آقا من چک کردم اگه موازی ببندی و آمپر ها فرق کنه آمپر کمتر آمپر بیشترو ضعیف میکنه یعنی اگه بخوای آمپر رو ببری بالا باید همه منبع تغذیه هات هم آمپر باشن
نه فکر نمی کنم همچین مشکلی پیش بیاد .
بستگی داره از اون شاخه مورد نظر شما چقدر جریان عبور کرده باشه .جریان که با واحد آمپر سنجیده میشه بر خلاف اون چیزی که همه فکر می کنم نیست .جریان مثل ولتاژ ثابت نیست .جریان میزان کشش الکترون ها هست از مدار .
مثالی می زنم . برق خانه 25 آمپر هست .اما اگر آمپر متر رور بزنی در مسیر جریان برق منزل شاید چند آمپر باشه .اما وقتی ویله ای رو روشن کرده به شبکه وصل می کنید ، اون وسیله یک شاخه در مدار شده و شروع به کشیدن اکترون ها از مدار می کنه که مقدارش با آمپر سنجیده میشه .
پس متوجه شدید که آمپر کم نمیشه ، بلکه بر اساس مصرف شما شبکه ای که با استفاده از دو تا تغذیه بوده آمپر رد میشده ازشون .
در ضمن برای افزایش میزان جریان الکتریکی مدار به راحتی می تونید دوتا تغذیه رو موازی کنید .
فرض میکنیم مدار شما نیاز به مصرف 5 امپر جریان دارد .
دو تا تغذیه 3 آمپری هم دارید . وقتی این دوتا رو موازی کنید ، اگر المان اضافی سر راه این تغذیه ها نباشد ، براحتی 5 امپر شما را خواهند داد .
اگر یکی بیشتر و کمتر باشه هم فرقی نمی کنه .
حالا یه نکته دیگه .اگر شما فرض کندی تغذیه را بر عکس به هم موای کردین . در لین حالت حلقه شما دارای دو جهت جریان میشود :
مثلا اگر 2 امپر از بالا و یک آمپر از پایین وارد شود ، تنها شما یک آمپر در خروجی خواهید گرفت .
چون جریان مخالف یک آمپری ، یک آمپر از جریان دو آمپری موافق را خنثی می کند .
ایمدوارم به دردتون خورده باشه .
اگر علاقمند هستین در این موارد اطلاعات بیشتری کسب کنید می تونید به کتب زیر مراجعه کنید :
مدارات الکتریکی 1 (هنرستان ) اصول الکترونیک مجتمع فنی تهران - تحلیل مدار (کتاب دانشگاهی نوشته هیت )