• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرنوشت دلار سال 1400 چه می شود؟

سرنوشت دلار در سال 1400

• توافق میشه و قیمت دلار میاد زیر 20

• توافق میشه و قیمت دلار حدود 22 و 23 تا 6 الی 7 ماه باقی می مونه

• توافق میشه ولی قیمت دلار از 33 اومده به 25 و دیگر ریزش نمی کنه

• توافق میشه ولی قیمت دلار بالا میره و با شیب ملایم! به 35 میرسه

• توافق نمیشه و قیمت دلار به 100 هزار میرسه

• توافق نمیشه و هسته ای عزیز! رو نگه می داریم و قیمت دلار رو به 3.7 می رسونیم

• من دوست دارم قیمت دلار بالا باشه چون دلال هستم

• در توافق قبلی چی گیر مردم اومد!

Results are only viewable after voting.

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
درود

دوستان به نظرتون با توجه به افزایش 25 درصدی حقوق کارمندان در سال 1400 و افزایش لجام گسیخته نقدینگی کشور در 2 سال اخیر و قدرت گرفتن دلار در مقابل طلا، حتی بعد از توافق با دموکرات ها قیمت دلار زیر 20 میاد یا نه؟ حالا از کرونا و انتخابات بین الاصولگرایی بگذریم!

شما چی فکر می کنید؟

iign0o0rr

Registered User
لایک‌ها
247
توافقی در کار نیست حتی زمان اوباما هم خودشون اعتراف کردین تحریمی برداشته نشد و فقط روی کاغذ بوده همه چی فقط ترامپ که اومد فشار بیشتر شد!!!:confused:
توافق و کاهش قیمت دلار در صورت کنار گذاشتن صنعت هسته ای البته بیشتر موشکی و به رسمیت شناختن اسرائیل و عضویت در aftf انجام میشه o_O
به نظرم شرایط وخیم تر میشه اما بهتر نمیشه تازه اگر کرونا و جنگ رو فاکتور بگیریم:eek:

البته این نظر منه تا بقیه دوستان نظرشون چی باشه;)

Last edited:

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
سیاست ترامپ خوب بود ، چون همیشه همون مورد اخره که مگه چی گیر مردم اومد؟؟ چی تغییر کرد اونموقع؟ ، اما ترامپ خوب داشت پیش میرفت ، جو خواب الود هم امیدوارم همون سیاست رو در پیش بگیره!

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
می رن برای دستبوسی بایدن.
17-20 به نظرم.

قبلا می گفتن برجام رو پاره کنه ما منفجرش می کنیم و با تریلی از روی مفاد برجام رد میشیم
جالبه بعد دستبوسی می گن ما با مقاومتمون پیروز شدیم!

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
عزیز پیراهن زیاد پاره کردیم در این کشور تو این 4 دهه،،،همیشه صعود داشتیم تا الان و ریزش بوده بله ولی موقتی،،،،هیچ موقع کاهشی نداشتیم که تثبیت بشه،،،!!! که تثبیت بشه !!!!! قیمت اجناس و اقلام رو ببینید،،،!!! حتی یک ریال ارزان نشده و تثبیت نشده،،،

و جایی خوندم گفته بودن،،،،اقتصاد ایران حباب نداره و مثل فنر میمونه،،،همیشه وقتی یکم اروم میشه داره قدرتش رو جمع میکنه پرت شه بره بالا،،،!!!! متاسفانه
و این هم به خاطر سیاست های سرتاسر غلط ایران هست بالطبع،،،،،و دخالت در کشور های همسایه و الی اخر،،،،که همه میدونن،،،

توافقی در کار به نظرم نباشه،،،،،توافق یعنی هسته ای رو به کلی کنار بذارن که خود بایدن هم در مصاحبه گفته بود،،!! و دست بردارن از دخالت کشور های منطقه،،،که خب با شناختی که از این عزیزان مسئول داریم غیر ممکن هست همچین چیزی،،،،

و با توجه به افزایش حقوق ها و خبر هایی که گفته میشه یارانه قراره اضافه بشه و چند برابر بشه،،،!!!

خودتون دیگه ادامش رو حدس بزنید !!!!!!

در خصوص نظر سنجی،،،گزینه اخر قطعا درست هست و هر چی بشه برای مردم هیچ تفاوتی نخواهد داشت،،،هیچی

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
عزیز پیراهن زیاد پاره کردیم در این کشور تو این 4 دهه،،،همیشه صعود داشتیم تا الان و ریزش بوده بله ولی موقتی،،،،هیچ موقع کاهشی نداشتیم که تثبیت بشه،،،!!! که تثبیت بشه !!!!! قیمت اجناس و اقلام رو ببینید،،،!!! حتی یک ریال ارزان نشده و تثبیت نشده،،،

و جایی خوندم گفته بودن،،،،اقتصاد ایران حباب نداره و مثل فنر میمونه،،،همیشه وقتی یکم اروم میشه داره قدرتش رو جمع میکنه پرت شه بره بالا،،،!!!! متاسفانه
و این هم به خاطر سیاست های سرتاسر غلط ایران هست بالطبع،،،،،و دخالت در کشور های همسایه و الی اخر،،،،که همه میدونن،،،

توافقی در کار به نظرم نباشه،،،،،توافق یعنی هسته ای رو به کلی کنار بذارن که خود بایدن هم در مصاحبه گفته بود،،!! و دست بردارن از دخالت کشور های منطقه،،،که خب با شناختی که از این عزیزان مسئول داریم غیر ممکن هست همچین چیزی،،،،

و با توجه به افزایش حقوق ها و خبر هایی که گفته میشه یارانه قراره اضافه بشه و چند برابر بشه،،،!!!

خودتون دیگه ادامش رو حدس بزنید !!!!!!

در خصوص نظر سنجی،،،گزینه اخر قطعا درست هست و هر چی بشه برای مردم هیچ تفاوتی نخواهد داشت،،،هیچی
خودت فهمیدی چی گفتی؟

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
خودت فهمیدی چی گفتی؟
از این خواناتر امکانش نبود بنویسم،،،،،برداشت هر کسی میتونه متفاوت باشه،،،،
جیره خوار یه جور برداشت میکنه،،،بقیه یه جور دیگه،،،،و غیره،،،،،!!
در ضمن منتظریم شما که بسیار میفهمی !!! هم تحلیلت رو بگی تا فیض ببریم

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
افزایش نرخ دلار عمدتا از سیاست آزاد سازی نرخ ارز نشات میگیره و هیچ کس در هیچ کجای این جهان با هیچ قدرتی قادر به تعیین و یا مداخله در تعیین نرخ ارز در هیچ کشوری نبوده و نیست. بعد از اون بحران های فجیع دوره اکبر که دلار 96 تومنی رو به کانال 500 تومن برد و به ممد تحویل داد، بار دیگه روند نرخ دلار با بازی محمود به کج راه رفت و روند بیش از 30 درجه صعودی شد. یادتون باشه محمود با لحنی اعتراض آمیز میگفت که ممد نباید جلوی رشد نرخ دلار رو میگرفت!! حسن که بدتر، ناکارآمدی حسن هم چاشنی بازی شد و دلار حتی از کانال متورم شده محمود هم خارج شد.
از اونجایی که برخی از شاخص های اقتصادی ما با افزایش قیمت دلار - به صورت ساختگی - بهبود پیدا میکنند (مثل نرخ بیکاری که با دستکاری قانون کار به صورت ساختگی کاهش پیدا کرد) بنابراین محمود و حسن برای ماست مالی کردن وضعیت بد اقتصادی که رقم زدن دست به دامن افزایش نرخ دلار شدن. اما دیگه تا آخر دوره حسن اتفاق خاصی برای دلار نمیفته و اغلب دلال ها میرن سراغ بازی با کالاها. هر از چندگاهی یکی از کالاهای ضروری نایاب و قیمت عجیبی پیدا میکنه و از این راه نیاز روزمره به آشامیدن خون مردم رو تامین میکنن.
اون روندی که من برای آینده تصور دارم به شکلی هست که پیوست کردم. خواه ناخواه روند دلار وارد موج 4 بزرگ میشه (اگه الان نشده باشه) و به کانال برمیگرده و تا چند سال رنج میزنه.

فایل های ضمیمه

• Dollar.jpg
    Dollar.jpg
    363.3 KB · نمایش ها: 39

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
birgits_snill.gif

مشاهده پیوست 1212389
ارز سال قبل هم 4200 تعین شده بود،،،،،ولی الان 26 هست،،،،،!!!!

سال بعد که 11 خودشون گفتن،،،،،چند باید بشه ؟!!!؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دلار الان یکماهه 25_26 هست

تا یکماهه آینده نیز روی همین قیمت رنج میزنه

در مرحله بعد تا 23 میاد پایین

قبل انتخابات و روال همیشگی جذابیت صندوق 21_23

احتمال 95 درصد میدم با توجه به اومدن بایدن. نزدیکی انتخابات. خودنمایی دوره ی اول رئیس جمهور قیمت تا 20 بیاد پایین و ثابت بمونه چون بیشتر ازون کاهش برای بعضی صنایع و بسته شدن قیمت ها در بورس در همون حدود ثابت بمونه
بالای 30 که دیگه محاله بره و زیر 20 هم خیلی احتمالش کمه بیاد

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
والا سال 96 هم که دلار 3700 بود، کارشناسان اقتصادی قیمت واقعی دلار رو 8000 در نظر می گرفتند (اون موقع فنر جمع جمع بود، دقیقا نظری که AMIR beIN SPORTS دادند)

این انقباض و انبساط واسه خودم شد تجربه تا قبل از 1404 خودم رو جمع کنم (زمین یا آپارتمان بخرم) و دور و بر خودم رو پر کنم کالا (اعم از ماشین و موتورسیکلت و ...) البته اگر بودجه جوابگو باشه

موقعی که فنر جمع میشه حتما خرید کنید، یک دفعه ول میشه باد همه رو می بره

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
روش فوق علمی اینه که ببینیم لبنیات و تن ماهی و لاستیک چند درصد بالا میره
بعدش همون درصد رو روی دلار لحاظ کنیم

a.ferdosi

Registered User
لایک‌ها
847
والا سال 96 هم که دلار 3700 بود، کارشناسان اقتصادی قیمت واقعی دلار رو 8000 در نظر می گرفتند (اون موقع فنر جمع جمع بود، دقیقا نظری که AMIR beIN SPORTS دادند)

این انقباض و انبساط واسه خودم شد تجربه تا قبل از 1404 خودم رو جمع کنم (زمین یا آپارتمان بخرم) و دور و بر خودم رو پر کنم کالا (اعم از ماشین و موتورسیکلت و ...) البته اگر بودجه جوابگو باشه

موقعی که فنر جمع میشه حتما خرید کنید، یک دفعه ول میشه باد همه رو می بره

یکی میمرد از درد بی نوایی یکی میگفت خانم زردک میخوایی؟!

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
افزایش دلار این چند روزه فقط به خاطر قوی تر شدن دلار هستش و هیچ دلیل دیگری نداره
پوند و یورو و طلا کاهشی شدند چون دلار جون گرفته

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
بله قطعا روش فوق علمی همین هست،،،،چه دوست داشته باشی چه نداشته باشی !!!!

چون هر چیزی میری میخری فروشنده دلار رو میگه فقط !!!!! سر بالا رفتن دلار فقط،،،،

ولی هنگام ریزش دلار به هیچ وجه شاهد ریزش قیمت اقلام و اجناس اساسی نیستیم،،،،،چون فیک پایین میارنش و نگه میدارنش اونم به صورت موقت فقط،،،همون فنر،،،،!!!

حقیقت بسیار تلخی هست برای شما،،،،ولی همین هست جریانش !

بالا