• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش کالا از فروشگاه های آنلاین آمریکا ، EBAY ، AMAZON + نماد اعتماد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953
آقا ممنون سفارش دوم من هم رسید . ولی متاسفانه رنگش اونی نبود که من سفارش داده بودم .... پست 19 هزارتومن ازم گرفت درب منزل تحویل داد.
یه سوال داشتم ازتون ... توی منطقه آزاد پست بدون گمرکی کالاهای بیش از 50 دلار را تحویل میده؟؟؟
مبارکتون باشه از این به بعد باید تاکید بیشتری روی رنگ ها داشته باشم با اینکه چند بار تاکید میکنم هر از گاهی زیرابی میرند و رنگ دیگه میفرستند
محدوده شهری بندرانزلی جزء امتیازات منطقه آزاد نشده به همین دلیل فعلا تغییری در هزینه پستی ایجاد نشده ولی تا 6 ماه آینده این اتفاق میفته که معافیت های مالیاتی هم جزء امتیازات منطقه آزاد هست

tnt5124

Registered User
لایک‌ها
15

mehrdad_dvd

Registered User
لایک‌ها
10
آقا ممنون سفارش دوم من هم رسید . ولی متاسفانه رنگش اونی نبود که من سفارش داده بودم .... پست 19 هزارتومن ازم گرفت درب منزل تحویل داد.
به جز رنگ مسئله سایز و تفاوت در سایز ارسالی هم پیش میاد.سفارش من سایز free بود و تو عکس هم اندازه اش تا زانو به نظر میومد ..اما وقتی ارسال شد اندازه اش تا کمر هست ..نمیدونم دختر چینی تو عکس خیلی کوچولو موچوله هم نیست...اما تا زانوش هست اگه تو لینک ببیند..ولی اینی که فرستادن تا کمر بیشتر پائین نمیاد:(:(
http://www.aliexpress.com/item/Hot-...g-sleeves-winter-jacket-Black/2041185930.html

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
به جز رنگ مسئله سایز و تفاوت در سایز ارسالی هم پیش میاد.سفارش من سایز free بود و تو عکس هم اندازه اش تا زانو به نظر میومد ..اما وقتی ارسال شد اندازه اش تا کمر هست ..نمیدونم دختر چینی تو عکس خیلی کوچولو موچوله هم نیست...اما تا زانوش هست اگه تو لینک ببیند..ولی اینی که فرستادن تا کمر بیشتر پائین نمیاد:(:(
http://www.aliexpress.com/item/Hot-...g-sleeves-winter-jacket-Black/2041185930.html
برای لباس معمولا اندازه هاش را می نویسن . مثلا برای خرید شما این اندازه ها را پایین صفحه داده
Length:71 cm (approx) طول
Bust :96 cm (approx) دور سینه
Sleeve:67.5 cm (approx) اندازه آستین
Hip :103 cm (approx) دور کمر

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953
لطفا پ خ خود را چک کنید.
پاسخ داده شد
طرح ویژه:
طرح ویژه فروش PS4 , Xbox one 500G فروش به صورت عمده حداقل سفارش 7 عددی هست و تحویل بین 20 تا 30 روز
قیمت فوق العاده زیر قیمت کمتر از نصف قیمت بازار
تحویل درب منزل بدون هزینه اضافی
ضمانت یکساله تعویض و ضمانت تحویل جنس
جهت دریافت قیمت پ.خ بفرستید

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953
اقا ببخشید من اگه الان واریز کنم نراحل سفارششو انجام میدید؟ چون 13 ساعت تا پایان تخفیف مونده 2 عدد میخوام

http://www.aliexpress.com/store/pro...41631316.html?spm=5261.7049941.1998087720.533
بله انجام میشه
دو عدد میشه 72000 تومان
پس از واریز آدرس کامل به همراه رنگ درخواستی رو پ.خ کنید تا ثبت بشه

ashkan.gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید یه سوال دلارو چند حساب میکنید
و نرخ کارمزد چند؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا