• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام من چند ساله بیکارم خواهش یه کار برام جور کنید پور سانت و کمیسونم میدم

sephardad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
8ساله بیکار و افسرده شدیدم اگه میتونید کمک کنید مثلا بازار یابی یا دلالی اینترنتی

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
ترجمه متن بلدید؟

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
کجا ساکنید؟تخصص چی؟

send with tapatalk

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اصول وبلاگ نویسی
سئو در حد مقدماتی (فقط سئوی مطالب)
یه موضوع اساسی که فروشگاههای اینترنتی محصولاتی براش داشته باشن انتخاب کن.
تو سایتهای خارجی مطلب در موردش گیر بیار و ترجمه کن و وبلاگتو برزو کن. میتونی بعدها چندتا وبلاگ در مورد موضوعات دیگه هم راه بندازی
از فروش محصولات که تو وبلاگت فروش میرن میتونی پورسانت بدست بیاری.
این فروشگاه اینترنتی هم از همه بهتره و محصولات بیشتر و متنوع و در رابطه با هر موضوعی هم داره: مشاهده فروشگاه

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
توی زندگی به یاد داشته باشید کسی نمیتونه کمکتون کنه! ماها نمیتونیم راهنماییتون کنیم! چون خودمون همین الان نیاز به راهنمایی داریم! صرفا راههای که خودمون داریم ازش کسب درآمد میکنیم تدابیر جبری (یک چیز از پیش تعیین شده) هستش که برای هرکسی در هر وحله ای از زمان متفاوته! دنبال راهنمایی نباشید! به نتیجه ایی نمیرسید! راهنمایی هارو خلق کنید! برید دنبالش! کسی قدرت راهنمایی کسی رو نداره! حتی قدرتمندترین مشاوران جهان فقط مسیر رو نشون میدن نمیتونن خود هدف رو نشون بدن!

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
8 ساله بیکارید ؟!
هر رور n تا کار در روزنامه همشهری هست ...

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
درک میکنم منم یه موقع واقعا بیکار بودم واقعا سختترین کار بی کاریه دست جلو پدر دراز کردن و پول تو جیبی گرفتن وووووخیلی سخته و تهوع اور از خودت متنفر میشه و خسته احساس بی عرضگی و بی مصرفی بهت دست میده دیگران یه جور دیگه نگاه میکنند غرورت خدشه دار میشه منم همینجور بودم که خدا عمر بابام بده درستش کرد برام الان خداروشکر گوش شیطون کرهم کارم راحته هم خوبه باهاش تونشتم زمینمو بسازم و سقفشو بزنم ازدواج کنم ووووولی هنوزم خیلی راه دارم تا خونمو تموم کنم ولی خداروشکر بی کار نیستم و از اون افسردگی در اومدم خیلی سخته خیلیا تو این کشور همینجوریند با مدرک تحصیلی بی کار ولی تو فکر درامد در اینترنت نباش کلا اینجا جای نون پیدا کردن نیست دو تومن در میاری 5 تومن ضرر میکنی چه برسه دیگه بخوای با درامد اینترنت زمین بخری و خونه بسازیو ازدواج کنی که محاله .امیدوارم شغلی گیرت بیاد از بیکاری در بیای خیلی سخته خیلی درک میکنم من ایشالله وضع مملکت درست بشه رونق بیفته و کسب و کار بازارش داغ بشه جوونا بیشترشون داغونند با هزار ارزو و جیب خالی .لعنت لعنت......

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
درک میکنم منم یه موقع واقعا بیکار بودم واقعا سختترین کار بی کاریه دست جلو پدر دراز کردن و پول تو جیبی گرفتن وووووخیلی سخته و تهوع اور از خودت متنفر میشه و خسته احساس بی عرضگی و بی مصرفی بهت دست میده دیگران یه جور دیگه نگاه میکنند غرورت خدشه دار میشه منم همینجور بودم که خدا عمر بابام بده درستش کرد برام الان خداروشکر گوش شیطون کرهم کارم راحته هم خوبه باهاش تونشتم زمینمو بسازم و سقفشو بزنم ازدواج کنم ووووولی هنوزم خیلی راه دارم تا خونمو تموم کنم ولی خداروشکر بی کار نیستم و از اون افسردگی در اومدم خیلی سخته خیلیا تو این کشور همینجوریند با مدرک تحصیلی بی کار ولی تو فکر درامد در اینترنت نباش کلا اینجا جای نون پیدا کردن نیست دو تومن در میاری 5 تومن ضرر میکنی چه برسه دیگه بخوای با درامد اینترنت زمین بخری و خونه بسازیو ازدواج کنی که محاله .امیدوارم شغلی گیرت بیاد از بیکاری در بیای خیلی سخته خیلی درک میکنم من ایشالله وضع مملکت درست بشه رونق بیفته و کسب و کار بازارش داغ بشه جوونا بیشترشون داغونند با هزار ارزو و جیب خالی .لعنت لعنت......
زمین گرفتن و خونه ساختن فک کنم معمولا برا روستاهاست نه شهرها :)

erfan.barcelona

Registered User
لایک‌ها
35
من کار سراغ دارم واسه کسی که شبکه خونده باشه، تو پشتیبانی فنی شرکت های Adsl جواب تلفن می دی، بیمه هم میشی

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
تو شهرها هم خیلی میسازن حرفای مسخره میزنی یا شاید تو خونه بیرون نمیای هیچ چیز خونه ای که خودت بسازی با بهترین نقشه و مصالح نمیشه .البته در حد وسع همه نیست که 200 میلیون زمین بخرن و خونه دلخواه بسازن خوشبختانه من زمینو بابام از اون موقعها داشت و بهم داد وگرنه پول زمین دادن خودش کمر ادمو خرد میکنه .ولی کثریت مردم به خاطر ندارمی به خونه های کوچک هم تن میدن تازه اجاره ای

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363

عزیز تو شهر ما الان همینجوریه! قیمت یه زمین واسه خونه ساختن 40 میلیونه فقط تهران و مشهد و شیراز و... که شهر نیستن!

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
اتفاقا یکی از رفیقام تو کمربندی شیراز دو هفته پیش یه زمین خرید حدودا 150 میلیون میخواد بسازه .تو تهران هست که دیگه نمیشه تک واحدی ساخت چون منفجر داره میشه البته اونجا هم تو رسالت یا نیاوران و... پر از تک واحدی و حیاط دار هست

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
به قران منم 23 سالم عین خودت بیکار و بی ار لیسانس حسابداری هم هستم

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
همه جا كار براي كردن هست فقط يه جو غيرت ميخواد
و غرور بي جاي كه داري رو زير پات له كني انوقت مي توني براي خودت شغل جور كني

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
داداش ناراحت نشو ولی کسی که 8 سال بیکاره تنبله.
برو کارگری(منم میخام وقتش که رسید همین کارو بکنم)حتی اگه لیسانس داری.
قول میدم 10سال دیگه باسه خودت کسی میشی.شوخی نمیکنم.مطمعنم.کافیه برای مطمعن شدن بری تو بازار یکی که فکر میکنی اربابه ازش بپرس.میگه اول کارگر بوده.
پس پاشو برو.

برای اداراتم اگه میخای استخدام شی لیسانس اینا برای استخدام شدن مهم نیست.اگه بسیجی باشی حله(...........):mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
داداش ناراحت نشو ولی کسی که 8 سال بیکاره تنبله.
برو کارگری(منم میخام وقتش که رسید همین کارو بکنم)حتی اگه لیسانس داری.
قول میدم 10سال دیگه باسه خودت کسی میشی.شوخی نمیکنم.مطمعنم.کافیه برای مطمعن شدن بری تو بازار یکی که فکر میکنی اربابه ازش بپرس.میگه اول کارگر بوده.
پس پاشو برو.

برای اداراتم اگه میخای استخدام شی لیسانس اینا برای استخدام شدن مهم نیست.اگه بسیجی باشی حله(...........):mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
عاشق اواتارتم......طاغوتو عشقه

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
فقط حواست باشه بسیجیای پرشین تولز نگیرنت:D
بیان بگیرن ببینم چه...می تونن بخورن.باباشونو میارم جلو چششون:D
البته تو پرشین تولز فکر نکنم از این ادما باشه.

بالا