• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سریال زمانه

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
لعنتی زهرشو ریخت

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
همون کاری رو کرد که بهزاد با پدر ارغوان کرد

قصاص اسلامی

چیزی که عوض داره گله نداره ولی چرا 3تایی باهم زندگی نمیکنن من نمیدونم :D
من بودم داستانو اینجوری تموم میکردم :D
And happily live everafter

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

خواهر بهار هم مجرده حیف که حرامه وگرنه 4 تایی هم میشد

این عمه هم مجرده :D

داشتن اون قانون جدید رو تبلیغ میکردن : دختران مجرد بالای سی سال پولدار میتونن بچه بگیرن بزرگ کنن

اون آهنگی تیتراژی هم که برادر ارغوان داشت میخوند .....:D

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
بهار تو اتاقه داره اعتراف میگیره :D

ایول به ارغوان ارغوان:p

همون کاری رو کرد که بهزاد با پدر ارغوان کرد

قصاص اسلامی

بله هرچیزی عوض داره گله نداره

لعنتی زهرشو ریخت

اصلا با حرفت موافق نیستم
یادت نیست بهزاد با اون چیکار کرد؟

با قسمت اول حرفت موافقم:blush:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
واقعا خیلی مزخرف بود . حقا که سینمای ایران هیچوقت به جایی نمیرسه.
معلوم نیست اصلا این کارگردان ها چی فکر میکنند .... مثل همیشه شروع خوب سریال های ایرانی و پایان مزخرف اون
آخه کجای دنیا یه زن میلیاردر میاد با شوهرش واسه ازدواجی که حتی ثبت هم نشده اونم با دختری که خودش قبول داره زندگی اش رو با دروغ شروع کرده و بعدش هم با یه پیرمرد سن باباش به خاطر پولش ازدواج کرده , زنه میاد با شو هرش دعوا میکنه و زندگی اش رو نابود میکنه.
نمیدونم چرا نمیتونند جریان سریال رو طبیعی تر جلو ببرند ....
دیالوگ بهار با ارغوان که پر از غرور ارغوان بود و بدتر از همه دیالوگ ارغوان با بهزاد آدم رو به خنده وا میداشت .
حیف داشتان این سریال که اینطوری خرابش کردند

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
واقعا خیلی مزخرف بود . حقا که سینمای ایران هیچوقت به جایی نمیرسه.
معلوم نیست اصلا این کارگردان ها چی فکر میکنند .... مثل همیشه شروع خوب سریال های ایرانی و پایان مزخرف اون
آخه کجای دنیا یه زن میلیاردر میاد با شوهرش واسه ازدواجی که حتی ثبت هم نشده اونم با دختری که خودش قبول داره زندگی اش رو با دروغ شروع کرده و بعدش هم با یه پیرمرد سن باباش به خاطر پولش ازدواج کرده , زنه میاد با شو هرش دعوا میکنه و زندگی اش رو نابود میکنه.
نمیدونم چرا نمیتونند جریان سریال رو طبیعی تر جلو ببرند ....
دیالوگ بهار با ارغوان که پر از غرور ارغوان بود و بدتر از همه دیالوگ ارغوان با بهزاد آدم رو به خنده وا میداشت .
حیف داشتان این سریال که اینطوری خرابش کردند

آقا حرفت درسته ها ولی یک میلیارد رحمت به این سریال. چند روز پیش فیلم دزدان خیابان جردن و دیدم.به خدا اگه من وشما الان بشینیم بخواییم فیلم بسازیم به قرآن از این بهتر میشه.اصلا معلوم نبود چی به چیه.شما اونو ببینی چی میگی:eek:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
آقا حرفت درسته ها ولی یک میلیارد رحمت به این سریال. چند روز پیش فیلم دزدان خیابان جردن و دیدم.به خدا اگه من وشما الان بشینیم بخواییم فیلم بسازیم به قرآن از این بهتر میشه.اصلا معلوم نبود چی به چیه.شما اونو ببینی چی میگی:eek:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

والا در راستای سیاست های دولت خدمتگزار و در سال همت و کار ایرانی و تولید از کار و سرمایه ایرانی , خوشبختانه صبح ساعت 9 صبح میرم مغازه و شب ساعت 9 میرسم خونه و وقتی شما میخورم این 1 ساعت رو میتونم کنار کانون گرم خونواده باشم و از فیلم ها و سریال های بسیار متنوع کانال های انبوه ایرانی بهره مند باشم . :happy:
واسه همین آشنایی زیادی با واژه ای بنام تلویزیون ندارم . این سریال هم واقعا شروع خوبی داشت و بسیاری از واقیعت های تلخ جامعه رو نشون میداد ... ولی دیگه آخه سکته کردن یه کارخانه دار بدون حتی دونستش صحت صحبت های یه پسر معتاد و ازدواج یه دکتر میلیارد دیگه که میدونه سرطان داره و اتفاقا نقش خوبی تو سریال رو داره با دختری که همسن دخترش هست و نمیدونم بعدش مرگ بلافاصله اون دکتر و ... رسیدن بسیاری از اموال یه میلیاردر به زن بیوه ای که در دوران کنونی حتی فرزندان خود آدم واسه ارثیه همدیگه رو میکشن و ... خلاصه اتفاقای امروز ......

star2009

Registered User
لایک‌ها
92
والا در راستای سیاست های دولت خدمتگزار و در سال همت و کار ایرانی و تولید از کار و سرمایه ایرانی , خوشبختانه صبح ساعت 9 صبح میرم مغازه و شب ساعت 9 میرسم خونه و وقتی شما میخورم این 1 ساعت رو میتونم کنار کانون گرم خونواده باشم و از فیلم ها و سریال های بسیار متنوع کانال های انبوه ایرانی بهره مند باشم . :happy:
واسه همین آشنایی زیادی با واژه ای بنام تلویزیون ندارم . این سریال هم واقعا شروع خوبی داشت و بسیاری از واقیعت های تلخ جامعه رو نشون میداد ... ولی دیگه آخه سکته کردن یه کارخانه دار بدون حتی دونستش صحت صحبت های یه پسر معتاد و ازدواج یه دکتر میلیارد دیگه که میدونه سرطان داره و اتفاقا نقش خوبی تو سریال رو داره با دختری که همسن دخترش هست و نمیدونم بعدش مرگ بلافاصله اون دکتر و ... رسیدن بسیاری از اموال یه میلیاردر به زن بیوه ای که در دوران کنونی حتی فرزندان خود آدم واسه ارثیه همدیگه رو میکشن و ... خلاصه اتفاقای امروز ......
عموی بهزاد بعد از اینکه مطمئن شد سکته کرد به صحت حرف های سینا اطمینان پیدا کرد چون قبل از اینکه سکته کنه از منوچهر پرسیده بود،و دکتر هم فقط بخاطر اینکه خانواده ارغوان و از فلاکت و بدبختی در بیاره اینکار و کرد و دیگه اینکه بچه های دکتر هم خودشون ثروت داشتن و نیازی به ارث باباشون نداشتن و به قول خودشون مثلا بافرهنگ بودن :دی
امشب ارغی زد به سیم آخر:D
یه لحظه دلم واسه بهزاد سوخت ولی بعدش که یاد کارای کثیفش افتادم اون حس از بین رفت:D

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
نابود کردن زندگی دیگران (کاری که ارغوان کرد) ، کار زشتیه . :hmm:

فردا شب هم احتمالا میخوان اسید پاشی رو یاد بدن :hmm:

موضع گیری جدی بعد از شوخی :hmm:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
عموی بهزاد بعد از اینکه مطمئن شد سکته کرد به صحت حرف های سینا اطمینان پیدا کرد چون قبل از اینکه سکته کنه از منوچهر پرسیده بود،و دکتر هم فقط بخاطر اینکه خانواده ارغوان و از فلاکت و بدبختی در بیاره اینکار و کرد و دیگه اینکه بچه های دکتر هم خودشون ثروت داشتن و نیازی به ارث باباشون نداشتن و به قول خودشون مثلا بافرهنگ بودن :دی
امشب ارغی زد به سیم آخر:D
یه لحظه دلم واسه بهزاد سوخت ولی بعدش که یاد کارای کثیفش افتادم اون حس از بین رفت:D

درسته دوست عزیز :happy:
فقط با یه نیگاه خیلی کوچولو به جامعه حقیقی که توش زندگی میکنیم سخت نیست دونستن اینکه یه مدیر و کارخانه دار باسابقه و باتجربه که کار روزمره اش سر و کله زدن با افراید حیله گر و فرصت طلب هستش , دست کم میتونست یه روز برای صحت ادعایی که زندگی اش رو تحت شعاع گذاشته بود , وقت بزاره .
و دکتر خوش نیت و خوب ما هم میتونست خواهر ارغوان که سن ازدواجش گذشته بود رو بگیره و به قول شما اونارو از فلاکت دربیاره :)
بچه های ثروت مند دکتر هم قرار نبود همه دارایی های دکتر تو ایران رو با ویلاش تقدیم یه بیوه بکنن که به خاطر پول باباشون باهاش ازدواج کرده بود.
حالا اینارو نمیگم که بگم سریال باید اینطوری میشد یا اینکه من بیشتر از دستندرکارن سریال بیشتر میدونم .... فقط اینکه توی یه سریال پرمخاطب به جزییات و واقعیات دقت بیشتری داده بشه مطمئنا نتیجه بهتری داره .

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
و دکتر خوش نیت و خوب ما هم میتونست خواهر ارغوان که سن ازدواجش گذشته بود رو بگیره و به قول شما اونارو از فلاکت دربیاره :)

بخاطر اینکه خواهر بزرگ ارغوان تا حالا ازدواج نکرده بود اما بخاطر اینکه ارغوان 1 بار ازدواج کرده بود دکتر بهش پبشنهاد ازدواج داد
اگه ارغوان طلاغ نمیگرفت که دکتر نمیومد یه همچین پیشنهاد بی شرمانه ای بده:D

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
بخاطر اینکه خواهر بزرگ ارغوان تا حالا ازدواج نکرده بود اما بخاطر اینکه ارغوان 1 بار ازدواج کرده بود دکتر بهش پبشنهاد ازدواج داد
اگه ارغوان طلاغ نمیگرفت که دکتر نمیومد یه همچین پیشنهاد بی شرمانه ای بده:D

و به این خاطر که ارغوان جوانتر و در عین حال زیباتر بود ..... :happy:

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
و به این خاطر که ارغوان جوانتر و در عین حال زیباتر بود ..... :happy:
بشین بینیم کجای ارغوان زیباتره
عین جادوکر کارتونهای قدیمی
دختر عمویی به اون خانومی

-Arash-