• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرنوشت قیمت ارز در سال 1401 چه می شود؟

سرنوشت قیمت ارز در سال 1401 چه می شود؟

• Total voters
    53
  • Poll closed .

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
با توجه به افزایش شدید دستمزدها در سال 1401 سرنوشت قیمت ارز رو چه طور پیش بینی می کنید؟

آیا رکود سال های روحانی پس از توافق رخ خواهد داد یا قیمت ها بالا خواهند رفت و شاهد رکود تورمی خواهیم بود؟

قیمت محصولات وارداتی با ارز و محصولات داخلی را چه طور تحلیل می کنید؟

قیمت برنج و گوشت و مرغ و روغن و آرد و ... پایین بیا هست؟

قیمت ماشین رو چه طور ارزیابی می کنید؟ پراید 91 رو میشه با 30 تومن خرید؟ همچین روزهایی دوباره می رسه؟

پیشنهاد شما برای خرید چی هست؟ الان وقت خرید هست یا خرید رو به بعد از توافق هسته ای موکول کنیم؟ بعد از توافق کوتاه مدت خرید کنیم؟ میان مدت خرید کنیم یا صبر کنیم یک سال بگزره؟

شرایط قیمتی که من میبینم این جوریه که مردم اجناس (وارداتی) رو نسبت به قیمت آکبند خیلی پایین تر می فروشن (یعنی خیلی پایین تر از 15 درصد جنس در حد نو تولید 2021 یا 2022)

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
به نام خدا.
با رشد روز افزون پایه پولی و همچنین رخ دادن جنگ روسیه با اکراین من که فکر نمیکنم دلار به صورت طولانی مدت زیر ۲۵ هزار قرار بگیره و دوباره با بالای کانال ۲۵ هزار برمیگرده.

amiralixx96

Registered User
لایک‌ها
224
بسمه تعالی
با نام و یاد خدا
ای بر گور هر چی دلارو یورو نمی‌دونم شین با زوسیه افریکا هست لعنت 😑
فعلا روز خوشه
رفتن چسقلاب کردن انقدر بخورند که کمشون باشه

«بدبخت ملتی که تاریخ خود را نداند، تیره بخت تر از آن ملتی که علاقه مند به دانستن تاریخ خود نباشد، شوربخت تر از همه ملتی است که تاریخ خود را به ریشخند بگیرد .»
(احمد کسروی)

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
دوست عزیز در یک بحث جدی جای لودگی نیست
لودگی ممکنه خنده دار باشه ولی شما رو جدی نمی گیرن و برای خودتون خوب نیست

نمونه افزایش دستمزد :
  • رتبه بندی فرهنگیان شامل 50 درصد افزایش حقوق
  • افزایش حقوق پرسنل دادگستری
  • افزایش حقوق پرستاران
  • کف حقوق 8 میلیونی کارمند، منجر به افزایش قدرت خرید میشه یا نه
  • دستمزد بنا به همراه یک کارگر در روز 1 میلیون رکود تورمی به بار میاره یا نه؟

دلار 3700 نسبت به نقدینگی الان باید چه قدر باشه؟

همون زمان دلار 3700 (البته دلار آزاد مثل سلیمانیه نزدیک 4000 بود) بعضی کارشناسان اقتصادی می گفتند ارزش واقعی دلار 8000 هست و دولت فنر ارز رو نگر داشته

الان دلار 8000 رو با نقدینگی کل کشور یک تناسب ساده ببندیم میبینیم قیمت 26000 کاملا درست هست و یک قیمت واقعی رو شاهد هستیم و اگر دلار رو 4000 در نظر بگیریم به رقم 13000 تومن میرسیم.

آیا شاهد افزایش سپرده گذاری در بانک ها خواهیم بود؟

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
نظر من ک تو لیست نبود :

توافق انجام نمیشه و همین ۲۵ ۲۶ میمونه

اقتصاد ایران هر ساله افزایش نرخ ارز یا بهتر بگیم، کاهش ارزش پول رو در بهترین حالت ممکن (بدون تحریم و فروش نفت 120 دلاری) تکرار می کرده، بنابراین وقوع چنین احتمالی پایین در نظر گرفته شد.

Alireza_spv

Registered User
لایک‌ها
82
اقتصاد ایران هر ساله افزایش نرخ ارز یا بهتر بگیم، کاهش ارزش پول رو در بهترین حالت ممکن (بدون تحریم و فروش نفت 120 دلاری) تکرار می کرده، بنابراین وقوع چنین احتمالی پایین در نظر گرفته شد.
هرساله رو ول کن
امسال چاپ اسکناس کم شده قیمت نفتم رفته بالا
این مدت مذاکرات وین بالا پایین شد بازار دلارو نگاه کردم مثه سالا قبل نبود فقط دلار اسکناسی قیمتش میرفت بالا که اونم بخاطر هجوم مردم بود ولی دلار صرافی بانکی و دلارای غیر اسکناسی همه رو ۲۴ ۲۵ موندن حتی با موشک بارون اربیل هم تکون نخوردن
این نشون میده بنظرم پایه پولی داره میزون میشه و اوضاع رو به بهبوده آروم آروم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
هرساله رو ول کن
امسال چاپ اسکناس کم شده قیمت نفتم رفته بالا
این مدت مذاکرات وین بالا پایین شد بازار دلارو نگاه کردم مثه سالا قبل نبود فقط دلار اسکناسی قیمتش میرفت بالا که اونم بخاطر هجوم مردم بود ولی دلار صرافی بانکی و دلارای غیر اسکناسی همه رو ۲۴ ۲۵ موندن حتی با موشک بارون اربیل هم تکون نخوردن
این نشون میده بنظرم پایه پولی داره میزون میشه و اوضاع رو به بهبوده آروم آروم

مطمئنید؟! تا اونجا که من میدونم توی همین یک ساله اخیر نقدینگی 45% افزایش پیدا کرده و از زمان رییس جمهور جدید رشد پایه پولی خیلی زیاد بوده.

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
والا اوضاع هر سال بدتر می شودريال قیمت دلار ممکن است 25تا26 تومان باقی بماند، البته قصد دارند ارز ترجیحی را حذف کنند، یعنی قیمتها باز هم بالا می رود.

Alireza_spv

Registered User
لایک‌ها
82
مطمئنید؟! تا اونجا که من میدونم توی همین یک ساله اخیر نقدینگی 45% افزایش پیدا کرده و از زمان رییس جمهور جدید رشد پایه پولی خیلی زیاد بوده.
درآمد دلاری هم افزایش پیدا کرده و اگه برجام ب ننیجه نرسه ک جمهوری خواها امکان نداره بذارن برسه با افزایش فاجعه بار قیمت نفت بیشترم میشه درامدمون
کلا فکر نمیکنم اتفاقات هشت سال گذشته تکرار شن چون داستان فرق داشت

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
برای کشوری نفتی و تک محصولی و حتی ۳ محصولی هم افزایش ۱۰۰ درصدی نفت، دردی را دوا نخواهد کرد. نفت ۵۵ دلاری بشه ۱۱۰ دلار، این کشورها ۱۰ درصد ممکنه سود کنند.

افزایش قیمت نفت یعنی افزایش قیمت کالا و خدمات کشورهای غربی عمدتا وارد کننده نفت و کشوری که تک محصولی هست، نیازمند کالا و خدمات هست.

افزایش قیمت نفت منجر به دلار پاشی دولت ها میشه و باز هم به وضعیت ۴ سال دوم محمود احمدی‌نژاد برمی گردیم که تولید داخل صرفه اقتصادی نداشت و کشور پر شده بود از اجناس وارداتی

افزایش قیمت نفت مشکلی برای فرانسه و آلمان و ژاپن ایجاد نمی کنه چون قیمت کالا و خدمات رو افزایش می دن، کشورهای وارد کننده ای مثل لبنان و پاکستان بدجور ضربه می خورن که نه نفتی برای فروش دارند و نه تولید کننده هستند.

Alireza_spv

Registered User
لایک‌ها
82
برای کشوری نفتی و تک محصولی و حتی ۳ محصولی هم افزایش ۱۰۰ درصدی نفت، دردی را دوا نخواهد کرد. نفت ۵۵ دلاری بشه ۱۱۰ دلار، این کشورها ۱۰ درصد ممکنه سود کنند.

افزایش قیمت نفت یعنی افزایش قیمت کالا و خدمات کشورهای غربی عمدتا وارد کننده نفت و کشوری که تک محصولی هست، نیازمند کالا و خدمات هست.

افزایش قیمت نفت منجر به دلار پاشی دولت ها میشه و باز هم به وضعیت ۴ سال دوم محمود احمدی‌نژاد برمی گردیم که تولید داخل صرفه اقتصادی نداشت و کشور پر شده بود از اجناس وارداتی

افزایش قیمت نفت مشکلی برای فرانسه و آلمان و ژاپن ایجاد نمی کنه چون قیمت کالا و خدمات رو افزایش می دن، کشورهای وارد کننده ای مثل لبنان و پاکستان بدجور ضربه می خورن که نه نفتی برای فروش دارند و نه تولید کننده هستند.
اما شما این رو در نظر نگرفتی که کشورهای صنعتی رقیب ارزون فروش و بزرگی به نام چین دارن
افزایش قیمت تولیدی اونا ینی شکستشون تو همین یک ذره بازار جهانی باقی مونده در مقابل چین و مرگشون ، مثلا شرکت سونی ژاپن یه زمانی تولید کننده شیر گنجشک تا جون آدمیزاد بود ، اما ارزون فروشی چین کاری کرد خیلی از بازارا مثل گوشی رو باخت و ول کرد
ژاپن همین الانش ۱۴ تریلیون دلار بدهی داره ، نصف آمریکا ، چطور میخوا تو جنگ با چینی ک ۳۰۰ میلیون فقط جمعیت تولید کننده داره و از اونور ۱ میلیارد جمعیت روستایی کشاورز داره پیروز شه؟
واسه همینه پر پر میزنن واسه نفت ایران

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
اما شما این رو در نظر نگرفتی که کشورهای صنعتی رقیب ارزون فروش و بزرگی به نام چین دارن
افزایش قیمت تولیدی اونا ینی شکستشون تو همین یک ذره بازار جهانی باقی مونده در مقابل چین و مرگشون ، مثلا شرکت سونی ژاپن یه زمانی تولید کننده شیر گنجشک تا جون آدمیزاد بود ، اما ارزون فروشی چین کاری کرد خیلی از بازارا مثل گوشی رو باخت و ول کرد

صنعت چین هم مثل کشورهای غربی نیازمند نفت و گاز و زغال سنگ هست

چین رو این قدر بزرگ نکنید، تکنولوژی چین دربرابر تکنولوژی غربی به مراتب ضعیف تر هست (دقیقا مثل روسیه).

من نمی دونم چرا ما باید سنگ چین کمونیست رو به سینه بزنیم!!!
حقوق بشر و آزادی بیان و اقتصاد آزاد و مبتنی بر عرضه و تقاضا و دادگستری مستقل و حقوق انسانی چه ایرادی داره که ما به جای اینکه امریکا و ژاپن و کانادا و استرالیا و آلمان و انگلستان و فرانسه رو شریک تجاری خودمون کنیم، بریم خودمون رو محدود کنیم به یک کشور ضعیف تر؟ اون ها الان نفت و گاز می خوان، ما چرا نباید از فرصت استفاده کنیم و نفت و گاز به اروپا صادر کنیم؟

ژاپن همین الانش ۱۴ تریلیون دلار بدهی داره ، نصف آمریکا ، چطور میخوا تو جنگ با چینی ک ۳۰۰ میلیون فقط جمعیت تولید کننده داره و از اونور ۱ میلیارد جمعیت روستایی کشاورز داره پیروز شه؟
واسه همینه پر پر میزنن واسه نفت ایران

این بدهی که شما راجع بهش بدبین هستید، علم اقتصاد هست. بدهی داشتن یکی از مهمترین عوامل کسب درآمد در یک اقتصاد پویا هست

ایران یک پنس بدهی نداره چه گلی زده سر خودش؟

ژاپن ماهانه 70 میلیارد دلار فقط صادرات داره!
امریکا سالانه 3.5 تریلیون دلار فقط مالیات می گیره!

در پاسخ قبلی عرض کردم، افزایش قیمت نفت فایده چندانی برای کشورهای تولید کننده فاقد تکنولوژی نداره
برای کشوری که تحریم باشه که دیگه فاتحه هست و با پول نفت نمی تونه تکنولوژی بخره و فقط شر ارز خارجی باقی می مونه
تنها فایدش یک مقدار رفاه برای کارمندان دولت هست، وگرنه ارزپاشی کمر تولید رو می شکونه و درجا زدن کشور پشت سر هم تکرار میشه، بدون فایده

Alireza_spv

Registered User
لایک‌ها
82
صنعت چین هم مثل کشورهای غربی نیازمند نفت و گاز و زغال سنگ هست

چین رو این قدر بزرگ نکنید، تکنولوژی چین دربرابر تکنولوژی غربی به مراتب ضعیف تر هست (دقیقا مثل روسیه).

من نمی دونم چرا ما باید سنگ چین کمونیست رو به سینه بزنیم!!!
حقوق بشر و آزادی بیان و اقتصاد آزاد و مبتنی بر عرضه و تقاضا و دادگستری مستقل و حقوق انسانی چه ایرادی داره که ما به جای اینکه امریکا و ژاپن و کانادا و استرالیا و آلمان و انگلستان و فرانسه رو شریک تجاری خودمون کنیم، بریم خودمون رو محدود کنیم به یک کشور ضعیف تر؟ اون ها الان نفت و گاز می خوان، ما چرا نباید از فرصت استفاده کنیم و نفت و گاز به اروپا صادر کنیم؟

این بدهی که شما راجع بهش بدبین هستید، علم اقتصاد هست. بدهی داشتن یکی از مهمترین عوامل کسب درآمد در یک اقتصاد پویا هست

ایران یک پنس بدهی نداره چه گلی زده سر خودش؟

ژاپن ماهانه 70 میلیارد دلار فقط صادرات داره!
امریکا سالانه 3.5 تریلیون دلار فقط مالیات می گیره!

در پاسخ قبلی عرض کردم، افزایش قیمت نفت فایده چندانی برای کشورهای تولید کننده فاقد تکنولوژی نداره
برای کشوری که تحریم باشه که دیگه فاتحه هست و با پول نفت نمی تونه تکنولوژی بخره و فقط شر ارز خارجی باقی می مونه
تنها فایدش یک مقدار رفاه برای کارمندان دولت هست، وگرنه ارزپاشی کمر تولید رو می شکونه و درجا زدن کشور پشت سر هم تکرار میشه، بدون فایده
اول که سال نو مبارک 🌹🌹
دوم در چند زمینه پاسخ سخنانتون رو میدم :

۱- هر صنعتی نیازمند نفته اما اگه دقت کنید کشورای تولید کننده نفت دارن دلار رو از مبادلات نفتی حذف میکنه که این یعنی فروپاشی آمریکا ، چون آمریکا دلارش اسکناس بدون پشتوانس و اگه مبادلات بزرگ جهانی مثل نفت از دلار خارج بشن کارش تمومه ، روسیه مبادلات نفتی با هند رو از دلار خارج کرد ، عربستان داره مبادلات جدیدش رو با ین چین انجام میده ایران هم تو دوره روحانی قبول نکرد اما دوره رئیسی دلار رو میذاره کنار و برنامه دولته ، ک این یعنی افول دلار و افول آمریکا

۲- حقوق بشر ، آزادی بیان ، سازمان ملل و ... دیگه وجود ندارن
گوترش دبیر کل سازمان ملل اون همه حق و حقوق قانونی داره درمورد جنگ روسیه برگشته مثل کشیش ها میگه به نام انسانیت لطفا جنگ را متوقف کنید!!!! پس سود سازمان ملل چیه؟
۸۰۰ هزار نفر تو یمن کشته شدن صدا از کسی درنیومد ۱۹۰ نفر تو اوکراین مردن تمام غرب صداشون دراومد نشون داد نژادپرستن اما کت حقوق بشر تنشون کردن ، قدرت نرم غرب الان لخت لخته برادر ، حتی کشورهای عربی هم فهمیدن نمیشه بهشون اعتماد کرد اومدن سمت ایران

۳- اگه اون بدهی ها نشانه پویایی اقتصاده پس چرا هیچ کشور اروپایی و آمریکا جرأت نمیکنن دهن به دهن روسیه بشن؟ حتی تحریم هاشونم پوچ و کشکه و دیدیم تحریم نتونست جلوی تانک رو بگیره چون اقتصادشون بشدت شکنندس و اون بدهیا باعث شده نتونن وارد جنگ بشن حتی الان رفتن سراغ ونزوئلا !!!!!!! کشوری ک آمریکا میگف زیر چکمه هام پودرش میکنم حالا آمریکا داره منت کشی میکنه واسه دو بشکه نفت ونزوئلا

و در نهایت این رو از من بشنو ، یک روز صبح بیدار میشی مثل شوروی که شب تا صبحی اثری ازش باقی نموند اثری از غرب باقی نمونده و تیکه تیکه شده ، برای اطلاعات بیشتر کتاب World order ( نظم جهانی ) نوشته هنری کسینجر وزیر خارجه نیکسون رو بخون ، ۲۰۱۸ نوشتش ترجمه هم شده ، میفهمی غرب نفس آخرشه و تمومه کارش

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
اول که سال نو مبارک 🌹🌹

سال نو شما و عید باستانی مردم ایران هم مبارک

اول که سال نو مبارک 🌹🌹

۱- هر صنعتی نیازمند نفته اما اگه دقت کنید کشورای تولید کننده نفت دارن دلار رو از مبادلات نفتی حذف میکنه که این یعنی فروپاشی آمریکا ، چون آمریکا دلارش اسکناس بدون پشتوانس و اگه مبادلات بزرگ جهانی مثل نفت از دلار خارج بشن کارش تمومه ، روسیه مبادلات نفتی با هند رو از دلار خارج کرد ، عربستان داره مبادلات جدیدش رو با ین چین انجام میده ایران هم تو دوره روحانی قبول نکرد اما دوره رئیسی دلار رو میذاره کنار و برنامه دولته ، ک این یعنی افول دلار و افول آمریکا

امریکا افول می کنه! تو رو خدا حواله به آینده ندید! مشکل امثال شماها اینه که در حال حاضر زندگی نمی کنید؛ امریکا افول کنه تا یک کشور که انسانیت و آزادی براش مهم نیست، بشه **** جهان! من خودم هر چی پول داشته باشم، تقدیم کشور **** جهان آزاد می کنم تا افول نکنه!

چین ین نداره، یوان هست البته
الان به نظر شما، کشوری که با روبل روسیه مبادله می کنه، الان ارزش روبل 30 درصد تو 3 هفته اومده پایین، ضرر نکرده؟
دلار امریکا سالی 2 درصد تورم داشته و 70 سال ثبات داشته

نمیشه از این صحبت های بی ارزش انجام بدید و حواله بدید به آینده تا مشکلات خودتون رو مخفی کنید :
  • - ما به زودی در جهان قوی ترین میشیم!
  • - امریکا در آینده افول می کنه!
  • - فلان جا در آینده از نقشه جهان حذف میشه!
  • - رشد علمی ایران تو جهان اوله!

دانشجوهاش نمی تونن یک ارائه درست کنند و پول می دن بیرون تا پاورپوینت تحویل بگیرند و مقالات هم 3 الی 4 میلیون هزینه می کنند! از هر 100 دانشجو 99 تاش مقاله ارشد میده بیرون بنویسن! بعدا می گن رشد علمی!
امریکا سالی 400 هزار تا اختراع ثبت می کنه ایران 57 تا! فقط شرکت الجی 2200 تا! راست می گن سالی 100 هزار تا اختراع ثبت کنند

چندتا کشور بودند که دلار رو حذف کردند، اقتصادشون نابود شده
نمونش اقتصاد ونزوئلا که اکنون می تونید مشاهده کنید.

پشتوانه یوان چین و ریال ایران چیه! (آدم خندش میگیره به خدا!)

۲- حقوق بشر ، آزادی بیان ، سازمان ملل و ... دیگه وجود ندارن
گوترش دبیر کل سازمان ملل اون همه حق و حقوق قانونی داره درمورد جنگ روسیه برگشته مثل کشیش ها میگه به نام انسانیت لطفا جنگ را متوقف کنید!!!! پس سود سازمان ملل چیه؟
۸۰۰ هزار نفر تو یمن کشته شدن صدا از کسی درنیومد ۱۹۰ نفر تو اوکراین مردن تمام غرب صداشون دراومد نشون داد نژادپرستن اما کت حقوق بشر تنشون کردن ، قدرت نرم غرب الان لخت لخته برادر ، حتی کشورهای عربی هم فهمیدن نمیشه بهشون اعتماد کرد اومدن سمت ایران

گوترش با یک کشور جانی که بمب هسته ای داره و در شورای امنیت حق وتو داره چی کار کنه؟ بقیه کشورهای غربی چی کار کنند!
شما تاریخ رو تحریف نکن! در یمن یک دولت قانونی بود، یک عده شورشی ریختن دولت رو در دست بگیرن! دولت ناکام قبلی هم باهاشون متفق شده و اوضاع رو به این جا رسونده! رئیس جمهور یمن هم حق قانونی داشته تا از عربستان و امارات درخواست کمک کنه.

بحث اعتماد به غرب نیست

الان شما به مقامات کشورهای عربی یک کاغذ بدی بگی کشورهای مورد اعتماد خودتون رو لیست شده بنویسید، کشورهای غربی ممکنه وسط لبست باشند، ولی قطعا ایران آخر لیسته! چرا نمی گید کشورهای عربی با اسرائیل چرا ریختن رو هم؟ چرا از چیزی که ذهنتون رو ریخته به هم صحبت نمی کنید؟

کشورهای عربی با ایران مذاکره می کنند که کشتیهاشون و فرودگاه هاشون و میادین نفتیشون صدمه مستقیم نبینند! از خداشون نیست با ایران مذاکره کنند!

اوکراین حکومتی داره که به آزادی و حقوق بشر احترام می زاره و هیچ کشور غربی دوست نداره مردم اوکراین حق آزادی بیان نداشته باشند. حتما دوست دارید برای یک سیستم دیکتاتوری هم دل بسوزونند؟!

۳- اگه اون بدهی ها نشانه پویایی اقتصاده پس چرا هیچ کشور اروپایی و آمریکا جرأت نمیکنن دهن به دهن روسیه بشن؟ حتی تحریم هاشونم پوچ و کشکه و دیدیم تحریم نتونست جلوی تانک رو بگیره چون اقتصادشون بشدت شکنندس و اون بدهیا باعث شده نتونن وارد جنگ بشن حتی الان رفتن سراغ ونزوئلا !!!!!!! کشوری ک آمریکا میگف زیر چکمه هام پودرش میکنم حالا آمریکا داره منت کشی میکنه واسه دو بشکه نفت ونزوئلا

شما صدا و سیما نگاه می کنی، همون ها رو پس میدی؟ واقعا واقعیت این هست؟

تحریم بلندمدت جواب می ده نه کوتاه مدت. موشک های جاولین هست که دمار از روزگار تانک های روسی درآورده
اگر تحریم جواب نمیده پس ایران رفته مذاکره واسه چی؟ تحریم جواب نمی ده پس چرا برق ایران قطع میشه! پس چرا مردم آواره شدند؟

ونزوئلا براشون اهمیتی نداره، از تحریم درش میارن تا به خواسته خودشون برسن، ونزوئلا خب نفت نفروشه! بگه نمی فروشم! ایران هم درب انبار های نفتش رو ببنده! چرا رفته مذاکره؟

شما باید دید بلند مدت داشته باشی نه کوتاه مدت. الان روسیه کوتاه مدت نتیجه هم نگرفته! میان مدت و بلند مدت ضرر هنگفتی می کنه. حتی نفتش هم از تحریم مستثنا کنند و بخرن چون تحریم هست فایده ای براش نداره.

یک لحظه به خودت بیا ببین گناه مردم اوکراین چی بوده که روسیه بهشون حمله کرده! حق قانونی دارن اتحاد نظامی ببندند! و به احدی ربطی نداره!

روسیه کریمه رو جدا کرد، امثال شما جیکش در نیومد متاسفانه!

و در نهایت این رو از من بشنو ، یک روز صبح بیدار میشی مثل شوروی که شب تا صبحی اثری ازش باقی نموند اثری از غرب باقی نمونده و تیکه تیکه شده ، برای اطلاعات بیشتر کتاب World order ( نظم جهانی ) نوشته هنری کسینجر وزیر خارجه نیکسون رو بخون ، ۲۰۱۸ نوشتش ترجمه هم شده ، میفهمی غرب نفس آخرشه و تمومه کارش

شما از میان 100 میلیون کتاب، کتاب دلخواه خودت رو پیدا می کنی! همان طور که امثال شما از میان گفته های رئیس جمهور اوکراین فقط جمله "نا امیدی از غرب" رو نشانه گرفتید و نتیجه گرفتید اعتماد به غرب درست نیست! خب طرف می گه دموکراسی خوبه! آزادی بیان خوبه! دادگستری مستقل خوبه، آزادی رسانه خوبه! همه این ها رو ول کردید، جمله دلخواه خودتون رو پیدا کردید!!!!! عجب!

دموکراسی، حقوق بشر، آزادی بیان و اندیشه، آزادی رسانه، اقتصاد مبتنی بر عرضه و تقاضا، حق اجتماعات، حق اعتراض، دادگستری مستقل، در خواست همه پرسی و سایر ملزوماتی که جهان آزاد رعایت می کنه هیچ وقت به پایان نمی رسه. نمونش دیوار برلین بود که فرو ریخت، نمونش لهستان بود، شوروی بود، صدام حسین بود!

هر کس یک ذره ریاضی بلد باشه می فهمه دنیا داره به سمت جهان آزاد می ره یا نه! منتهی بعضی ها هم ریاضیشون خوبه، به نفعشون نیست خیلی چیز ها رو بفهمن

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
دلار هم در روز نخست بازار در سال 1401 با رشد قیمت همراه بوده

پیشبینی اوضاع واقعا سخت هست و به نظر میرسه رسیدن به توافق هسته ای سخت شده

خودم همین امروز خرید کردم، دیگه فکر نمی کنم قیمت ها ریزش کنند؛ امیدوارم بودم مذاکرات نتیجه بده و کاهش قیمت ارز داشته باشیم

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
نظر شخصی من اینه که واقعن اینهایی که رفتن مذاکره هیچ برداشتی از بازار و مردم عادی ندارن که چجوری زندگیشون بالا و پایین میشه و براشون اصلان مهم نیست چی به سر مردم و کشور میاد
خیلی فرصت های خوبی داشتیم برا توافق دارن یکی یکی میسوزن و اینها فکر میکنن و میگن امریکا روبه افوله قدرت منطقه ما هستیم از این توهم ها
اگر توافق نشه که دیگه خودشون میدونن دلار بالای 50میره و درگیری خیابانی شروع میشه با مردم و انقلابی دیگر
من نظرم اینه توافق میشه ولی توافق بدی که امریکا از شر روسیه خلاص بشه میاد سمت ما و باز شروع میکنه تحریم اینها
دلار تا 23یا22میاد بعد چند ماه 27میمونه و سال بعد بالای 30 چون تورم وحشتناکی هست و اینها فقط دارن ارز پاشی میکنن و هیچ زیر ساختی نداره اقتصاد یه روز دلار نیاد بازار انفجاری میشه متاسفانه مملکت ما دیگه ویران شده و حتمن به اصلاح خیلی بزرگی احتیاج داره ولی کسی گوش نمیده تا مردم نابودشون کنن

بالا