• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سریال کلاه پهلوی

poyantbr

Registered User
تاریخ عضویت
8 فوریه 2011
نوشته‌ها
1,435
لایک‌ها
609
محل سکونت
ارومیه
کلاه پهلوی پس از کیف انگلیسی، دومین سریال تاریخی سید ضیاءالدین دری است که به تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت‌کشیان برای پخش از شبکه‌ اول سیما تولید شده و در حال پخشه
نظرتون رو در مورد این مجموعه بگین و اینکه به نظر شما مجموعه موفقی از کار در میاد یا نه و در جذب مخاطب تا چه حد موفق بوده

به درخواست دوستان نظر سنجی میزاریم
از 1 تا 10 چه نمرهای به سریال میدید ؟
 
Last edited:

P E R S I A N

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژوئن 2011
نوشته‌ها
1,192
لایک‌ها
343
محل سکونت
قم
من که خیلی خوشم اومده
جالب هست
البته بین سریال های تاریخی ایران در چشم باد یک چیز دیگه بود
البته اینم تازه شروع شده یکم جلوتر بره میشه نظر داد
 

sara.n

Registered User
تاریخ عضویت
17 فوریه 2010
نوشته‌ها
254
لایک‌ها
629
محل سکونت
تو یخچال!
له له....یه چیزی تو مایه های کتلت....شایدم املت....
 

ARNE

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
333
لایک‌ها
70
یه سریال 100 در 100 تبلیغاتی و البته بی محتوا. خیلی هم کسل کننده هست به نظرم.
واقعا ارزش این همه هزینه ای که صرفش شده رو نداره.
 

6666

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2006
نوشته‌ها
3,062
لایک‌ها
278
محل سکونت
تهران - اصفهان
از همون صحنه اول که از ترکها شروع کرد مشخص بود تاریخ تحریف شده احمد کسروی رو قراره بگه ارزش دیدن نداره

Sent From My Xperia P Using Tapatalk2
 

sa5070

Registered User
تاریخ عضویت
6 آپریل 2011
نوشته‌ها
351
لایک‌ها
165
محل سکونت
Tehran
سریال مزخرف و کاملا بی ارزشیه. حیف وقت !!!
 

KN0WHOW

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 آگوست 2012
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
55
محل سکونت
Dec 2002
سریال بی خودیه .
 

benjohn

Registered User
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2012
نوشته‌ها
570
لایک‌ها
90
محل سکونت
here
آخه تا به حال سابقه داشته تو این مملکت فیلم تاریخی بسازن که تحریفش نکرده باشن وگرنه که نمیساختن که
 

Chairman

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
191
لایک‌ها
63
محل سکونت
█████████████████████████ ████████████████████████
کلا چاخان هستش
 

ghassam2

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2009
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
20
دوستان این انجمن جایی بود بنام سریالهای ایرانی .... پیداش نیست لطفا راهنمایی کنید کجا رفته؟
 

Portre.Ir

Registered User
تاریخ عضویت
25 آپریل 2006
نوشته‌ها
2,875
لایک‌ها
1,348
من گذرا دیدم, ولی بنظرم خیلی خسته کننده و یکنواخت اومد.
 

Adin

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2011
نوشته‌ها
1,281
لایک‌ها
769
محل سکونت
کلبه درویشی
يه مشت بادمجون دور قاپچين مثل شريفي نيا و حيايي بازي كنن مشخصه چي هست ديگه
 

mvp

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژوئن 2012
نوشته‌ها
430
لایک‌ها
52
محل سکونت
MashhaD
حالا به غیر از بازیه اون دوتا ..اگر تاریخ دقیق بیان شه واسه مردم و یک طرفه نباشه ..ساخت این جور سریالا خوبه
 

unknown boy

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2011
نوشته‌ها
1,019
لایک‌ها
918
از لحاظ طراحی صحنه،گریم و موسیقی متن و فضای لوکیشنها خوبه و میپسندم اما زنان بازیگر ایرانیش بدحجابند(لباسهای تنگ)میشد در اینمورد ملاحظه ی بیشتری کرد.در مورد صحت و سُقم قضایای فیلم هم اطلاعاتی ندارم.از بازیگر نقش اول سریال(فرماندار)هم خوشم اومده ، قشنگ و طبیعی بازی میکنه.
 

pomona

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آگوست 2012
نوشته‌ها
58
لایک‌ها
69
محل سکونت
tehran
سریال خوش رنگ و لعابیه اما سرگرم کننده و جذاب نیست،منظورم اینه اونجوری نیست که میخ کوبت کنه ، کیف انگلیسی یه چیز دیگه بود.
 

unknown boy

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2011
نوشته‌ها
1,019
لایک‌ها
918
[h=1]قطب‌الدین صادقی: «کلاه پهلوی» به هیچ وجه یک اثر مستند تاریخی نیست[/h]
6


قطب‌الدین صادقی، بازیگر شخصیت تقی‌زاده در سریال «کلاه پهلوی» معتقد است: این سریال به هیچ وجه یک اثر مستند تاریخی نیست و بخش زیادی از آن، از تخیل نویسنده و کارگردان و سفارش تولیدکنندگان تلویزیونی برگرفته می‌شود؛ او همچنین از بازسازی نطق معروف تقی‌زاده که در پیری و در اعتراف به برخی تفکرات اشتباهش است، خبر داد.


این بازیگر و کارگردان در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون ایسنا، تاکید کرد: «کلاه پهلوی» به هیچ وجه یک اثر مستند تاریخی نیست، بلکه به عنوان یک سریال باید درباره آن صحبت کنیم که گوشه‌هایی از تاریخ هم در آن منعکس است؛ این که ادعا کنیم 100 درصد آن تاریخ واقعی و مستند است یک اشتباه فاحش است؛ بخش بزرگی از این سریال از تخیل نویسنده و کارگردان الهام گرفته و بخش‌هایی هم سفارش تولیدکنندگان تلویزیونی است؛ به عنوان مثال‌، شخصیت تقی‌زاده‌، شش تا هفت بُعد دارد که این یک بعدش است.


*** همه ابعاد و واقعیت‌ها در «کلاه پهلوی» گفته نشده است

این بازیگر ادامه داد: تقی‌زاده فرد بسیار باسوادی بود که چند زبان می‌دانست و در همان دور اول که به مجلس راه پیدا کرد تمام اشراف فاسد را دراز کرد. از این رهگذر آنقدر محبوب شده بود که در غیابش که در خارج از کشور بود، او را به نمایندگی انتخاب کردند. همچنین روزنامه کاوه را پایه‌گذاری کرد. اما هیچ کدام از اینها سریال نیست‌، فقط یک وجهه‌اش به عنوان نماینده‌ سیاسی ایران در خارج، در سریال نشان داده شده است.


او درباره این مساله که وجود چنین خصایصی، شخصیت بازنمایی شده از تقی‌زاده را خاکستری می‌کرد، گفت: برای برجسته کردن خط بزرگ برداشت آقای دری (نویسنده و کارگردان) که وصف تجددگرایی دوره پهلوی است،‌ فقط این جنبه از زندگی فکری تقی‌زاده را بررسی کردند، ولی این همه‌ی ابعادش نیست؛ یک بار دیگر تکرار می‌کنم به هیچ وجه نه تقی‌زاده نه سایر شخصیت‌ها جنبه‌ی سندیت ندارند و کامل نیستند، همه ابعاد و واقعیت‌ها گفته نشده است.


قطب‌الدین صادقی تصریح کرد: «کلاه پهلوی» یک سریال تخیلی و داستانی است که البته می‌تواند دستمایه‌ی بحث‌ها و تحلیل‌ها و نقطه‌نظرهای تحلیلگران از زوایای مختلف باشد؛ باید باعث شناخت آن دوره شود نه در حکم سند غیرقابل انکار آن دوره عنوان شود.
6


*** گرمای وجود یک روشنفکر آذری را به تقی‌زاده اضافه کردم


این بازیگر درباره‌ی شخصیت تقی‌زاده در سریال هم توضیح داد: برای شروع ماجرا و بسترسازی برای رشد این قهرمان مرکزی یعنی فرخ‌، شخصیت و جایگاه این شخصیت بسیار لازم بود تا شخصیت سیاسی او مطرح شود و من به عنوان نماد قدرت سیاسی ایران درخارج از کشور، نقش تقی‌زاده‌ را بازی کردم؛ البته بحث بر این است که در پایان این قضیه‌، تقی‌زاده با موهای سفید و پیر دوباره ظاهر شود و آن اصولی مثل تجدد و مبارزه علیه فرهنگ منحط سنتی را که به آنها اعتقاد داشت و بر مبنای آنها حرکت کرد، شجاعانه اعتراف کند که یکی دو نکته را اشتباه کرده است.


قطب‌الدین صادقی ادامه داد: تقی‌زاده روحانی‌ای بود که لباسش را درآورده بود. او در این جریان تنها نبود؛ علی دشتی‌، دهخدا‌، ملک‌الشعرای بهار‌، کسروی‌ و عارف قزوینی هم همین طور بودند. خیلی از روشنفکران بزرگ عهد مشروطه از حوزه دین می‌آمدند و بعد به مسائل اجتماعی سیاسی می‌پرداختند و عقاید دیگری به دست می‌آوردند.


او اضافه کرد: تقی‌زاده تا جایی رفت که گفت سر تا پا باید غربی شویم و حتی تا جایی رفت که بگوید برای جدایی از فرهنگ سنتی باید خط گرفته شده از عربی را تغییر دهیم. اواخر عمرش به این فقره شجاعانه اعتراف کرد که اشتباه کرده و این نکته را پس گرفت. قرار است نطق معروفی که کرده و این اشتباه را اعتراف کرده دوباره بگیرند که البته هنوز گرفته نشده است؛ این صحنه قرار است جزو صحنه‌های پایانی باشد.

قطب‌الدین صادقی در پاسخ به این پرسش که چه چیزی به شخصیت تقی‌زاده اضافه کرده است؟ گفت: آن چه که من به تقی‌زاده اضافه کردم، گرمای وجود یک روشنفکر آذری و یک روشنفکر انقلاب مشروطه است که خیلی پرشور‌، ایرانی و معتقد است. به نظرم شخصیت تقی‌زاده چند جنبه دارد که یک جنبه‌اش این است که می‌بینید. جنبه‌های دیگر تقی‌زاده بسیار جذاب و مفید هستند و من سعی کردم با حس نیکو آن را بازی کنم برای این که باید به آن ایمان داشته باشم؛ چرا که هیچ آدمی صد درصد مثبت یا منفی نیست. همه ما پاره‌های رحمانی و پاره‌های شیطانی داریم.
منبع: ایسنا
ایسنا - قطب‌الدین صادقی: «کلاه پهلوی» به هیچ وجه یک اثر مستند تاریخی نیست
 
بالا