فقط تنها سوالی که دارم اینه که چرا اینجور شرکت ها با این همه ادعا که دارن و میگن ما کلی پول داریم و پول واسه شما جور می کنیم و ال می کنیم و بل می کنیم ، چرا یه سایت درست حسابی ندارن و همشون وبلاگ مجانی دارن ؟!؟!
فقط تنها سوالی که دارم اینه که چرا اینجور شرکت ها با این همه ادعا که دارن و میگن ما کلی پول داریم و پول واسه شما جور می کنیم و ال می کنیم و بل می کنیم ، چرا یه سایت درست حسابی ندارن و همشون وبلاگ مجانی دارن ؟!؟!
کسانیکه میخوان کمی اطلاعات در مورد این کمپانی و محصولاتش بدونند میتونند وبلاگ زیر رو ببینند...
http://ateamtiens.blogfa.com/
در صورت خواستن اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید...
من وبلاگتون رو ديدم.
والله سر در نياوردم.
وظيفه ما دقيقا چيه؟ بازاريابي و فروش محصولات تيانشي؟
key1 عزیز نمیخوام باعث رنجشت بشم ولی گول این چینی ها رو نخور. اینا خیلی پدر سوخته تر از این حرفها هستن. الان مدتیه که افتادن تو این جور کارا و همه رو نا کار کردن. بی صداقت ترین مردم روی زمین هستن. سرتو برگردونی از ته درو کردن. به قیافه مظلومشون هم نگاه نکن . اگر راجع به نتورک ایرانی میگفتی . یک کلمه هم حرف نمیزدم.
این نامردا رو بذاریشون سایت یاهو رو هم جعل میکنن !! حالا باز هم خود دانید. من بد خواه شما نیستم ولی اونوری ها رو میشناسم و با هاشون کار کردم.
شما چرا وقتی چیزی از کمپانی و محصولات نمیدونید الکی حرف می زنید؟شما با چینی ها کار کردین بد در اومدن و این دلیل نمیشه که تو 1میلیارد جمعیتی که داره بقییشون هم بد در بیان...
شما که بهتر میدونید و الکی هم حرف نمیزنید. الحمدالله.
بی ام و خریدید ما رو هم ببرید یه گردشی باهم بکنیم.