• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

soltany

Registered User
لایک‌ها
1
هر روز که می گذرد به نظر دکتر خیلی نزدیکتر می شویم. با توجه به تحلیل های دکتر، احتمالا به زودی دلار 4600 تومان خواهد شد.

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
هر روز که می گذرد به نظر دکتر خیلی نزدیکتر می شویم. با توجه به تحلیل های دکتر، احتمالا به زودی دلار 4600 تومان خواهد شد.

وقتی با سرعت نزدیک میشه یهو وای نمیسته که، به حرکتش ادامه میده به سمت قله های ترقی !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من از بازار با قیمت 3820 تومن خارج شدم . کلا تخلیه کردم چون به نظر من پایان این بازی نزدیک هست و اون افرادی که باید سود های نجومی می بردن رو بردن و یه سناریو دیگه مثل سال 67 و 75 رو تکرار میکنن .

پ ن : شاید تحلیل من اشتباه بوده ولی قصد تبدیل کردن سرمایه رو زمین دارم . بازم میگم شاید تحلیل من غلط بوده و از بازار زود خارج شدم

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من از بازار با قیمت 3820 تومن خارج شدم . کلا تخلیه کردم چون به نظر من پایان این بازی نزدیک هست و اون افرادی که باید سود های نجومی می بردن رو بردن و یه سناریو دیگه مثل سال 67 و 75 رو تکرار میکنن .

پ ن : شاید تحلیل من اشتباه بوده ولی قصد تبدیل کردن سرمایه رو زمین دارم . بازم میگم شاید تحلیل من غلط بوده و از بازار زود خارج شدم

با احترام
بالاخره شما اقتصاد خوندید و کارتون همینه

نظر بنده این هست که این بازی نیست
این کشور تحریم شده

قیمت واقعی دلار همیشه همین بوده که الان میبینیم
ولی با فروش نفت جبران میشده الان که فروش نفت کمتر از یک سوم شده دلار نرخ واقعی خودشو نشون داده

بنظرم این وسط شاید خیلی ها سود کرده باشن

ولی من مطمئنم ما روزهای سخت تر از این هم در انتظارمونه

phizer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منم فکر میکنم شرایط خیلی بدتر از این بشه ...

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با احترام
بالاخره شما اقتصاد خوندید و کارتون همینه

نظر بنده این هست که این بازی نیست
این کشور تحریم شده

قیمت واقعی دلار همیشه همین بوده که الان میبینیم
ولی با فروش نفت جبران میشده الان که فروش نفت کمتر از یک سوم شده دلار نرخ واقعی خودشو نشون داده

بنظرم این وسط شاید خیلی ها سود کرده باشن

ولی من مطمئنم ما روزهای سخت تر از این هم در انتظارمونه

نه دلار نه سکه نه هیچ چیزه دیگه ای هنوز روی واقعی خودشو نشون نداده.
اونچه از صحبتهای مسئولان ارشد 2طرف معلومه ،فعلا هیچ سازشی در کار نیست.
موضوع سال 67 قبول یک قطع نامه بود ، اما مساله و شرایط امروز ، کاملا متفاوت از اون زمانه و قیاس بین این 2 کاملا اشتباه.
اینبار صحبت از پذیرش یک قطع نامه نیست . در حال حاضر چیزی به عنوان راه حل یک شبه وجود نداره.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
متاسفانه دیگه تحلیل توی این تاپیک نمیشه ! چون اونایی که تحلیل میدادن و هم فکری میکردن برای مدتی هست که در جای دیگه فعال هستن که صد البته هم حق دارن (به علت سانسور شدن بالای اینجا) که خود من هم به اون دوستان حق میدم

ادامه بدید . من گفتم برای چی خارج شدم از بازار . الباقیش با خودتون .

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

البته در این شرایط تبدیل سرمایه (ارز وسکه) به هر چیزی (مثلا ملک) ، اگر سودی به اندازه افزایش دلار و سکه نداشته باشه ، دست کم استرس و بار روانی بسیار کمتری داره.

اما به نظر من پایان این بازی به این زودیها نیست. دست کم تا 1یا 2 ماه به انتخابات ریاست جمهوری ایران ، این قصه ادامه داره...

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
البته در این شرایط تبدیل سرمایه (ارز وسکه) به هر چیزی (مثلا ملک) ، اگر سودی به اندازه افزایش دلار و سکه نداشته باشه ، دست کم استرس و بار روانی بسیار کمتری داره.

اما به نظر من پایان این بازی به این زودیها نیست. دست کم تا 1یا 2 ماه به انتخابات ریاست جمهوری ایران ، این قصه ادامه داره...

و بعدش چی میشه؟؟؟ کلا پایان بازی قراره چی بشه؟؟؟

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
این قصه تهش چی میخواد بشه.
کلا آخر قصه چیه؟؟

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
با اجازه
من نمیگم یه سقوط وحشتناک داریم
ولی احتمال یه رکوود خیلی سنگین و طولانی هستش
که صدالبته همه اینا بستگی به آینده سی اسی این مملکت داره
ولی مطمئن هستم که ظرفیت داره تکمیل میشه ، و این فنری که داره هروز کشیده تر میشه دیگه یجایی کم میاره و از حالت فنری بودن هم خارج میشه و میشه اون رکود سابق .
حالا یا ینفر ناجی میشه با چند تا حرکت ساده این کشور و بالاخص اقتصادش رو نجات میده یا با کمال تاسف همه با هم میشینیم و فروپاشی اقتصادی رو نظاره گر میشیم.(که البته امیدوارم اینجوری نشه)
همه چیز هم ظرف 2-4 ماه آینده روشن میشه.
فقط امیدوارم درایت کنن و نجات پیدا کنیم.

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
به نظر من شرايط به اين زوديا تغيير نميكنه . طرف مقابل همين مسير را ادامه ميده چون كم هزينه تره براش. در داخل نيز تا انتخابات ايران همين وضيعت صعودي ادامه خواهد داشت . آروم آروم مثل دهه 60 ميشيم . اقلام ضروري مثل غذا و دارو تامين شده و ميشه . اقلام لوكس دست نيافتني ميشه ( البته متاسفم كه اقلام ارتباط جمعي هم اقلام لوكس تلقي شده مثل موبايل و كامپيوتر ) . زمان انتخابات بستگي داره چه كسي و با چه ديدگاهي انتخاب بشه . مشكل سوريه و لبنان نميذاره وضيعيت ما مثل عراق بشه يعني حتما قبل از اقدام نظامي بايد اين دو تا مشكل حل بشه . چيزي كه واضح هست اينه كه منه بدبخت دوباره بايد دهه 60 را تجربه كنم !
خريد زمين ايده خوبي هست البته اگه جاي امني باشه !

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
از تمام این مسائل و سودهای کلان و پا بر جا شما در این تاپیک که ! بگذریم، واقعا حتا یک نفر نیست که دلش واسه این مریضای که واسه گرونی ارز در حال مرگن بسوزِ ؟؟؟

این سری هر دفعِ که قیمتها میره بالا به جا اینکه سریع دست به ماشین حساب بشینو تو دلتون نیش خند بزنین ، به فکر خیلی‌ها باشین که صداشون به هیجا نمی‌رسه و کاری غیر آرزو مرگ خودشون نمی‌تونن بکنن. :(

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

موافقم هنوز بازی ادامه داره هنوز زوده .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

با اجازه از اساتید فک نکنم اینقد هم ادامه داشته باشه به نظر من شاید تا یک ماه و نیم دگ ادامه داشته باشه......

hotakhsh

Registered User
لایک‌ها
9
قيمت دلار و سكه را اگه كسي داره لطفا ً اطلاع رساني كند .

molem12

Registered User
لایک‌ها
13

دکتر شما صراف هستید! یعنی کلا خرید و فروش ارز رو تعطیل کردید؟؟

الان این چند روز اصلا ارزی خرید و فروش دارین؟؟

وضعیت چه جوره؟؟

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191

دستت درد نکنه دکتر.
پس برای خرید جنس های دلاری صبر کنیم؟

بالا