• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سریال های خاطره انگیز ایرانی از نظر شما کدام است ...

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
کسی "کُت جادوئی" رو خاطرش هست ؟ اونم خعلی باحال بود...
من توی اون سن و سالِ اون موقع، و بر خلاف همه ی پیام های اخلاقی سریال توی فکر و خیالِ خام خودم مشغول رویا پردازی میشدم که اگر همچین کتی داشته باشم فلان و بیسار... :D:general304:.

پ.ن: Oooops :confused:... توی پست قبلیم سوتی دادم، هیشکی هم متوجه نشد. گفتم سریال همسران با بازیِ مرحوم شکیبایی و رامبد جوان. با اون سریال شاهکار "خانه سبز" قاتی کرده بودم. خانه ی سبز با اون مونولوگ محشر ابتدایی با صدای خسرو شکیبایی...:general503: خدا بیامرزه همه ی اموات رو .

بازیگرای همسران هم که الهام پاوه نژاد بود و فرهاد جم و مهرانه مهین ترابی و اسم اون آقاهه بازیگر رو یادم نمیاد متاسفانه...

Last edited:

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
دیدن سریال سه در چهار هم خالی از لطف نبود یکی از سریال های زیبا به شما میرفت ...
سه در چهار
3-dar-4.jpg
سلام دوست عزیز
من سریال سه در چهار رو می خواستم با کیفیت بالا دانلود کنم.
سایتی سراغ دارید که برای دانلود گذاشته باشه؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
یه سریال هم بود شبکه تهران اول نشون داد "تهران-11" یا همیچین چیزی پراید سفیدرنگ بود نمره تهران 11 فکر کنم.
سریال آرایشگاه زیبا هم خیلی قشنگ بود
یک سریال هم برنامه کودک نشون میداد چندتا پسر بچه بودن در یک خانه بزرگ زندگی میکردند و هربار داستانی داشتند اکبر عبدی هم بازی میکرد....
سریال کاراگاه علوی هم از بهترین سریالهای پلیسی با داستان قوی بود
یک سریال هم بود که پسر یک کاراگاه دزدیده بودند و خودش دنبال پسرش بود و اگر اشتباه نکنم دو فصل شد نمیدونم اینو کسی یادش هست؟! دهه هفتاد یا شصت بود که تلویزیون نشون داد.

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
یه سریال هم بود شبکه تهران اول نشون داد "تهران-11" یا همیچین چیزی پراید سفیدرنگ بود نمره تهران 11 فکر کنم.
سریال آرایشگاه زیبا هم خیلی قشنگ بود
یک سریال هم برنامه کودک نشون میداد چندتا پسر بچه بودن در یک خانه بزرگ زندگی میکردند و هربار داستانی داشتند اکبر عبدی هم بازی میکرد....
سریال کاراگاه علوی هم از بهترین سریالهای پلیسی با داستان قوی بود
یک سریال هم بود که پسر یک کاراگاه دزدیده بودند و خودش دنبال پسرش بود و اگر اشتباه نکنم دو فصل شد نمیدونم اینو کسی یادش هست؟! دهه هفتاد یا شصت بود که تلویزیون نشون داد.
خودروش که سفید نبود :دی
ed3d2c21991e3bef5e069713af9fa6ca.jpg

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
این نیست، یکی دیگه هست بازیگرانش هم فرق میکنه .پراید هم هاچ بک سفید بود تهران - 11 اگر اشتباه نکنم .
بازیگر نقش اول سریال یک پسر جوان بود که در یک هتل در قسمت پذیرش کار میکرد و داستان پراید بود که هربار دست یک نفر میوفتاد ....

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
من دنبال اسم يه سريال ميگردم .تنها چيزي كه ازش يادم مونده اينه كه درباره يه دختري بود به اسم:"نگين" و رضا زهره كرماني هم توش بازي ميكرد كه نقس پسر خاله نگين رو داشت-اگه اشتباه نكنم سعيد داخ هم بازي ميكرد
به صورت دوبله هم بود و پدر نگين رو جلال مقامي مي گفت كسي يادشه؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
حلقه_سبز.jpg
بیشتر موسیقیشو دوست داشتم مخصوصا قسمت اخرش

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
کسی "کُت جادوئی" رو خاطرش هست ؟ اونم خعلی باحال بود...
من توی اون سن و سالِ اون موقع، و بر خلاف همه ی پیام های اخلاقی سریال توی فکر و خیالِ خام خودم مشغول رویا پردازی میشدم که اگر همچین کتی داشته باشم فلان و بیسار... :D:general304:.

پ.ن: Oooops :confused:... توی پست قبلیم سوتی دادم، هیشکی هم متوجه نشد. گفتم سریال همسران با بازیِ مرحوم شکیبایی و رامبد جوان. با اون سریال شاهکار "خانه سبز" قاتی کرده بودم. خانه ی سبز با اون مونولوگ محشر ابتدایی با صدای خسرو شکیبایی...:general503: خدا بیامرزه همه ی اموات رو .

بازیگرای همسران هم که الهام پاوه نژاد بود و فرهاد جم و مهرانه مهین ترابی و اسم اون آقاهه بازیگر رو یادم نمیاد متاسفانه...
رامبد جوان و بیژن بنفشه خواه توو قسمت آخر همسران بازی می کردند!

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
سریال پاورچین یکی از بهترین سریال های تلویزیون و بهترین کار مهران مدیریه به نظرم؛ حرفای تازه‌ای واسه گفتن داشت و موضوعات قوی. طنز واقعی

Pavarchin.02-1.jpg

اینم تیتراژ خاطره انگیزش
Pavarchinintro.jpg

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
بهترین و آخرین سریالی که از صدا و سیما دیدم روزگار قریب بود

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سریال من یک مستاجرم هم خوب بود. یادش به خیر. بازیگرانی که الان محبوب شدند . توش زیاده .
امیر جعفری. ریما رامین فر. پسر اقای امین تارخ. نگار فروزنده. سپند امیر *******.

ansaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
342
عزت ننگت باد
سریال هفتسنگ صدا و سیما تقلیدی احمقانه از سریال آمریکایی مدرن فامیلی است.
تازه برای ماه رمضون ساخته شده

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
پس از باران
پایتخت
دمت گرم رفیق زدی توی هدف!
این سریال حدود 13-14 سال پیش پخش شد حس و حالی که داشت رو تقریبا در هیچ سریال ایرانی نمی تونستی پیدا کنی! البته ما اون موقع ها سریال باز نبودیم و سطح توقعاتمون پایین تر از الان بود ولی باز یه حس نوستالژی عمیق ازش داریم که تقریبا از ذهن آدم پاک نمیشه!
Afterthe_rain-pasazbaran-OSTsoroosh.jpg

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سریال گل پامچال یادش بخیر، چقدر با اون دختر همدردی میکردیم مثل سریال اوشین همه رو میشوند پای تلویزیون.
سریال روز دهم هم فوق العاده بود بهترین سریال با تم مذهبی بود.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دمت گرم رفیق زدی توی هدف!
این سریال حدود 13-14 سال پیش پخش شد حس و حالی که داشت رو تقریبا در هیچ سریال ایرانی نمی تونستی پیدا کنی! البته ما اون موقع ها سریال باز نبودیم و سطح توقعاتمون پایین تر از الان بود ولی باز یه حس نوستالژی عمیق ازش داریم که تقریبا از ذهن آدم پاک نمیشه!

دقیقا رییس من هم همین حس رو داشتم . کلا این سریال برای دهه 60 ای یا خیلی خاطره انگیز بوده .

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
سريال دو پنجره

امين حيايي-نگار فروزنده-گوهر خير انديش-جمشيد اسماعيل خاني

kapitan101

Registered User
لایک‌ها
34
پس از باران - پدر سالار - همسایه ها - دکتر قریب - ترش و شیرین - خانه بدوش
برره - زیر آسمان شهر