سرویس BlogRoll برای ساده کردن لینک دادن

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
آقا يه آدم "چيز فهم" بره ببينه مي تونه سيستم سايت <a href='http://www.blogrolling.com' target='_blank'>http://www.blogrolling.com</a> را براي وبلاگ هاي ايروني پياده كنه. یا وبلاگر ها را تشویق به استفاده از اون بکنه.
من زياد بهش نگاه نكردم، ولی جریانش از این قراره که: ابتدا می روی ثبت نام می کنی. بعد همه در وبلاگ هاشون یه لینک می ذارن به نام blogroll me . تو از هر کس خوشت بیاد و بخوای بهش لینک بدی، فقط روی همون پیوندکلیک می کنی و در وبلاگت لینکش قرار می گیره. البته این اصل کار ه و یه قابلیت های دیگه ای می ده. این در وبلاگ های امریکا و کلا انگیسی که من دیدم رواج داره. حدود 200 هزار وبلاگ از آن استفاده می کنند.
اين براي كساني که از HTML سر در نمی آرند یا افرادی که وقت رفتن به قسمت قالب برای هر تعویض لینک را ندارند مفید است.
اگر خودتون نمی تونید، بدهید کسی که بلده. خلاصه خبرشو به من بدهید.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
فكر خيلي خوبيه.
من وقت بشه روش فكر ميكنم. ولي خود BlogRolling هم جا افتاده و هم کار باهاش زياد سخت نيست.
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
خب یه نفر مثل شما یا هودر یا حامد بنایی یا .. (یا همه تون) باید اعلامش کنید تا عمومی بشه. حتی همین طور که هست. و الا چند نفر استفاده کنند فایده ای نداره. باید همه گیر بشه.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
درسته علي جان. ولي يه حسن ديگه اي كه اين Blogrolling داره اينه که به صورت بين المللي همه گير هست و اين خيلي مهمه...
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
در سطح بين المللي گير ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :shock:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
همه گير = فراگير
 

kourosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
171
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
سلام
احسان جان مي شه شما يا اون هايي كه با blogrolling کار کرده ن بگین چطوری می شه فونت و اندازه لینک ها رو تعیین کنم. هر کاری می کنم فونت و اندازه لینک هایی که با blogrolling می دم خیلی بزرگ و قاطی و پاطیه. دستور اندازه فونت سایز لینک هار و کجا باید بنویسم. شبیه اون چیزی که خودت توی وبلاگت داری.
متشکرم
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,101
لایک‌ها
12
سن
35
محل سکونت
tehran
كافيه قبل كدي که ميگيري font رو مشخص کنی ! و بعد اون کد هم ببندی ...
البته فک کنم ! ;)
 

kourosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
171
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
سلام
توي blogrolling یه قسمت داره به نام Customizing the layout using CSS and the DIV tag که سه تا مثال هم زده برای فرمت دادن به لینک ها (اندازه و جدول و ...) من یکی از اون ها رو کپی کردم و گذاشتم توی تمپلیتم ولی هر کاری کردم نتونستم به اون شکل و شمایلی که می خوام درش بیارم. آدرس اون صفحه توی بلاگ رولینگ این جاست:
<a href='http://www.blogrolling.com/docs_css.phtml' target='_blank'>http://www.blogrolling.com/docs_css.phtml</a>

Ali wrote:
كافيه قبل كدي که ميگيري font رو مشخص کنی ! و بعد اون کد هم ببندی ... &nbsp;
البته فک کنم ! &nbsp;
این طوری هم نشد. :(
 

kourosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
171
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
سلام
خدا خير بده اوني كه جواب ما رو بده و راهنمايي مون كنه. كار ما هنوز درست نشده. ما به وبلاگ نويد هم رفتيم. يه وقت فكر نكنين بي پرس و جو اومديم و داريم سوال مي كنيم.
....
يادش به خير... يه زماني تا يه سوال مي نوشتيم فوري همه راهنمايي مون مي كردن. :(
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,101
لایک‌ها
12
سن
35
محل سکونت
tehran
Quote: &nbsp;

كافيه قبل كدي که ميگيري font رو مشخص کنی ! و بعد اون کد هم ببندی ... &nbsp;
البته فک کنم ! &nbsp;
&nbsp;


این طوری هم نشد.
عجيبه من الان رفتم تست هم كردم جوابم داد !

اين كد رو داخل يه فايل html ذخیره کن ببین نتیجش چیه ! :shock: کاملاً جواب میده :

[code:1]&#60;body link=&#34;red&#34; &nbsp; vlink=&#34;purple&#34; alink=&#34;red&#34;&#62;

&#60;font face= &#34;Tahoma&#34; link color=&#34;red&#34; size=2&#62;&#60;script language=&#34;javascript&#34; type=&#34;text/javascript&#34; src=&#34;http&#58;//rpc.blogrolling.com/display.php?r=65222f741648f4310048a24b8389aa03&#34;&#62;&#60;/script&#62;

&#60;/font&#62;&#60;/body&#62;[/code:1]
 

kourosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
171
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
من از علي پرسيده بودم كه چه جوري مي تونم لينك ها رو بيارم وسط. چون با دستور align=center درست نمی شد. ایشون هم لطف کردند و من رو راهنمایی کردند. علی جان هم معتقد بود که احتمالاً این راهنمایی ها به درد بقیه هم می خوره و من هم اون رو این جا میارم تا بقیه هم استفاده کنن:
از نظر فاصله كه كاري نمي توني بكني جز اينكه فاصله كليه خطوط وبلاگت رو زيادد كني ... براي اينكار باید قالبت رو برام بدی یادم یه جا توی فروم این بحث شده بود &nbsp;
از نظر وسط چین کردنم اینه راهش ولی کاش تو فروم می پرسیدی که همه ببینین &nbsp;: &nbsp;
وقتی وارد سایت blogroling شدی و login کردی یه منو میاد جلوت از توی اون منو Preferences رو کلیک کن &nbsp;
بعد یه صفحه ای میاد که توش میتونی blogroling رو تنظیم کنی سومین قسمت توی این صفحه BlogRoll Container هستش اینجا سه تا گزینه هست که یکیش مخصوص سرویس طلایشون هست : &nbsp;
No Container &nbsp;
DIV Tag &nbsp;
TABLE Tag &nbsp;
برای تو روی گزینه دوم هستش &nbsp;
اینو تغیر بده به سومی(TABLE Tag) و update my blogroling perference رو کلیک کن. &nbsp;
حالا اگه قبل کد blogroling این تگ رو بزاری مشکل حل میشه : &nbsp;

Code: &nbsp;
<center>code blogroling shoma</center> &nbsp;

اگه خواستی سوالتو توی فروم بپرس که اگه کسی خواست استفاده کنه &nbsp;
مشکلی بود بازم بپرس
ولی باید گزینه دوم باشه یعنی DIV Tag. وقتی تغییرش دادم خراب شد. ;)
حالا اگه بگین چه جوری فاصله فقط بین خطوط لینک (padding) رو بیشتر کنم ممنون می شم.
از source وبلاگم نمی شه استفاده کنین؟ اگه خواستین می تونم source خام و اصلی رو بدم.
متشکرم
 

kourosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
171
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
سلام
مي خواستم ببينم واسه اين كه فاصله بين لينك ها زياد بشه، مي شه از اين دستور استفاده كرد:
style="margin-top: x; margin-bottom: x"
x=فاصله مورد نظر.

من هر کاری کردم نشد. اگه از همین دستور باید استفاده کنم می شه بگین کجای کدی که علی جان گفته باید اون رو بگذارم؟
با تشکر
 

kourosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
171
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
ظاهراَ كسي اين جا راه حلش رو نمي دونست. ولي نويد <a href='http://weblog.mojde.com' target='_blank'>http://weblog.mojde.com</a> کمکم کرد. گفتم این جا بنویسم شاید به درد بقیه هم بخوره.
این کد رو قبل از </head> می نویسیم:

[code:1]&#60;style&#62;

.blogrolling &#123;line-height&#58; 150%&#125;

&#60;/style&#62;[/code:1]

بعد هم کد blogroling رو بین این کد می گذاریم:

[code:1]

&#60;div class=&#34;blogrolling&#34;&#62;

&#60;/div&#62;

[/code:1][/quote]
 

daydad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
186
لایک‌ها
0
سن
38
من لينك بلاگ رولينگ رو گذاشتم زير لينكام تو قالب ... ولي بلاگ كه باز مي شه done with error دانلود می شه ... می شه کمک کنین؟ :(
 

daydad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
186
لایک‌ها
0
سن
38
من مى خوام لينكايى كه با بلاگرولينگ دادم آندرلاين نباشه ... يك چيزه ديگه ... اونم اينكه لينكام وقتى هرمى انتخاب مى كنم، يعنى از بالا به پايين بزرگ بشن. آپديت كه نمى كنم تغييرى نمى كنه ... مى تونين لطف كنيد كمكم كنيد . مخلصلانه! 8)
 
بالا