• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سمینار بزرگ و بسیار مفید "کسب درآمد دلاری"

ns365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخواستم درباره هر راهی که از طریق دلاری میشه درآمد داشت از طریق نت راهنماییم کنید. چه از طریق این فروم یا هر لینکی هست میتونم آموزش ببینم میخواستم راهنماییم کنید اساتید عزیز. قبلا با سایت های ptc آشنایی داشتم ولی هر راهی هست الان یا ptc معتبر میشناسید یا راهی که خودتون کار می کنید و درآمد دارید میخوام کمکم کنید و راهنماییم کنید.
با تشکر از شما

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
این سمینار رو دوست عزیزمون تهیه کردند و در اختیار منم قرار دادند. البته اونطور که گفتند کسی از دوستان این تاپیک که اعلام آمادگی کرده بودند بعدش پاسخ ندادند برای واریز هزینه. به هرحال...
این سمینار چون مبلغ ناچیزی قرار بود بدم همینجوری گفتم منم بگیرم و تقریبا حدس میزدم که چیز خاصی نداشته باشه.
سمینار صرفا معرفی اولیه ی کسب درآمد از طراحی اپ موبایل و زدن سایت و گوگل ادسنس و ... بود که تقریبا 99 درصد دوستان اینجا همه ی این چیزها رو دیگه خیلی وقته پاس کردند رفته.
سهیل شهیدی صرفا این روشها رو در حد معرفی توضیح میداد و کسب درآمد هم که طبیعتا نیاز به آدرس خارج و حساب بانکی و اینا رو میگفت
یه جورایی کاملا تبلیغ برای پیمنت 24 و دوره وبمستران هوشمند همیار وردپرس بود این سمینار
کل سمینار در نام بردن چند تا شرکت تبلیغاتی مثل گوگل ادسنس و .. و نحوه دریافت پول از اونا خلاصه شد که با یه سرچ ساده میشه فهمید
و نهایتا خب این دریافت پول نیاز به خدمات پیمنت24 داره و ...
یه بخش سمینار هم که کلا به دلار و خارج ربط نداشت فقط کسانی که دوره وبمستران هوشمند رو گذروندند و استارتاپ زدند اومدند خلاصه وار شرح کارشون رو گفتند و این بخش هم طبیعتا تبلیغ همیار وردپرس و ...
این سمینار چندتا نکته شدیدا جالب داشت:
1- چگونه یک سمینار تشکیل بدیم و بشینیم اونجا برا خودمون و اطرافیانمون نوشابه باز کنیم و هی بگیم فلانی رو تشویق کنید بهمانی رو تشویق کنید و فکر کنم 120 هزار هم از شرکت کننده ها پول بگیریم!
2-
یه لیست ساده از بدیهیات کسب درآمد دلاری مثل اسامی گوگل ادسنس و پراپلرادز و ... که خیلی هم معروف هستند و هر وبمستر 10 ساله ای هم میشناسه تهیه کنیم و آخرش بگیم با اینا میتونید دلار کسب کنید ولی چون تحریم هستیم بیاید ما کاراشو انجام میدیم براتون و باز برای این تبلیغ خودمون 120 هزار هم از شرکت کننده ها پول بگیریم!
3-
دوره وبمستران هوشمند رو تبلیغ کنیم و پدر شرکت کننده ها رو با دعوت به تشویق هر 10 ثانیه یکبار دربیاریم و 120 هزار هم از شرکت کننده ها پول بگیریم!
4-
این سمینار آموزش مدرنی بود برای کسانی که میخوان روشهای کسب درآمد نوین رو یاد بگیرند که هم پول بگیرند و هم تبلیغ خودشون رو 3 ساعت انجام بدند. این خودش خیلی توانایی مهمی هست که شما از کسی پول بگیری و تبلیغ خودتو بهش ارائه بدی. چون تا حالا تو دنیا برعکس بوده این قضیه!

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
من اولش اومدم اسپم بدم تو این تاپیک :android30:
بعدش کار جدی شد
الان کل فایل بالای چهار گیگه
6 تومنی که رفت به کنار :oops: - 4.5 گیگ هم حجمی که فایل داره با دانلود کردنش تقریبا دو برابر این از حجم ترافیک بین الملل کم میشه :general208: - بعد از دانلود هم ما که هیچ وقت آزادی نداریم چند ساعت وقت کشی کنیم برای دیدن ویدئو اونم حرف هایی که مفت ارزش نداره ! :confused:
درس عبرتی شد که دیگه اسپم نکنم :general211::general502:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اون شهیدی بی سواد کلاه بردار رو کی آدم حساب میکنه اخه؟! از قدیم نرخ دلار رو دولا پهنا حساب میکرد تا همین الان... بلد نیست حرف بزنه دو کلوم.
هرکسی میتونه برای خودش همایش برپا کنه و تبلیغ کار خودشو کنه...
شما پول بده به تلوزیون میان برات میزگرد میذارن درباره کسب و کارت یک ساعت صحبت کن!
همون آمریکا هم وقتی یک استارتاپ موفق همایش برپا میکنه و میگه "راه کسب درامد اینه" داره کاسبی میکنه از مردم.
هیچکس نمیاد به کسی یاد بده چطور پولدار بشی. خودت باید پول در بیاری!

از شماها بعیده دنبال این آشغال محتواهای چیپ باشید....

mozakhraf

Registered User
لایک‌ها
69
یاد سایت برنامه شاپ افتادم که بسته کسب درآمد اینترنتی می فروخت.
http://barnameshop.com/product/آموزش-کسب-درآمد-روزانه-۵۰۰-هزار-تومان/

اومده 50 هزار تومان این بسته رو گذاشته برای فروش.
حالا چیه؟

توش 1 دونه فایل pdf گذاشته و نوشته برای کسب درآمد از تلگرام بیایید برای من مشتری جذب کنید!! من کارم ممبرزنی برای کانال هاس. هر کسی رو جذب کار من کنید بهتون پورسانت می دم!!!

این دیگه آخرش بود.

گفتم آخه مرد حسابی! مردم التماس می کنن یکی بیاد کارشون رو تبلیغ کنه. تو تازه از مردم پول می گیری تا بهشون بگی بیایید برای من تبلیغ کنید؟!!

به جای این که خرج کنی، تبلیغ کنی تا مشتری بیاد و براش ممبر بزنی؛ ورداشتی همین کار رو فایل کردی و می فروشی؟!

نمی دونم این پولا چطور از گلوشون پایین می ره.

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
این سمینار رو دوست عزیزمون تهیه کردند و در اختیار منم قرار دادند. البته اونطور که گفتند کسی از دوستان این تاپیک که اعلام آمادگی کرده بودند بعدش پاسخ ندادند برای واریز هزینه. به هرحال...
این سمینار چون مبلغ ناچیزی قرار بود بدم همینجوری گفتم منم بگیرم و تقریبا حدس میزدم که چیز خاصی نداشته باشه.
سمینار صرفا معرفی اولیه ی کسب درآمد از طراحی اپ موبایل و زدن سایت و گوگل ادسنس و ... بود که تقریبا 99 درصد دوستان اینجا همه ی این چیزها رو دیگه خیلی وقته پاس کردند رفته.
سهیل شهیدی صرفا این روشها رو در حد معرفی توضیح میداد و کسب درآمد هم که طبیعتا نیاز به آدرس خارج و حساب بانکی و اینا رو میگفت
یه جورایی کاملا تبلیغ برای پیمنت 24 و دوره وبمستران هوشمند همیار وردپرس بود این سمینار
کل سمینار در نام بردن چند تا شرکت تبلیغاتی مثل گوگل ادسنس و .. و نحوه دریافت پول از اونا خلاصه شد که با یه سرچ ساده میشه فهمید
و نهایتا خب این دریافت پول نیاز به خدمات پیمنت24 داره و ...
یه بخش سمینار هم که کلا به دلار و خارج ربط نداشت فقط کسانی که دوره وبمستران هوشمند رو گذروندند و استارتاپ زدند اومدند خلاصه وار شرح کارشون رو گفتند و این بخش هم طبیعتا تبلیغ همیار وردپرس و ...
این سمینار چندتا نکته شدیدا جالب داشت:
1- چگونه یک سمینار تشکیل بدیم و بشینیم اونجا برا خودمون و اطرافیانمون نوشابه باز کنیم و هی بگیم فلانی رو تشویق کنید بهمانی رو تشویق کنید و فکر کنم 120 هزار هم از شرکت کننده ها پول بگیریم!
2-
یه لیست ساده از بدیهیات کسب درآمد دلاری مثل اسامی گوگل ادسنس و پراپلرادز و ... که خیلی هم معروف هستند و هر وبمستر 10 ساله ای هم میشناسه تهیه کنیم و آخرش بگیم با اینا میتونید دلار کسب کنید ولی چون تحریم هستیم بیاید ما کاراشو انجام میدیم براتون و باز برای این تبلیغ خودمون 120 هزار هم از شرکت کننده ها پول بگیریم!
3-
دوره وبمستران هوشمند رو تبلیغ کنیم و پدر شرکت کننده ها رو با دعوت به تشویق هر 10 ثانیه یکبار دربیاریم و 120 هزار هم از شرکت کننده ها پول بگیریم!
4-
این سمینار آموزش مدرنی بود برای کسانی که میخوان روشهای کسب درآمد نوین رو یاد بگیرند که هم پول بگیرند و هم تبلیغ خودشون رو 3 ساعت انجام بدند. این خودش خیلی توانایی مهمی هست که شما از کسی پول بگیری و تبلیغ خودتو بهش ارائه بدی. چون تا حالا تو دنیا برعکس بوده این قضیه!

ببین الان متاسفانه خیلی از همایش های ما همین شده ولی شاید باورت نشه عده زیادی همین اطلاعات اولیه رو هم ندارن
خوب این اطلاعات رو خیلی راحت میشه توی یک روز و سرچ کردن راحت به دست آورد و البته رایگان
الان شما ببین عده ای هستند که برای راه اندازی سایت با وردپرس دارند کلی هزینه می کنن در صورتی که اگر حداکثر 1 ماه وقت بگذارن همه چی به رایگان توی سایتا هست ولی میرن سر کلاس یه عده ای چند میلیون پول میدن و ...

بالا