زمین گرفتن و خونه ساختن فک کنم معمولا برا روستاهاست نه شهرهادرک میکنم منم یه موقع واقعا بیکار بودم واقعا سختترین کار بی کاریه دست جلو پدر دراز کردن و پول تو جیبی گرفتن وووووخیلی سخته و تهوع اور از خودت متنفر میشه و خسته احساس بی عرضگی و بی مصرفی بهت دست میده دیگران یه جور دیگه نگاه میکنند غرورت خدشه دار میشه منم همینجور بودم که خدا عمر بابام بده درستش کرد برام الان خداروشکر گوش شیطون کرهم کارم راحته هم خوبه باهاش تونشتم زمینمو بسازم و سقفشو بزنم ازدواج کنم ووووولی هنوزم خیلی راه دارم تا خونمو تموم کنم ولی خداروشکر بی کار نیستم و از اون افسردگی در اومدم خیلی سخته خیلیا تو این کشور همینجوریند با مدرک تحصیلی بی کار ولی تو فکر درامد در اینترنت نباش کلا اینجا جای نون پیدا کردن نیست دو تومن در میاری 5 تومن ضرر میکنی چه برسه دیگه بخوای با درامد اینترنت زمین بخری و خونه بسازیو ازدواج کنی که محاله .امیدوارم شغلی گیرت بیاد از بیکاری در بیای خیلی سخته خیلی درک میکنم من ایشالله وضع مملکت درست بشه رونق بیفته و کسب و کار بازارش داغ بشه جوونا بیشترشون داغونند با هزار ارزو و جیب خالی .لعنت لعنت......
تو شهرها هم خیلی میسازن حرفای مسخره میزنی یا شاید تو خونه بیرون نمیای هیچ چیز خونه ای که خودت بسازی با بهترین نقشه و مصالح نمیشه .البته در حد وسع همه نیست که 200 میلیون زمین بخرن و خونه دلخواه بسازن خوشبختانه من زمینو بابام از اون موقعها داشت و بهم داد وگرنه پول زمین دادن خودش کمر ادمو خرد میکنه .ولی کثریت مردم به خاطر ندارمی به خونه های کوچک هم تن میدن تازه اجاره ایزمین گرفتن و خونه ساختن فک کنم معمولا برا روستاهاست نه شهرها![]()
زمین گرفتن و خونه ساختن فک کنم معمولا برا روستاهاست نه شهرها![]()
عاشق اواتارتم......طاغوتو عشقهداداش ناراحت نشو ولی کسی که 8 سال بیکاره تنبله.
برو کارگری(منم میخام وقتش که رسید همین کارو بکنم)حتی اگه لیسانس داری.
قول میدم 10سال دیگه باسه خودت کسی میشی.شوخی نمیکنم.مطمعنم.کافیه برای مطمعن شدن بری تو بازار یکی که فکر میکنی اربابه ازش بپرس.میگه اول کارگر بوده.
پس پاشو برو.
برای اداراتم اگه میخای استخدام شی لیسانس اینا برای استخدام شدن مهم نیست.اگه بسیجی باشی حله(...........)![]()
خدایی وقتی میبینمش تاریخ ایرانو مرور میکنم.چی بود.چی شد.چی خواهد شد.عاشق اواتارتم......طاغوتو عشقه
فقط حواست باشه بسیجیای پرشین تولز نگیرنتخدایی وقتی میبینمش تاریخ ایرانو مرور میکنم.چی بود.چی شد.چی خواهد شد.
بیان بگیرن ببینم چه...می تونن بخورن.باباشونو میارم جلو چششونفقط حواست باشه بسیجیای پرشین تولز نگیرنت![]()