درود
شرمنده دوست من اصلا به اسم تاپیک دقت نکردم

بله ببینید این که میگید آلمان قطعات خیلی بهتری داره و ترافیک بیشتری هم داره قبوله.تازه شما اگر هزینه ستاپ پرداخت کنید قطعات نو در اختیارتون میذارن و حتی میتونید درخواست پورت اختصاصی هم بدید با ترافیک نا محدود و اینکه ترافیک ورودی براتون محاسبه نمیشه یعنی فقط اپلودتون از نرافیک کم میشه و در کل یکی از بزرگترین دیتا سنتر های اروپا هست هتزنر و در چند شهر شعبه داره و هر شعبه بالغ بر 200 گیگابیت پهنای باند ذر اختیار دارن. در مقابل کانادا روی کپی رایت حساس نیستن و خوب سخت افزار های به خوبی هتزنر ندارن.اصلا قابل قیاس هم نیستن با هم از هیچ نظری 100 درصد هتزنر گزینه ی بهتری هست.باز بستگی به کارتون داره.مثلا هتزنر به کپی رایت حساس هست.من اول فکر کردم گفته بودید کانادا یعنی سرور از او وی اچ بگیرید که چن تا لوکیشن از جمله کانادا رو هم ارائه میده.از مزایای او وی اچ این هست که هزینه ی ایپی اضافی ندارید به ازای هر ای پی فقط 2 یورو هزینه ستاپ می دیدی تمدید رایگان هست و ترافیکتون هم نامحدود هست.حالا بین هتزنر و او وی اچ به نظرم تصمیم بگیرید.وگرنه ای وب کانادا رو اصلا قیاس نکنید با این دو تا دیتا سنتر دیگه.
موفق باشید
دوست عزیز فرمایشات شما متین! و خیلی ممنون که لطف کردین راهنمایی دادین!
دوست عزیز در هر کدوم از دیتاسنتر ها با کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که به ترتیب براتون مشخص میکنم! ممنون میشم بگین کدوم بهتره؟!
و کدوم دیتاسنتر به کپی رایت حساس نیس فکر کنم کانادا رو گفتین درسته؟!
هتزنر:
در صورت پرداخت ست اپ قطعات اک در اختیارمون قرار میدن که عالیه!
پهنای باند متناسب با خرید در اختیار قرار میدن که با خرید 800.000 تومن 100TB پهنای در اختیار سفارش دهنده با پورت 1Gbps که تضمینش 200Mbps هستش بعد از اتمام 100 ترا حجم لیمیت میشه رو 10Mbps و به ازای پرداخت 1TB= 1.79euro میشه 10.000 تومن میتونی پهنای باند رو به همون 200Mbps برگردونی که به نظرم عالیه!
در خصوص حساس بودن رو کپی رایت هم مشکلی نداریم چون رو این سرور ( یه یدونه وب سایت تحلیلی با یه انجمن - سایت سفارش و سایت تبلیغاتی که مصرفی پایینی دارن قرار میگیره که از این بین فقط دوتای اولی مصرفی مثل این فروم خواهد داشت و بقیه مصرف خیلی کم که در مقابل سخت افزار بسیار قدرتمند 12 هسته و 24 ترد و 64 گیگ رم و ......... چیزی نیست)
در مقایل IWeb و Ovh:
هر دوشون تو یه سطح هستن ولی دومی نسبت به اولی سطحش خیلی بالاست
هزینه های یکم بالاست د رمقابل بیشتر سخت افزار یکم قدیمی هستش ولی دور از انصافه اینو نگم در مقابل پرداخت هزینه های 1.5 نسبت به هتزنر قطعات خوبی در اختیار سفارش دهنده قرار میدن!
نوع خرید در انتخاب پهنای باند تاثیری نداره و برای اینکه سرورتون پهنای باند گارانتی شده داشته باشه باید هزینه گزافی بدین که حدود 3 برابر هتزنر هستش!
و نوع محدودیت بعد از پهنای باند نامشخص( چرا نامشخص چون در بخش توضیحات فقط گفتن که اگر مصرف بیش از حد باشه محدود میشه به 10Mbps و تضمین پورت هم 500Mbps هستش! در صورتی که هتزنر با صداقت گفته بیشتر از مثلا 50 ترا یا 100 ترا باید به ازای هر ترا پهنای مبلغی پرداخت بشه!)
عملا نسبت به طرز فکری که این دیتاسنتر چه در فرانسه چه در کانادا پهنای باند نامحدود میده! درس نیست!
و جملات بنده دقیقا از خود سایت هر دو دیتاسنتر بیان شده و خالی از هرگونه اغراق میباشد!
در اینجا از اهل فن خواهش میکنم نظرات خودشون رو برای پویایی هرچه بیشتر تاپیک بگن!
ممنونم