• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش کالا از فروشگاه های آنلاین آمریکا ، EBAY ، AMAZON + نماد اعتماد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953
یعنی اگه از یه فروشنده چند تا کالا بگیرم یه بار هزینه ترخیص بین ۴ تا ۲۰ تومن میدم؟
این ۴ - تا ۲۰ تومن به چی بستگی داره؟؟ مثلا چه وقتی ۴ تومن میگیرن و چه وقتی ۲۰ تومن یا کم تر؟؟
وقتی که کالا رو سفارش بدیم . پست میاره دم خونه؟ یا باید از جای خاصی تحویل گرفت؟ توی گمرک و اینچیزا گیر نمیکنه؟
سوال اول بله- این مبالغ بستگی به پست منطقه داره
بعضی شهر ها دم در خونه بعضی شهر ها باید خضوری رفت گمرک اگه جنس خیلی با ارزش باشه باید گمرکی بدی ولی جنس های کم ارزش مشکلی وجود نداره

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دوست عزیز چجوری میشه یک فاکتور درست کرد ؟ یعنی قیمت محصول رو فاکتور کرد ؟ آخه من یک بار خرید کردم گفت فاکتور بیر ببینم قیمتش چقدره ...

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
سلام داداش حدود 20 تا گوشی میخوام فقط میتونی تضمین بدی گمرک نخوره لینکم میدم
اطلاعات رو خصوصی پ خ کن

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
در مورد "انجام سفارش عمده گوشی،تبلت بدون گمرکی" بیشتر توضیح بدین لطفا، شرایطش چیه؟ گمرک چی میشه پس؟ کجا تحویل میدین؟

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953
دوست عزیز چجوری میشه یک فاکتور درست کرد ؟ یعنی قیمت محصول رو فاکتور کرد ؟ آخه من یک بار خرید کردم گفت فاکتور بیر ببینم قیمتش چقدره ...
شما سفارش دادید بنده به شما فاکتور میدم
سلام داداش حدود 20 تا گوشی میخوام فقط میتونی تضمین بدی گمرک نخوره لینکم میدم
اطلاعات رو خصوصی پ خ کن
ببین عزیز من منظور از بدون گمرکی اینه که شما مثلا این 20 تا بیاد شهرت اولا برات ترخیصش نمیکنن دوما اگر بخوان مبلغ بالای 1.5 میلیون باید بابت بدی بنده برای شما مثلا این تعداد رو با توجه به قیمت گوشی 500 تومن میگیرم ترخیصش میکنم شما دیگه کاری به گمرکو دردسراش نداره و میاد دست بنده شما درب منزل بدون هیچ مشکلی دریافت میکنید
سلام
آبرار خودتی:d
از این سایت خرید نداریم
فقط سفارش عمده قبول میکنید؟
خیر هم خورد هم گمرک
در مورد "انجام سفارش عمده گوشی،تبلت بدون گمرکی" بیشتر توضیح بدین لطفا، شرایطش چیه؟ گمرک چی میشه پس؟ کجا تحویل میدین؟
ببین عزیز من منظور از بدون گمرکی اینه که شما مثلا این 20 تا گوشی بیاد شهرت اولا به این راحتی ترخیصش نمیکنن دوما اگر بخوان مبلغ بالای 1.5 میلیون باید بابت گمرکی بدی بنده برای شما مثلا این تعداد رو با توجه به قیمت گوشی 500 تومن میگیرم ترخیصش میکنم شما دیگه کاری به گمرکو دردسراش نداره و میاد دست بنده شما درب منزل بدون هیچ مشکلی دریافت میکنید

Last edited:

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
عزیزان این بنده خدا هزار بار گفته فقط از http://www.aliexpress.com سفارش میگیره ...
گمرکی راهم قیمت های کمتر از هشتاد دلار برای هر نفر در سال گمرکی نداره. فقط یه هزینه ترخیص داره.4-20 تومن

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام داداش.....یه توضیحی درباره ی این واردات عمده میدی....فقط گوشی و تبلت رو بدون گمرک میاری ؟

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953
سلام
http://www.aliexpress.com/item/Digi...eter-DVB-S-S2-SatLink-WS-6922/1047836546.html

چقدر درمیاد؟
درمورد هزینه های جانبی هم توضیح مختصری بدید لطفا
پ.ن: ستلایت فایندره :D
سلام
اقا در فکرش نباش گمرک ترخیصش نمیکنه
سلام
لینک اول:(یک عدد)13000 تومان
دوم:(6 عدد)61500
سوم:(4عدد)40000 تومان
چهارم:(4 عدد)27500
سلام
لطفا قیمت تمام شده محصول رو اعلام بفرماید
http://www.aliexpress.com/item/Tiny...-Truck-Internal-Sensor-TY-BT02/700463675.html
سلام
212000 تومان
این لینک هزینه ارسال بالا داره بگردید لینک های دیگه پیدا کنید اگر قصد تهیه رو دارید
72500 تومان
26500 تومان
سلام داداش.....یه توضیحی درباره ی این واردات عمده میدی....فقط گوشی و تبلت رو بدون گمرک میاری ؟
سلام
فقط گوشی و تبلت نه هر محصولی که بخواین واردات عمده میتونم انجام بدم با هزینه کالایی که مثلا براتون 1 میلیون گمرکی میخوره بنده با 400 تومن انجام میدم

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953
سلام
لینک اول: ارسال به ایران ندارد
دوم:88500 تومان