• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرنوشت دلار سال 1400 چه می شود؟

سرنوشت دلار در سال 1400

• توافق میشه و قیمت دلار میاد زیر 20

• توافق میشه و قیمت دلار حدود 22 و 23 تا 6 الی 7 ماه باقی می مونه

• توافق میشه ولی قیمت دلار از 33 اومده به 25 و دیگر ریزش نمی کنه

• توافق میشه ولی قیمت دلار بالا میره و با شیب ملایم! به 35 میرسه

• توافق نمیشه و قیمت دلار به 100 هزار میرسه

• توافق نمیشه و هسته ای عزیز! رو نگه می داریم و قیمت دلار رو به 3.7 می رسونیم

• من دوست دارم قیمت دلار بالا باشه چون دلال هستم

• در توافق قبلی چی گیر مردم اومد!

Results are only viewable after voting.

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
سلام بنظرم که تو روند کوتاه مدت دلار که زیر یکسال میشه دلار تو همین قیمت 25-26 به سمت پایین میل خواهد داشت و کف کف دلار هم در بهترین حالت نهایت بالای 19-20 هزار تومان اون هم برای مدت کوتاهی مثل انتخابات یا برجام 2 خواهد بود،بدلیل مشکلات اساسی رشد پایه پولی و نقدینگی کشور هم این روند بی ارزشی ریال ادامه دار خواهد بود،فقط این روند رشد نقدینگی و افزایش قیمت دلار رشد بیشتری نسبت به سال های گذشته تر خواهد داشت،یعنی بجای اینکه هر 5 سال فنر فشرده شده نقدینگی باعث افزایش دلار بشه این روند به 3-2 ساله خواهد رسید،پس با این تفاسیر کاری که از دست ما مردم بر میاد باید روند اینده رو از همین پیش بینی کنیم و سعی کنیم اگه درامد یا پس اندازی داریم بجای امثال بانک در بورس-طلا .....سرمایه گذاری کنیم تا جلوی تورم اینده و بی ارزشی پول رو بگیریم،متاسفانه روند تورمی اینده رو خودتون میتونید از حذف 4 صفر از روی ریال رو از همین الان پیش بینی کنید.

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
ماشاا... همه طرفدار بالا رفتن نرخ دلارن :D

سلام شب یلداتون مبارک،

-راستش من خودم کاملا از صمیمم قلبم دوست دارم نرخ دلار کاهش پیدا کنه،چون تو کشور ما با هر افزایش نرخ دلار باعث افزایش قیمت کالا و خدمات خواهد شد،اما مشکل سیکل غلط اقتصادی هست که این روند افزایشی رو شکل میده،در اصل این اشتباه هست که میگن دلار بالا رفته،بلکه در اصل دلار بالا نمیره،بلکه ارزش ریال ایران کاهش یافته و دیگه ارزش گذشته رو نداره،و متاسفانه این روند در 100 سال گذشته ایران حداقل وجود داشته،اما در تایم های مثل جنگ-تحریم کمی سرعتش زیاد و کم شده و در تایم های هم مثل 4 ساله اول ریاست های جمهوری با سیاسی کاری عمدی این نرخ تورم و ارز عمدا پایین نگه داشته میشه ،مثلا روند چند ساله اخیر روحانی که شاهدش بودیم،از سال 92 تا 96 اوضاع رکودی بود و نرخ ارز ثابت، اما از بعد انتخابات جمهوری 96 و جرقه خارج شدن امریکا از برجام افزایش نرخ ارز رقم خورد،اما خلاصه ما چه بخوایم ،چه نخوایم این روند رشد نقدینگی با شرایط فعلی ایران وجود داره ،اما باید اصلاحات اساسی اقتصادی و شاید سیاسی شکل بگیره که این روند چاپ پول بدون پشتوانه پایین بیاد،یا اگرم باشه کمتر شه و یه مرد و ساختار پیدا شه کمک کنه این پول رو تو کشور به چرخش در بیاد و نزاره تورم افسار گسیخته شه،که این کار هم از این دولت فشل فعلی بنظرم خارج در خارج هست.....

بالا