ، به نظر من دوباره نسبت به دلار میاد پایین. ولی بین 1.1 تا 1.3 دلار میمونه احتمالا.

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
عجب بدبختی داریم ها
یارو اونور دنیا میگو...ز...ه دلار تو ایران میره بالا . اینم شد اقتصاد !!!!!!! اه اه اه

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
ر بیانیه‌ای که جان برد، وزیر امور خارجه کانادا، امروز، جمعه، ۱۷ شهریور (هفتم سپتامبر) منتشر کرد، آمده است: کانادا سفارتش را در ایران تعطیل می‌کند.
در بیانیه وزیر امور خارجه کانادا آمده است: **** ایران به طور فزاینده‌ای کمک‌های نظامی در اختیار **** اسد (در سوریه) قرار می‌دهد؛ به طور مرتب اسرائیل را تهدید می‌کند؛ دست به لفاظی‌های نژادپرستانه و ضدنژاد سامی می‌زند و نسل‌کشی را تهییج می‌کند.
او ایران را از جمله بدترین ناقضان حقوق بشر جهان خوانده که "به گروه‌های تروریستی پناه می‌دهد و از آنها حمایت مالی می‌کند."
وزارت امور خارجه کانادا اعلام کرده است که رسما ایران را در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار می‌دهد.

نظرتون چیه ؟
به نظرم دلار میره بالاتر

دم کانادا گرم!ایشالا بقیه کشور ها هم یاد بگیرن!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دلار هم همچنان بالا میره
2261 تومن
دوشنبه شاید شاید بیاد پایین (زمان بردشت یارانه ها)

sadia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساعت 11.5 دلار 2271 سکه 888 من O::

sadia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساعت 12.15 دلار 2292 سکه 892 من همچنان :O

چی میخواد بشه خدا میدونه

بالا