- نوشتهها
- 2,896
- لایکها
- 2,153
همینجا بگید لطفا.سلام من پ خ دادم جواب ندادی سایتت چند تا مشکل یا باگ داره که بهت باید توضیح بدم برطرف کنی
همینجا بگید لطفا.سلام من پ خ دادم جواب ندادی سایتت چند تا مشکل یا باگ داره که بهت باید توضیح بدم برطرف کنی
من تست کردم هر چقدر روی بنر یک کاربر کلیک کنه درامد تعلق میگره باید جلوشو بگیریدهمینجا بگید لطفا.
ما قیمت رو کم شروع کردیم، همه میگفتند قیمت پایینه نمی صرفه عضو شیم.
حالا که قیمت رو بالا بردیم، هرچی روش تقلب هست که ماشاالله ایرانی ها درش استاد هستند دارن اجرا میکنند تا پول حروم بگیرند.
از سیستمی که نوپاست.
واقعا جای تاسف داره.
ما کلی هزینه میکنیم، تا یک سیستم خوب راه اندازی کنیم و تجربه ی تلخ دیگر سیستم ها رو تکرار نکنیم. اما نمیشه انگار.
بعد وبمستر نما ها ادعا میکنند سایر سیستم ها ، پولشون رو نمیده...
آقا جان شما خودت دزدی، حروم خوری توقع داری اون سیستم کلیکی اسکناس چاپ کنه بده بهت ؟
من این روند ادامه پیدا کنه سایت رو جمع میکنم و ضرر مالی ش هم به جون میخرم.
ممنون. مورد دوم حل شد. اولی هم در حال رفع اشکال هست.من تست کردم هر چقدر روی بنر یک کاربر کلیک کنه درامد تعلق میگره باید جلوشو بگیرید
بعد در تبلیغ دهنگان عضو شدم دیدم بقیه تبلیغ هاش پنل منه میتونم فعال یا غیرفعال کرد
الان تست کردم اینو درست کردین
خب هر سیستم نوپایی این مشکلاتو داره شما کم کم باید مشکلات و باگهای سیستمت رو بگیری . هرجای دنیا که بخوای فعالیت کنی این جور آدمها هستن ما تویه کار خودمونم خیلی ها هستند که از امکانات سو استفاده میکنن و تداخل ایجاد میکنن در کل یه عده مریض همه جا هست.
تازه این اول راهه کم کم حمله و کند کردن سایت و ... هم برات ایجاد میشه شما باید پشتکار داشته باشی نه اینکه اولین تقلبو دیدی جا بزنی.
شما که میدونی تقلب هست پس دنبال این باش بتونی این مشکلو رفع کنی.
من روز اول سایتتونو دیدم گفتم به نظر خیلی ساده میاد و امیدوار بودم کدنویسی قوی داشته باشه که اگر اینقدر محیط کاربر ساده هست چون به خودشون ایمان دارند که جولوی هرگونه تقلب رو میگیرند.
اول اینکه به نظرم داخل پنل کاربری اعضا همون اول بتونن سایتشونو اعلام کنن و بعد از تایید بتونن فعالیت کنن و نمایشها فقط از این سایت درآمد داشته باشه وگرنه مثلا من میتونم تویه فیسبوک یا تویه همین انجمن کد رو بزارم و کسب درآمد کنم .
فیلترهایی برای شمارش آی پی بزارید در جهت تشخیص کاربر فیک از واقعی یا اینکه بازدیدهای مکرر از یک منبع با یک آی پی و...
به هر حال شما باید اطلاعاتی همچون منبع بازدید ارسالی ، آی پی، دستگاه بازدیدکننده ، اطلاعات مرورگر ، کشور و.... ذخیره کنید و بررسی هایی بکنید و از کوکی ها کمک بگیرید و اونجا اطلاعاتی ذخیره کنید تا کار برای تقلب سختتر بشه و....
ما قیمت رو کم شروع کردیم، همه میگفتند قیمت پایینه نمی صرفه عضو شیم.
حالا که قیمت رو بالا بردیم، هرچی روش تقلب هست که ماشاالله ایرانی ها درش استاد هستند دارن اجرا میکنند تا پول حروم بگیرند.
از سیستمی که نوپاست.
واقعا جای تاسف داره.
ما کلی هزینه میکنیم، تا یک سیستم خوب راه اندازی کنیم و تجربه ی تلخ دیگر سیستم ها رو تکرار نکنیم. اما نمیشه انگار.
آقا جان شما خودت دزدی، حروم خوری توقع داری اون سیستم کلیکی اسکناس چاپ کنه بده بهت ؟
باید امکان ثبت سایت داشته باشید وگرنه زیاد روش های دور زدن سیستم تون هست مطمعین باشیدممنون. مورد دوم حل شد. اولی هم در حال رفع اشکال هست.
خوب گفتین من اولین بار توی https://www.w3schools.com/js/tryit.asp?filename=tryjs_myfirstما قیمت رو کم شروع کردیم، همه میگفتند قیمت پایینه نمی صرفه عضو شیم.
از سیستمی که نوپاست.
واقعا جای تاسف داره.
داداش بازم من تست کردم وقتی تبلیغات سایت شما کلیک میشه شمارش نمیشهممنون. مورد دوم حل شد. اولی هم در حال رفع اشکال هست.
بله در حال رفع مشکل هستیم. از همین تاپیک اطلاع رسانی خواهیم کرد.داداش بازم من تست کردم وقتی تبلیغات سایت شما کلیک میشه شمارش نمیشه
ولی تبلیغات دیگه باشه هربار کلیک کنی شمارش میشه
اینارو لطفا هرچه سرعیتر درست کنید
تعداد بنر تاثیر منفی در شمارش نداره.خوب گفتین من اولین بار توی https://www.w3schools.com/js/tryit.asp?filename=tryjs_myfirst
تست کردم کد تون رو هرچی کلیک کردم دیدم سایتتون میشماره واسه اون کد نذاشتم سایت
الان دیدم زیاد فرق کرده سایت تون الان توی صفحه 4 الی 5 تا جای های مختلف و با سایز مختلف فقط شمارش کمه اونم چون تبلیغ ندارین فعلا
سوالم اینجا بود من که صفحه 4 یا 5 تا بنر گذاشتم وقتی یک کاربر میاد براش نمایش بنر *5 میشه توی درامد این من نمیدونم عیب داره یا نه منظور حلاله یا نه؟!
دوست دارید سایتتون تبلیغ بشه ولی پول ندین؟ از ظهر شمارش متوقف شده ولی آگهی نمایش پیدا میکنه . دوست عزیز اگر دارید تست میکنید حداقل یک کاری کنید تبلیغاتتونم هم نمایش پیدا نکنه من الان فهمیدم که هیچی به موجودیم اضافه نشده.
اگر اهل حلال حروم هستید که اینجا گفتین کار شما هم مشکل داره.
منظورم تاثیر منفی نیستتعداد بنر تاثیر منفی در شمارش نداره.
منظورم تاثیر منفی نیست
منظورم اینه مشکلی نداره چون از نمایش هم درامد داره
پیشنهاد خوبیه ممنون از توجه شما.برادر خاله بازی که نیست با حق و حقوق مردم سر و کار دارید من استفاده ای نکردم از سیستمون ولی اگر میخواید حرفه ای کار کنید با یه برنامه نویس که توی این مدل سایت ها کارکرده صحبت کنید و بعد از رفع همه باگ هاسیستمتون رو بالا بیارید
سلام الان مجموعه کلیک ها 106 تاست درامد ام شده 1000 تومان
حالا 80 درصد اش مطمعیمینم کلیک کاربراست
حالا 20 درصد میگم تست کردم سیستمون رو
انصاف نیست