ارزون که هست. اگه زیاد هم بخواین ارزون تر
خوب بودنش هم شما باید بگید
اگه خواستید بگید نمونه کار ها و سایت هایی که دستم بودن رو براتون پخ کنم
برای بنده هم پ.خ کنید ....اگه قیمت خوب باشه و خوب بشن زیاد با هم کار داریم .
ارزون که هست. اگه زیاد هم بخواین ارزون تر
خوب بودنش هم شما باید بگید
اگه خواستید بگید نمونه کار ها و سایت هایی که دستم بودن رو براتون پخ کنم
من بهترین گرافیست ایران هستم و این کارها رو طراحی می کنم نمونه کارهای من رو از www.art-graphic.ir ببینید لطفا اگر کسی رو سراغ دارید که قویتر از من طراحی کنه معرفی کنید تا از او یاد بگیرم
من بهترین گرافیست ایران هستم و این کارها رو طراحی می کنم نمونه کارهای من رو از www.art-graphic.ir ببینید لطفا اگر کسی رو سراغ دارید که قویتر از من طراحی کنه معرفی کنید تا از او یاد بگیرم
چه سایت افتضاحی !من بهترین گرافیست ایران هستم و این کارها رو طراحی می کنم نمونه کارهای من رو از www.art-graphic.ir ببینید لطفا اگر کسی رو سراغ دارید که قویتر از من طراحی کنه معرفی کنید تا از او یاد بگیرم
به داش مهیار.منم دوتا بنر میخوام
حالا چند هست
مجانی نمیشه![]()
منم دوتا بنر میخوام
حالا چند هست
مجانی نمیشه![]()
کسی از ایشون خبری داره ؟بهترین کارهای بنر تبلیغاتی مال آقای پدرام انصاریان هست. قیمت هاش هم مناسبه.
وبسایتش رو ببین:
www.pedibanner.com