• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سری بازی های harvest moon

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
یادش بخیر خیلی وقت پیش یه بازی با حال به نام harvest moon back to Nature روی پلی استیشن
بازی می کردم هر چی کردم آخرش نتونستم به شهر برم
بگذریم... از نسخه های جدید تر این بازی هر کی خبری داره بگه
راستی هرکی نکات و ترفند هایی هم در مورد بازی های harvest moon داره بزاره اینجا

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ایوول ...
157.gif
خواهر کوچیکه من عاشق این بازی بود ... :blush:

ضمن اینکه رسما حلال زاده ای ... چون همین دیروز داشت بحث اش رو با ما می کرد :rolleyes: .... داشتیم بهش تیکه مینداختیم که " آخرای بازی دیگه رسما بی خیال مزرعه شده بودی و فقط می رفتی دنبال طلا جمع کردن و جلف بازی " :lol: ...

هنوزم CD اش رو داریم ... همین هفته پیش جلو چشمم بود ...

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
بازی خیلی زیبایی بود:D ولی وقت و حوصله زیادی می خواست:wacko:
راستی هنوز بعضی از نکاتش یادمه :thumbsup:
اگه کسی هنوز بازیش میکنه بگه تا بزارمشون اینجا
چیزایی مثل دستور پخت غذا :cheff: ، مسابقات و....

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
یادش بخیر دوران بچه گی

نسخه اول این گیم اول روی N64 اومد که خیلی جالب بود اما خیلی هم سخت بود نمی شد به این راحتی ها بازی کرد

اما روی پلی استیشن خاطرات داشت

مخصوصا پر ابی و ازدواج :happy:

همیشه من خواستگاری اون مو صورتیه می رفتم و بچه دار شدن و زندگی :happy:

انگار همین دیروز بود....

دو سری از این گیم هم روی PS2 اومده که از نظر من به خاطر ایجاد فضای بیشتر و 3D بودن حس و حال اون گیم پلی استیشن رو نداره :rolleyes:

در مورد سری جدیدش هم فکر نمی کنم سری جدیدی قرار باشه فعلا بیاد

من چندین ساله دست به این گیم نزدم اما هنوز یه چند تا نکاتی یادم هست البته الان توی این دفترچه های رمز گیم نکاتش رو به طور کامل نوشته

یادمه یه رمز گیم شارک بود می زدی یه چند تایی پر می گرفتی می رفتی خواستگاری همه دخترا :D

راستی می گن بازیش تا 18 ساله من 4 دفه بازی کردم اما بیشتر از 11 سال نتونستم بازی کنم "دیگه مغز کشش نداشت" کسی تونسته این گیم رو تموم کنه و بره شهر؟

می گن یکی از سناریو ها مزرعه رو می فروشه می ره شهر تو یکی هم یه مزرعه کنار همین مزرعه می خره و زندگی می کنه !

اگه کسی تونسته تمومش کنه یه اطلاعاتی بده

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
من شنیده بودم بعد از سه سال میره شهر
البته خیلی کارها باید انجام بدی تا بری شهر
مثلا درصد مزرعه 100% باشه ، شهردار بشی ، باهمه دوست باشی، همه مسابقات رو برنده شده باشی و...
من که تا حالا کسی رو ندیدم که رفته باشه شهر :(
اگه کسی رفته بگه :lol:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منم کسی رو ندیدم ... آره ، باید درصدهات خفن باشن :cool:

arman132

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای فعال شدن این قسمت روی دکمه ای که زیر هر یک از نوشته ها آمده است کلیک کنید

mohammad_1ta

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از seymour :
منم کسی رو ندیدم ... آره ، باید درصدهات خفن باشن :cool:
یادش به خیر چه قدر این بازی قشنگ بود...چند روز پیش رفتم harvest moon جدید برای ps2 گرفتم اصلا حال نمیده هیچی هاروست مون 1 نمیشه ...این قضیه شهر رفتنه هم انگاری دروغ بوده من که هیچ کیو ندیدم بتونه بره ..تو دفترچه های لوحه خانهیه چیزی بود هی می گفت pocket station رو که به دست بیارین تمومه..!!! من که هیچ جا ندیدم :دی یه بار هم با گیم شارک رمزشو زدم بازی دیگه بالا نیومدامروز صبح CD شو گذاشتم که دوباره از اول بازی کنم

milad3/16

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یادش بخیر عجب بازی بود یادمه 2 ماه اولی که بازی میکردم گاوو گوسفندام همشون میمردن ولی یواش یواش یاد گرفتم چه روزگاری داشتیم باهاشون :D راستی بچه ها من یکی از دوستام تونسته بود به شهرش بره مثل اینکه سگ شکاری هم توی شهر داشته و میگفتش که 3 سال باید همه چیز 100% باشه

parsmsn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یاددددددددددددددددددددش بخیر منم نتونستم برم شهر :D ولی خوب یه بازیی هستش که هیچ وقت ادمو خسته نمی کنه

(Tebyan)

Registered User
لایک‌ها
1
یادش بخیر عجب بازی بود یادمه 2 ماه اولی که بازی میکردم گاوو گوسفندام همشون میمردن ولی یواش یواش یاد گرفتم چه روزگاری داشتیم باهاشون :D راستی بچه ها من یکی از دوستام تونسته بود به شهرش بره مثل اینکه سگ شکاری هم توی شهر داشته و میگفتش که 3 سال باید همه چیز 100% باشه

بازي كشاورز يا برگشت به طبيعت محصول سال 2000 و توسط شركت Natsume مي باشد.
سبك بازي استراتژيك يا رول پليين گيم است. داستان بازي از يك مزرعه شروع مي شود و در صورت موفقيت در پايان 3 سال براي هميشه در مزرعه مي مانيد.

و در صورت عدم موفقيت از مزرعه اخراج مي شويد.

در باره بازي شايعات زيادي شده است و يكي از ان شايعات اين است كه در صورت موفقيت يا به پايان رساندن بازي با درصد 100شما به شهر يا دهكده ديگر مي رود.

در صورتي كه نه به شهر مي توانيد برويد و نه دهكده ديگر و كل هدف بازي ماندن در روستا در پايان سه
سال است در ضمن اين بازي را كسي بيش از 98 درصد نمي تواند به اتمام برساند.

شركت Natsume نسخه جالب و جذاب تر ديگري نيز ساخته است. البته هنوز براي كامپيوتر اين بازي را نساخته. و در سال 2007 در حال ساخت بهترين نسخه ان است....www.natsume.net

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اولین نسخه ی Harvestmoon روی SNES بوده نه روی N64 .
آخرین نسخه اش هم برای PSP بود به نام Inoccent life

بالا