سلام
آره احساس کردم زمانش بیشتر شده
چندروز پیش تو اخبار گفت 10 قسمت دیگه مونده
پس همش 3 قسمت دیگه مونده؟
اینکه حس کردی زمانش بیشتر شده دلیلش چیز دیگس،هم تیلیغات وسطش بیشتر شده هم اینکه اولش خلاصه قسمت 1 تا چهل و اندی رو هر دفعه نشون میده
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
آخرش معلومه چی میشه دیگه بهزاد که الانشم بدبخت شده اس
ارغوانم واسه نیکخواه نقشه کشیده البته اگه رودست نخوره چون این نیکخواه فکر نمیکنم الان احساسی به ارغوان داشته باشه
منوچهرم دوباره بیکار میشه و بدبخت
عمه فاطمه هم زورشو میزنه که بهار بهزاد و ببخشه که بعید میدونم بهار اینکار و کنه
ولی این وکیله و رافعی چقدر احمقن حتی یه ذره فکر نکردن که وقتی میخوان تبانی کنن یه جوری اینکارو کنن که کسی نفهمه یارو زنگ میزنه میگه من رافعی هستم آقای نیکخواه تشریف اوردن بگید که به من زنگ بزنه بعد از اونور نیکخواه میاد میگه خام آقای صدرالدین رافعی تماس نگرفتن؟
باز از اونورم میاد به رافعی میگه مگه نگفتم به دفتر زگ نزن اولا اگه قرار نبود زنگ بزنه به دفتر تو واسه چی از منشیت پرسیدی؟اگرم قراری نداشتید که واسه چی بهش گفتی که قرار نبود زنگ بزنی؟
خوب اینم از گُسل های فیلمهای ایرانیه دیگه که هیچکسم نمیتونه پرش کنه:blush:
سلامولی فکر کنم بهزاد به نیکخواه شک کرده احتمالا میفهمه و همه چیز رو به پلیس میگه نیکخواه بدبخت میشه
ولی خیلی نامردیه باید یه بلا هم سر ارغوان بیاد از وقتی که پولدار شده زده رو دست شیطون
ولی اونجوری که اون داخل شد معلوم نبود :دیسلام
آخه مثلا نیکخواه همون لحظه پشت در بوده و حرفاشونو شنیده
واسه همین اونو گفت که تابلو نشه
یه سوتی دیگه سریالم اینکه منوچهر مثلا اونقدی بیسواده که با عمه خانم داشت صحبت میکرد به certificate میگه سرتیفیکل و میگه آیرودینامیک دارم اونوقت همین چند قسمت قبل که به زنش 400 میلیون ارث رسید شبش داشت نقشه یه برج میکشید خودش
این بالاخره میفهمه یا نفهمه؟
یه سوتی دیگه سریالم اینکه منوچهر مثلا اونقدی بیسواده که با عمه خانم داشت صحبت میکرد به certificate میگه سرتیفیکل و میگه آیرودینامیک دارم اونوقت همین چند قسمت قبل که به زنش 400 میلیون ارث رسید شبش داشت نقشه یه برج میکشید خودش
این بالاخره میفهمه یا نفهمه؟
حسن فتحی واقعا زاییده با این سریال درست کردنش..خودش خیلی جاها یادش رفته چی ساخته.
جواد آواتارتو عوض کردی؟اساسا نفهمه ولی گاهی اوقات میفهمه
راستی بچه ها چند قسمت دیگه مونده؟
اونجا به عمه خانم میگفت من حاضرم مثل همین کارگرا کنار دستگاه مثل خیلی ببخشید سگ تا صبح کار کنم
آقا ولی از شوخی گذشته این منوچ خودمون خیلی بهتر مدیریت میکنه تا اون بهزاد
خوب بلده با کارگرا تا کنه
فک کنم چهارشنبه تموم میشه
یعنی قسمت 49
بازم استفاده از کلیشه دعوا و برخورد سر به در و دیوار و رفتن تو کما یا مرگ تو سریال های ایرانی.
انقد حادثه و اتفاق تو این 48 قسمت تا اینجا نشون داده که دیگه خودشم مونده چجوری جمعش کنه.
100% پایان سریال از نوع open ending یا پایان باز خواهد بود.
زمانه با قسمت های انتهاییش همه بیننده هاشو ناامید کرد.