• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام من چند ساله بیکارم خواهش یه کار برام جور کنید پور سانت و کمیسونم میدم

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
درود بر شما
کدوم شهر تشریف دارید ؟ اگر مایل باشید می تونید آنتی ویروس بصورت عموده و جزئی در شهر خود بفروشید می تونم با شما همکاری کنم

با سپاس

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
بیان بگیرن ببینم چه...می تونن بخورن.باباشونو میارم جلو چششون:D
البته تو پرشین تولز فکر نکنم از این ادما باشه.
ان شالله قسمت شه با هم از خاک این ملت شریف فرار کنیم و به جایی بریم که قانون در ان مملکت حکم فرماست

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
درود بر شما
کدوم شهر تشریف دارید ؟ اگر مایل باشید می تونید آنتی ویروس بصورت عموده و جزئی در شهر خود بفروشید می تونم با شما همکاری کنم

با سپاس
ما بیکاران شیراز هستیم ....در خدمتیم

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
ان شالله قسمت شه با هم از خاک این ملت شریف فرار کنیم و به جایی بریم که قانون در ان مملکت حکم فرماست
اگه خدا بخواد.اصلا آقا من دارم میرم خداحافظ.
اه پولم نمیکشه.
کی این درس و دانشگاه تموم میشه.

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
درود بر شما

با سپاس
ما هم اگه وقت یاری کنه هستم.توضیح بده.از تهران

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
اگه خدا بخواد.اصلا آقا من دارم میرم خداحافظ.
اه پولم نمیکشه.
کی این درس و دانشگاه تموم میشه.
من این 13 واحد بیشتر ندارم تمامم .....میخام برا لاتاری اسم بنویسم شاید فرجی بشه اسمم از ی میلیون در بیاد خدارو چه دیدی البته بعید میدونم

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
رفتن هم پول میخاد لامصب ....سخت هم هست ...20 میلیون میخاد

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
من این 13 واحد بیشتر ندارم تمامم .....میخام برا لاتاری اسم بنویسم شاید فرجی بشه اسمم از ی میلیون در بیاد خدارو چه دیدی البته بعید میدونم
خوش به حالت.دیوونه شدم.مو هام داره میریزه.

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
ما بیکاران شیراز هستیم ....در خدمتیم
اگر دوستانی دارید که در کار کامپیوتر و فروش آنتی ویروس اورجینال هستند و یا در بازار کامپیوتر شیراز می تونید یک بازاریابی کنید و سفارش بگیرید به این صورت می تونم با شما کار کنم
واقعا فعال باشید پورسانت خوبی نصیب شما خواهد شد

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
درود بر شما

با سپاس

اتفاقا سود فروش آنتی ویروس اگر از ایشون بخرید چون وارد کننده عمده هستند عالیه دوستان! همکاری کنید مطمئن باشید به فروشگاه های محصولات جانبی کامپیوتر میتونید بفروشید! ایشون کارش حرف نداره! قصد تبلیغ یا ستاره سازی ندارم! ولی صادقانه میگم قیمتی که ایشون میدن غیرقابل تفهیم از بقیه قیمتهاست! مثال نود32 بنده خریدم 75 تومان ایشون همونو میدن 12 تومان!!!! تعداد بگیرید بازم پایینتر!!! حتما همکاری کنید! یک سرمایه کوچیک بیارید و استارت بزنید! فقط یک چیز میخواد: کار عار نیست! همین!

Last edited:

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
اگر دوستانی دارید که در کار کامپیوتر و فروش آنتی ویروس اورجینال هستند و یا در بازار کامپیوتر شیراز می تونید یک بازاریابی کنید و سفارش بگیرید به این صورت می تونم با شما کار کنم
واقعا فعال باشید پورسانت خوبی نصیب شما خواهد شد
شیرازم پره ....اونقدر اینجا اشباع ک باید گرگ باشی بتونی اینجا جنس بدی مغازه دارا ......

اشئهی12

Registered User
لایک‌ها
106
توی زندگی به یاد داشته باشید کسی نمیتونه کمکتون کنه! ماها نمیتونیم راهنماییتون کنیم! چون خودمون همین الان نیاز به راهنمایی داریم! صرفا راههای که خودمون داریم ازش کسب درآمد میکنیم تدابیر جبری (یک چیز از پیش تعیین شده) هستش که برای هرکسی در هر وحله ای از زمان متفاوته! دنبال راهنمایی نباشید! به نتیجه ایی نمیرسید! راهنمایی هارو خلق کنید! برید دنبالش! کسی قدرت راهنمایی کسی رو نداره! حتی قدرتمندترین مشاوران جهان فقط مسیر رو نشون میدن نمیتونن خود هدف رو نشون بدن!
داداش وهله اینجوریه

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
شیرازم پره ....اونقدر اینجا اشباع ک باید گرگ باشی بتونی اینجا جنس بدی مغازه دارا ......
کاملا درست می فرمائید همه جای دنیا عمده فروش هست و خرده فروش و .... این دلیل نمی شه که بترسیم و کار نکنیم شما تو محله خودتون یک دور بزنید می بینید که چندتا سوپرمارکت و املاکی هست و غیره اگر اینها هم چنین فکری می کردند هیچ موقع مغازه را باز نمی کردند
باید همت کرد و با امید به خدای بزرگ از یک جا شروع کرد تو این کره زمین برای همه روزی هست هر کی به اندازه تلاشش برداشت می کنه

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
کاملا درست می فرمائید همه جای دنیا عمده فروش هست و خرده فروش و .... این دلیل نمی شه که بترسیم و کار نکنیم شما تو محله خودتون یک دور بزنید می بینید که چندتا سوپرمارکت و املاکی هست و غیره اگر اینها هم چنین فکری می کردند هیچ موقع مغازه را باز نمی کردند
باید همت کرد و با امید به خدای بزرگ از یک جا شروع کرد تو این کره زمین برای همه روزی هست هر کی به اندازه تلاشش برداشت می کنه
پ خ شد

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
دوست دارم اینقدر این تایپیک ادامع بدیم ک همه دنیا بفهمن ما بیکاریم

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
ولی من انتی ویروس نود32 رو مجانی دارم :Dفکر کنم برا دانلود پره تو اینترنت

بالا