• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال نرگس مانع پخش زنده مسابقات اروپايى

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وجود شبكه ورزش واقعا ضروريه.
جالبه :دی
83.gif
83.gif

hichkas_joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه شبکه ورزش داشتیم خیلی از مشکلاتمون حل میشد
فکر میکنید چند تا کشور هستن که مردمش ورزش دوستن اما بازی فدرر و نادال رو مستقیم از TV نمی بینن؟

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نصفه مردمه ایران پایه منقلا
ورزش دوستی و منقل با هم دیگه جور در نمی یاد

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
حالا فكر ميكنين توي شبكه ورزش تنيس فدرر نشون ميدن؟! مگه بيكارن 24 ساعته بشينن ثانيه به ثانيه بازيها رو سانسور كنن؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من همیشه توی خونه بین تماشای سریال های تلویزیون (البته از نوع ایرانی ش!) و فوتبال بحث دارم. می گم این سریال ها چیه وقتتون رو باهاش تلف می کنید؟ البته به من هم همین اعتراض می شه که تو هم که پای فوتبال داری عمرت رو تلف می کنی! اما حرف من اینه که فوتبال حداقل بد آموزی نداره اما این سریالها...؟؟؟!!! :eek: :( :hmm:

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا فكر ميكنين توي شبكه ورزش تنيس فدرر نشون ميدن؟! مگه بيكارن 24 ساعته بشينن ثانيه به ثانيه بازيها رو سانسور كنن؟

daftarekhaterat، شما نکته بسیار جالبی را گفتید، تنها دلیلی که من هم توانستم برای افتتاح نکردن شبکه اختصاصی ورزش برای کشور ایران پیدا کنم، همین بود که اصلاً امکان ندارد که آن همه رشته های مختلف ورزشی را که مسابقاتشان به صورت زنده پخش میشود را به همراه سانسور کردن پوشش داد. ولی امروزه شاهد هستیم که بیشتر کشور های عربی حوزه خلیج فارس، مثل امارات متّحده عربی، قطر، کویت، عربستان سعودی، عراق و.... همگی دارای شبکه های اختصاصی ورزش خودشان هستند ولی با این وجود خیلی کم سانسور دارند، من نمیدانم که ما چه چیزی از این کشور های عربی حاشیه "خلیج فارس ایران" کمتر داریم؟! ولی ما متأسفانه، این همه شبکه فارسی زبان مبتذل و بی محتوا در اغلب ماهواره های معتبر جهان و به ویژه در ماهواره هاتبرد داریم.... (فقط ماهواره تله استار12 در این ماجرا استثنا هست.) ولی ثروت ملّی ما همواره دود شده و بدون استفاده از بین رفته است و این شبکه های قارچ مانند هاتبردی نیز دقیقاً همانند سریال افتضاح نرگس، فقط فضای جامعه را آلوده می کنند.​

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
انگار حرفمون رو شنیدن
Just_Cuz_19.gif
... این چند وقته ، تنیس پخش کردن ...
119.gif

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
لعنت خدا به سازنده نرگس...

به جای اینکه این سریال کوفتی رو زودتر پخش کنند , فوتبال رو با تاخیر پخش میکنند!!!!!!!
shocked.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
با پایان یافتن سریال نرگس این خبر که این سریال مانع پخش زنده مسابقات هست ، تایید میشه!
امشب اولین شبی هست که سریال نرگس تموم میشه و ملاحظه می کنید که بازی بارسا که ساعت 9:30 هست مستقیم پخش میشه. در حالی که شب های قبل که نرگس داشت پخش نمی کردن!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
راستی چرا امروز همه چی قاطی شده!
لیگ برتر انگلیس دو تا مسابقه وحشتناک حساس داره: چلسی - لیورپول منچستر- آرسنال
به دلیل اینکه بازی منچستر- آرسنال با بازی پرسپولس - برق تداخل داره فقط اون یکی پخش میشه!
گند به این انگلیسی ها بزنن با این قرعه کشی شون ! یک هفته و دو تا مسابقه حساس

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
تموم شدن سريال مذخرف نرگس رو به همه تبريك ميگم.
ديگه ميتونيم فوتبالها رو ببينيم:lol:

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
فكر كنم تو شبكه ورزش پاتيناژ هم پخش كنن مخصوصا از نوع دو نفرش.:rolleyes: :D

بالا