• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرور هرچي دانشگاست....علوم تحقيقات

shadmehrbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پست های ناماسب رو ادیت کردم .. جناب شادمهر ، غیر از این دوستمون ، حدودا چند هفته قبل هم یه دوست دیگه یکی از پست های شما رو report داد ... لطفا مراعات کنید ... کرکری خوندن و " دانشگاه شما دوزار نمی ارزه " دردی رو از هیچکس دوا نمی کنه ... ممنون ...

سلام نميدونم واقعا بايد به شما چي گفت فقط براتون متاسفم شما نظراتو ويرايش نكردين بله حذف كردين ...اصلا شما حق دخالت تو نظرات رو ندارين مگه ما حرف غير اخلاقي زديم كه نظرو حذف كردين؟كي پستاي مارو ريپورت داده؟ چه طور شما كوري خوندن اونارو نميبينيد؟اصلا مگه كوري خوندن اشكال داره من بازم ميگم علوم تحقيقات سرور تمام دانشگاها آزاداست تا كور بشه چشم حسودا
حالا هر كاري دلت ميخواد بكن خيلي از كارت بدم اومد من تو خيلي از فروم ها عضوم ولي هيچ وقت صاحب فرومي رو به اين سبكي نديده بودم واقعا كارت سبك و غير حرفه اي بود حتما خودت از بچه هاي تهران جنوب هستي كه اين جوري جلز و ولز ميكني
باشه اسم تاپيك هر چي دوست داري بذار اصلا بذار تهران جنوب 2 ما نخواستيم
بي جنبه

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
عجیبه ... ظاهرا این دوستمون خیلی ناراحت شد ... جالبه که من توی پست قبلی ام گفتم که قصد جسارت ندارم و حرفم فقط جنبه پیشنهاد داشت و آخرش هم معذرت خواهی کردم ...

نمی دونم دوستمون کجای کار من رو توهین قلمداد کرد ... من 4 تا پست رو پاک کردم که صرفا دوتاش مال ایشون بود ...

اگه لازمه من پست های ایشون رو نقل کنم تا خود دوستان قضاوت کنند ...

ضمنا اگه دوست دیگه ای علیه شما حرفی زده ، بگید تا رسیدگی بشه ...
كه اين جوري جلز و ولز ميكني
پست خودت رو با من مقایسه کن و نتیجه بگیر که کی بیشتر ناراحت شده ...

بازم شرمنده ..

fero0o0o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علوم تحقیقات فارس بد نیست!ولی فکر نمی کنم به پای علوم تحقیقات تهران برسه!مخصوصا اینکه ساختموناش خیلی روز اول زدن تو ذوقم!

من خودم دانشجوی علوم تحقیقات فارس هستم!

بالا