• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش کالا از فروشگاه های آنلاین آمریکا ، EBAY ، AMAZON + نماد اعتماد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
سلام وقت بخیر
این کالا چند در میاد تا برسه به دست ما؟
لینک

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953

r.sajjadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mehdi.agsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
درود
پس از گذشت چیزی حدود 90 روز از ثبت سفارش کماکان منتظر مرجوع شدن وجه هستم و احسان جان پیگیر قضیه
سایر دوستان که از علی اکسپرس خرید دارن به این نکته توجه کنند که میتونه همچین اتفاقایی بیوفته و خیلی رو جنس و پول زمان بندی نکنند بنده 3 تا سفارش زده بودم هیچکدوم نرسید و وجه رو هم سایت فروشنده ظاهرا برگشت نمیزنه ! :|:general710:

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953
درود
پس از گذشت چیزی حدود 90 روز از ثبت سفارش کماکان منتظر مرجوع شدن وجه هستم و احسان جان پیگیر قضیه
سایر دوستان که از علی اکسپرس خرید دارن به این نکته توجه کنند که میتونه همچین اتفاقایی بیوفته و خیلی رو جنس و پول زمان بندی نکنند بنده 3 تا سفارش زده بودم هیچکدوم نرسید و وجه رو هم سایت فروشنده ظاهرا برگشت نمیزنه ! :|:general710:
سلام
این موارد ذکر شده بزرگوار اگر قوانین خرید رو می خوندید این مورد نوشته شده

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953

mehdi.agsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23

سلام
این موارد ذکر شده بزرگوار اگر قوانین خرید رو می خوندید این مورد نوشته شده

4. اگر زمان سفارش تا تحویل کالا بیش از 75 روز طول بکشد مبلغ سفارش کاملا به خریدار عودت داده می شود ( این بند یعنی امکان نرسیدن کالا هم وجود دارد)

من با چندین بار خوندن این متن تنها چیزی که متوجه میشم اینه که نهایتا روز 76 ام مبلغ به خریدار تحویل داده میشه جایی اعلام نشده ظاهرا که ممکنه حتی یک ماهم بیشتر از قرار پول رو هوا بمونه داداش
جاییش رو اشتباه کردم تصحیح کنید یا راهنمایی کنید منم هدفم این بود دوستان دیگه در آینده مشکلات مشابه پیش اومد بدونن رواله !

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953

4. اگر زمان سفارش تا تحویل کالا بیش از 75 روز طول بکشد مبلغ سفارش کاملا به خریدار عودت داده می شود ( این بند یعنی امکان نرسیدن کالا هم وجود دارد)

من با چندین بار خوندن این متن تنها چیزی که متوجه میشم اینه که نهایتا روز 76 ام مبلغ به خریدار تحویل داده میشه جایی اعلام نشده ظاهرا که ممکنه حتی یک ماهم بیشتر از قرار پول رو هوا بمونه داداش
جاییش رو اشتباه کردم تصحیح کنید یا راهنمایی کنید منم هدفم این بود دوستان دیگه در آینده مشکلات مشابه پیش اومد بدونن رواله !
هدفتون که کاملا مشهود هست چی هست نیاز به توجیه نیست !
دوستان می دونند این موارد باید پیگیری بشه همینطوری نیست امروز بگید نمیاد فردا تو حساب باشه

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953
خب اگه ایران بود که من میخریدم . نو نیست تو بازار !

یه حدود قیمت هم بدین ممنون میشم ، حالا نه این میخوام ببینم کلا خرید چه قیمتی در میاد و آیا اصلا قیمت با داخل تفاوتی داره .
اعلام شد.

mehdi.agsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
هدفتون که کاملا مشهود هست چی هست نیاز به توجیه نیست !
دوستان می دونند این موارد باید پیگیری بشه همینطوری نیست امروز بگید نمیاد فردا تو حساب باشه
دوستان صحیح شاید بدونند جریان رو ولی واسه تازه کارهایی مثل ما بهتر نیست شما که میگی ذکر شده قبلا بنویسید که ممکنه خیلی بیشتر از 75 روز طول بکشه ؟ چون تنها چیزی که از متن شما مشخصه اینه که تا روز 75 اگر بدست مشتری نرسید مبلغ با احتساب دیرکرد برگشت میخوره به حسابشون
نمیدونم مشتری مداریه چیه ولی ظاهرا توی این ماجرا طالب بیشتر شمایید تا بنده با اینطور پاسخ ها !
منم زیر سوالم از طرف کسایی که جنس رو براشون سفارش دادم و گفتم یا 75 روزه میاد یا پول رو میگیرید چرا خودتون رو فقط حساب میکنید و جوری برخورد دارید انگار تقصیر بنده است که قوانین تاپیک مجهوله !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا