• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرنوشت قیمت ارز در سال 1401 چه می شود؟

سرنوشت قیمت ارز در سال 1401 چه می شود؟

• Total voters
    53
  • Poll closed .

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
بله حتما پول سودان و لبنان و بورکینافاسو و پول نپال و پول عراق و ترکیه و ایران و افغانستان هستند که ارزهای مهمی هستند!

تورم امریکا سالی ۲ درصد هست، رشد اقتصادی امریکا سالی ۵ تا ۶ درصد هست

دست از دادن آمار غلط بردارید.

نمودار حجم نقدینگی امریکا در تصویر ذیل مشخص هست

مشاهده پیوست 1287989

شما عدد اول نمودار بالا رو با عدد k به صورت درصدی، ۲۰ بار جمع بزنی، به عدد نزدیک به همون عدد آخر می رسی

عدد k اینجا رشد متوسط اقتصادی به اضافه تورم هست.

یعنی مثلاً اگر حجم نقدینگی ۱۰۰ هست و رشد اقتصادی ۶ درصد و تورم ۲ درصد هست، شما ۶ و ۲ رو با هم جمع می زنی و درصد به دست آمده رو هم با حجم نقدینگی جمع می کنی. سال اول حجم نقدینگی میشه ۱۰۸ و سال دوم دیگه ۱۰۸ رو با ۸ درصد جمع می کنی که میشه ۱۱۶.۶۴ و سال سوم تقریبا ۱۲۶ میشه

جناب شما این قدر مغز خودتون رو ندید روش رسوب بزارن و هر حرفی زده میشه رو باور نکنید، به شما این دروغ ها رو میگن تا امثال مثل شما رو گول بزنند. یک مقدار فکر کنید

چاپ کیلویی دلار اراجیف هست. شما باید با ارقام و عدد ثابت کنید نه با زدن حرف بی اعتبار

همون طور که بنده به صورت ریاضی و منطقی ثابت کردم دلار ارز بسیار با ثباتی هست

اگر این موضوع دوم شما رو می خوندم، به خودم زحمت جواب موضوع اول شما رو هم نمی دادم

فقط این رو تکرار کنم که خیلی روی مغز شما رسوب دادن، لطفا فکری به حال خودتون بکنید.
اومدم بگم برا کی وقت میذاری تایپ میکنی که دیدم فهمیدی :دی

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
البته بقول محققی که فرموده بودند این ارز دلار شاید نام پول امریکا را داشته باشد ولی انقدر که یهودیها روی این دلارها عکس یهودی زاده ها و نمادها و راز و رمزهای یهودی چاپ کردند که دیگر هر خ..... سر کلاس نرفته و از راه دور تحصیل کرده هم فهمید که این ارز در اصل یهودی است و مثل همیشه امریکاییها همانطور که صاحب دولت و مجلس خودشان نیستند صاحب ارز دلار هم نیستند
خدا انشاالله همه مریض ها رو شفا بده

commander

Registered User
لایک‌ها
406
طرف نوشته قیمت ارز بعد اومده گفته اگر فلان بشه قیمت دلار اینقدر میشه ... ارز که فقط دلار نیست ارزهای مهمتر و گرانقیمت و محبوبتر از دلار کم نیست ....
  • در اینجا دلار یه شاخصه برادر، «برای ارزیابی و ارزش نوسان ریال»،
اصلا موضوع صرفا بر سر دلار نیست «موضوع ارزش ریال خودمونه»​
وقتی میگیم فلان ارز قیمتش اینقدر شده یک اصطلاح مرسوم در بازار ارزه​
نه دلار بالا و پایین میره و نه اون ارزهای مهمتر (به قول شما)​
این نوسانات مربوط به ریاله که ارزشش کم و زیاد میشه​
ارزهای مهمتر و گرانقیمت و محبوبتر از دلار کم نیست ....
پشتوانه اکثر ارزها بجز دلار, طلا است چون دلار رو امریکا و بعضی کشورهای دیگر کاملا کیلویی چاپ میکنند و کاملا بدون پشتوانه...
  • یه توضیح من باب ارزهای گرانقیمت بدی ممنون میشم، تا حداقل این واژه جدید رو بشناسیم (فقط خواهشا با استدلال و مثال کلیشه ای دینار کویت که متعلق به مقطع دوران ابتدایی مونه، ورود نکن چون دقیقا منو یاد حرف یکی از دوستام در مقطع ابتدایی میندازه که میگفت : عمویم یه خودکار از آلمان برام آورده که اگه غلط بنویسی بیب «بوق» میزنه)
همه کشورها برای پشتوانه ارز خود اقدام به خرید طلا میکنند و این امری است مرسوم، ولی دوست گرامی:
  • پشتوانه هیچ ارزی در هیچ کشوری بر مبنای طلا نیست (یعنی ضرب مسکوکات و چاپ اسکناس بر مبنای طلای ذخیره شده) و فقط طی توافقی، قرار بود که دلار به این نحو عمل کنه که در زمان ریاست جمهوری ریچارد نیکسون، دستور لغو آن به فدرال رزرو صادر شد
دوست بزرگوار!
اگر به تاریخچه نوشته هایم نگاهی بیاندازید، میبینید که جز در فروم بازارچه، در بقیه فرومها به اندازه 10 تا نوشته هم ندارم.
به این تایپیک ورود کردم چون دیدم استارتر محترم موضوع خوبی رو انتخاب کردند و فرصتی دیدم که بتونم از نظرات و نگرش دوستان بهره ببرم و ازش استفاده کنم
این رو اول به خودم و سپس به شما میگم : که چرا باید با حرفهای نسنجیده بخواهیم تایپیک رو به انحراف بکشونیم

البته نظر همه دوستان محترمه و همچنین شما که متن زیر رو مرقوم داشتید، اما:
البته بقول محققی که فرموده بودند این ارز دلار شاید نام پول امریکا را داشته باشد ولی انقدر که یهودیها روی این دلارها عکس یهودی زاده ها و نمادها و راز و رمزهای یهودی چاپ کردند که دیگر هر خ..... سر کلاس نرفته و از راه دور تحصیل کرده هم فهمید که این ارز در اصل یهودی است و مثل همیشه امریکاییها همانطور که صاحب دولت و مجلس خودشان نیستند صاحب ارز دلار هم نیستند
اما، زمانی محترمه که حرفتون با ذکر دلیل، اصولی و بر پایه مستندات بیان بشه

دیگر هر خ..... سر کلاس نرفته و از راه دور تحصیل کرده هم فهمید
و مهمتر از همه، من باب پاسخ پستی که مرقوم داشتید ☝️
دوست عزیز! محققی دیگر هم فرموده بود که: « اگه درست حرف زدن رو بلد نیستی، حداقل حرف نزدن رو که بلدی»

Last edited:

commander

Registered User
لایک‌ها
406
اگر این موضوع دوم شما رو می خوندم، به خودم زحمت جواب موضوع اول شما رو هم نمی دادم
و در آخر بابت این پست استارتر محترم یاد داستانی افتادم
خدا رفتگانتون رو بیامرزه، مثالی از پدر بزرگم رو به یاد دارم که میگفت:
روزی پیرمردی از کنار رودخانه ای رد میشد و دید که مردی سرش رو کرده توی آب و داره آب میخوره.
پیرمرد گفت: برای آشامیدن سرت رو توی آب نکن، و اینطور آب نخور
مرد گفت: پس چه جوری آب بخورم؟
پیرمرد گفت: آب را بر دستت بریز و بر دهانت ببر.
مرد گفت: حالا چرا؟
پیرمرد گفت: آخه شعورت کم میشه!
آن مرد گفت: شعور چی هست؟
پیرمرد گفت: هیچی بخور

بیشتر از این مصدع اوقات دوستان نمیشم و همگی موید باشید

Last edited:
بالا