ببینم مهرزاد خان مطمئنی این سایت خودت نیست ؟؟ اگه هست بگی فکر کنم راحت تر بشه صحبت کرد .
سو برداشت نشه دوست من . اگه به پست اول دقت کنید نقل خبر کردم و نظرم را گفتم. البته با دوستان همکاری داشتم ولی نه در مسایل فنی ! فعلن می خوایم بدونیم که یک جستجوگر فارسی چی ها باید داشته باشه . نه فارسی لزومن بلکه ایرانی!
پارسیک کجا و این کجا!
کسی نگفته از اون حمایت نکنیم و اینو حمایت کنیم ولی وقتی سوال می پرسه باید جواب داده بهشه دیگه
منظورتون از این حرف چی بود بیشتر توضیح می دید ؟ چرا پارسیک جستجو گر خیلی خوبی هست از نظر شما ؟
مثلن من همین الان که بهش مراجعه کردم کار نمی کرد ! خیلی اوقات هم دیدم با این مشکل مواجه بود و نتایج یافت شده در پارسیک هم چندان منو راضی نمی کرد . پارسیک با توجه به ارتباطش با بلاگفا بازدید و تبلیغ خوبی شده ولی جستجوگر خوبی نیست ! سایت خوبی هست البته ولی عرض کردم جستجوگر فارسی!
یک جستجو گر حرفه ای باید جستجوی پیشرفته داشته باشه که من در پارسیک پیدا نکردم!
در ضمن نمایش نتایج هم در او RTL نیست که یعنی عدم رعایت اولین ویژگی یک سایت فارسی که یک علامت سوال بزرگ هست !
گوگل دات آی آر هم در حال حاضر یک جستجوگر ساده هست که بدون شک نقص هاش میتونه کم کم تا حدی رفع بشه . توی کپی رایتش هم گفته که گوگل دات کام نیست ! پس نباید انتظار گوگل ازش داشت 1 .
حتمن می پرسید وقتی گوگل هست اصلی هست چرا جستجو گر ایرانی ! ؟
خوب جواب این سوال برمیگرده به همون خوصوصیت های یک جستجوگر ایرانی که باید داشته باشه . مهم نیست نتیجه ها از کجا میان مهم اونه که نتیجه ها همونا باشند که شما می خواید! بهینه سازی برای کلمات فاترسی خیلی مهمه همچنین وجود یک صفحه کلید فارسی چون در جستجوگر های بزرگ غیر ایرانی پیش بینی نشده . باید دید ایرانی ها دنبال چی هستند چی میخواند جستجو کنند که گوگل و یاهو به راحتی براشون انجام نمی ده .
مثلن همین کلید جستجو در محتویات هر یک از نتایج یافت شده در گوگل ایرانی فکر خوبی بود به نظرم .
همه جستجو گر ها این امکانو داشتند ولی نود درصد افراد یا بی خبر بودند ازش یا نمی دونستند از کجا این کارو بکنند در حالی که خیلی وقت ها بهش نیاز داشتند . همین یعنی کاستمایز سازی در جهت بهینه شدن جستجو !
خوب اگه یه سری از این موارد ساده تر در اختیار کاربر باشه مسلمن راحت تر خواهد بود هرچند هر وقت دوست داشت گوگل و یاهو و .. هم هستند .