• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سهام عدالت

light67

Registered User
لایک‌ها
282

نحوه اعطای وکالت فروش سهام عدالت غیرمستقیم‌ها به بانک‌ها

افرادی که روش غیر مستقیم آزادسازی سهام عدالت را انتخاب کرده‌اند، می‌توانند به محض پذیرش شرکت سرمایه‌گذاری آن استان در بورس و باز شدن نماد آن، درخواست وکالت برای فروش را به بانک بدهند.
چه خبر خوبی ، پس غیرمستقیم بمونیم !

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
توصیه بسیار مهم خطاب به هموطنان عزیزی که مایل به فروش 30 درصد سهام عدالت خود از طریق بانک هستند؛

اگر بعد از تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه، به سامانه الکترونیکی سهام عدالت به نشانی اینترنتی :

www.samanese.ir

مراجعه نموده و روش آزاد سازی مستقیم راه انتخاب کرده اید یا اگر شماره شبای بانکی خود را در این مدت در سامانه سهام عدالت ثبت یا تغییر داده اید؛

لطفا تا اطلاع ثانوی به بانک مراجعه نکنید، به دلیل اینکه بانک ها اطلاعات اقدامات شما در سامانه سهام عدالت، از تاریخ 31 اردیبهشت تا کنون را نداشته و درخواست فروش شما انجام نخواهد شد.

از مراجعه به بانک پرهیز کنید و صبر کنید تا اطلاعات نهایی برای بانک ها ارسال شود.

پس از پایان مهلت انتخاب روش آزاد سازی از طریق سامانه الکترونیکی سهام عدالت (۸ خرداد ۱۳۹۹)، سازمان خصوصی سازی بسته اطلاعات نهایی و تکمیلی را مجددا برای بانک ها ارسال خواهد نمود. لذا میتوانید پس از حدود یکهفته کاری از تاریخ فوق(۱۷ خرداد به بعد) ، به بانک مراجعه نمایید.

اگر شماره شبای خود را در سامانه سهام عدالت ثبت نکرده اید و یا اینکه شماره شبای بانکی شما تایید نشده یا در حال بررسی باشد، قادر به تکمیل فرم درخواست فروش نخواهید بود. از مراجعه بی ثمر به بانک پرهیز کنید.

کانال رسمی سهام عدالت تلگرام

@sahamesalatse2

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
30 درصد سهام 400 تومنی سال 86 چقدر میشه الان؟

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
دوستان کسی رفته بانک بگه مراحل و ماجرا چطوره؟؟
حتما مراجعه فیزیکی لازم هست؟

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
سهام 1 میلیون تومنی شده حدود 12 میلیون (کمتر و بیشتر هم میگن) پس 400 تومنی میشه حدود 4.8 میلیون و 30 درصدش میشه 1.44 میلیون
کدوم سهام یک تومنی
چیزی که مموتی داده حدود 500 است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کدوم سهام یک تومنی
چیزی که مموتی داده حدود 500 است
سهام عدالت 1 میلیون تومنه. گفتن تا سال 95 سهام عدالت 532000 تومن سود داده این سود مال شماست نه اون 1 میلیون (سهام عدالت رو کاغذ مال ما بوده). سودی که قبل 95 هم دادن ازش کم کردن و ارزش سهام بعضیا شد 492 تومن و... بعد گفتن بیاین واریز کنید و این 1 میلیون رو کامل کنید (سهام 532 تومنی 468 تومن واریز کنه تا سهام عدالتش بشه 1 میلیون) اما کمتر کسی واریز کرد. کمیته امداد و.. هم تخفیف دادن و ارزش سهام شون همون 1 میلیون تومنه

حالا هر کی 1 میلیون تومنش رو کامل کرد ارزش سهام 1 میلیون شده 12 تا 15 میلیون تومن. بقیه هم به همین نسبت کمتر

Last edited:

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
سهام عدالت 1 میلیون تومنه. گفتن تا سال 95 سهام عدالت 532000 تومن سود داده این سود مال شماست نه اون 1 میلیون (سهام عدالت رو کاغذ مال ما بوده). سودی که قبل 95 هم دادن ازش کم کردن و ارزش سهام بعضیا شد 492 تومن و... بعد گفتن بیاین واریز کنید و این 1 میلیون رو کامل کنید (سهام 532 تومنی 468 تومن واریز کنه تا سهام عدالتش بشه 1 میلیون) اما کمتر کسی واریز کرد. کمیته امداد و.. هم تخفیف دادن و ارزش سهام شون همون 1 میلیون تومنه

حالا هر کی 1 میلیون تومنش رو کامل کرد ارزش سهام 1 میلیون شده 12 تا 15 میلیون تومن. بقیه هم به همین نسبت کمتر
یعنی پرداخت نکردیم بقیه یک تومنو الان سهام عدالتمون همون 460 تومنه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
یعنی پرداخت نکردیم بقیه یک تومنو الان سهام عدالتمون همون 460 تومنه؟
سهام 1 میلیونی 12-15 برابر شده (هر بار یه چیز میگن). 460 تومنی هم همینطور. اگه ارزش 1 میلیونی 12 میلیون شده باشه 460 تومنی هم 5.5 میلیون تومن شده
اگه اون 500 تومن که گفتن پرداخت کنید پرداخت میشد اینم 12 میلیون میشد

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
سهام 1 میلیونی 12-15 برابر شده (هر بار یه چیز میگن). 460 تومنی هم همینطور. اگه ارزش 1 میلیونی 12 میلیون شده باشه 460 تومنی هم 5.5 میلیون تومن شده
اگه اون 500 تومن که گفتن پرداخت کنید پرداخت میشد اینم 12 میلیون میشد
دادا من برگه سهام دارم
ولی از سال 93 میرم سایت ثبت کنم میگه کد ملیت تو سامانه ثبت نشده
زنگ و ایمیل زدم کسی پاسخگو نیست.
چیکار کنم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دادا من برگه سهام دارم
ولی از سال 93 میرم سایت ثبت کنم میگه کد ملیت تو سامانه ثبت نشده
زنگ و ایمیل زدم کسی پاسخگو نیست.
چیکار کنم
چند روز پیش گفته بودن داشتن برگه کافی نیست، اطلاعات باید ثبت شده باشه. کد ملی ثبت نشده باشه یعنی سهام عدالت تعلق نگرفته.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
سرندی سهامشو فروخته رفته بورکینافاسو اقامت گرفته

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
چند روز پیش گفته بودن داشتن برگه کافی نیست، اطلاعات باید ثبت شده باشه. کد ملی ثبت نشده باشه یعنی سهام عدالت تعلق نگرفته.
یعنی چی کد رهگیری و ثبت شده و پرینتی است
یعنی چی تعلق نمیگیره؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
یعنی چی کد رهگیری و ثبت شده و پرینتی است
یعنی چی تعلق نمیگیره؟

حسن علایی در پاسخ به این پرسش که برخی از شهروندان اعلام کرده‌اند با وجود این که کارت پرس شده سهام عدالت در اختیار دارند، اما وقتی شماره ملی خود را وارد سامانه سهام عدالت سازمان خصوصی‌سازی می‌کنند، به عنوان سهامدار شناخته نمی‌شوند، پاسخ داد: برای سهامدار عدالت ۴ مرحله باید طی شده باشد و عده‌ای از افراد هستند که برگه‌های اولیه دعوت نامه سهام عدالت را در اختیار دارند، اما مراحل ثبت و نهایی کردن سهام خود را طی نکرده‌اند و امروز به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شوند.

وی گفت: در آن موقع برخی از افراد از سوی شرکت‌های تعاونی شهرستانی سهام عدالت، سازمان خصوصی‌سازی و یا سازمان‌های امور اقتصادی و دارایی استان‌ها مراجعه کرده و نسبت به تکمیل و نهایی کردن سهام عدالت خود اقدام کرده‌اند، اما برخی از این افراد مراحل را کامل طی نکرده و فرایند سهامدار شدن آنها نهایی نشده است، بنابراین مشمول سهام عدالت نشده‌اند.

معاون سازمان خصوصی سازی در مورد این که چه تعداد از شهروندان با داشتن برگه دعوت نامه سهام عدالت سهامدار نشده‌اند، گفت: حدود ۱.۸ میلیون نفر در کشور وجود دارند که برگه دعوت‌نامه سهام عدالت را دارند، اما مراحل ثبت را به صورت کامل طی نکرده‌اند.

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
حسن علایی در پاسخ به این پرسش که برخی از شهروندان اعلام کرده‌اند با وجود این که کارت پرس شده سهام عدالت در اختیار دارند، اما وقتی شماره ملی خود را وارد سامانه سهام عدالت سازمان خصوصی‌سازی می‌کنند، به عنوان سهامدار شناخته نمی‌شوند، پاسخ داد: برای سهامدار عدالت ۴ مرحله باید طی شده باشد و عده‌ای از افراد هستند که برگه‌های اولیه دعوت نامه سهام عدالت را در اختیار دارند، اما مراحل ثبت و نهایی کردن سهام خود را طی نکرده‌اند و امروز به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شوند.

وی گفت: در آن موقع برخی از افراد از سوی شرکت‌های تعاونی شهرستانی سهام عدالت، سازمان خصوصی‌سازی و یا سازمان‌های امور اقتصادی و دارایی استان‌ها مراجعه کرده و نسبت به تکمیل و نهایی کردن سهام عدالت خود اقدام کرده‌اند، اما برخی از این افراد مراحل را کامل طی نکرده و فرایند سهامدار شدن آنها نهایی نشده است، بنابراین مشمول سهام عدالت نشده‌اند.

معاون سازمان خصوصی سازی در مورد این که چه تعداد از شهروندان با داشتن برگه دعوت نامه سهام عدالت سهامدار نشده‌اند، گفت: حدود ۱.۸ میلیون نفر در کشور وجود دارند که برگه دعوت‌نامه سهام عدالت را دارند، اما مراحل ثبت را به صورت کامل طی نکرده‌اند.
این حرف چرته
چون تمام اعضا خانواده من دارن و همون کارایی که کردن منم کردم
من که شکایت ثبت کردم

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
تشریح جزییات فروش سهام عدالت؛

لزومی به مراجعه دارندگان کد بورسی به شعب بانک‌ها نیست

سخنگوی ستاد راهبری سهام عدالت گفت: آن دسته از مشمولان این سهام که دارای کد بورسی هستند، خودشان می‌توانند از ۱۰ خرداد به فروش سهام اقدام کنند و نیازی به مراجعه به شعب بانکی نیست.

http://www.ibena.ir/news/114538/

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
سایت اینترنتی باشگاه سهام عدالت راه اندازی شد.

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، به منظور مشاهده اطلاعات صورت وضعیت دارایی سهام عدالت و ثبت درخواست فروش الکترونیکی سهام عدالت برای سهامدارانی که قبلا روش سهامداری مستقیم را انتخاب نموده‌اند، اقدام به طراحی و راه اندازی سایت اینترنتی باشگاه سهام عدالت، به نشانی اینترنتی زیر نموده است:

www.sahamedalat.ir

در صفحه نخست این سایت به کاربر توصیه شده جهت ثبت سفارش فروش سهام می بایست به بانک‌های عامل مراجعه نموده و یا در صورت تمایل از طریق سامانه فروش الکترونیکی سهام عدالت اقدام نمایند.

کانال رسمی سهام عدالت تلگرام

@sahamedalatse2

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
تا کی فرصته سهام عدالتمون رو آزاد کنیم ؟
یا تموم شده مهلتش؟

alight

Registered User
لایک‌ها
37
چه خوب شد همچین تاپیکی زدید خیلی ممنون
آقا من روش غیر مستقیم انتخاب کردم و سوالم اینه کی میتونم بفروشمش؟درسته فقط 30% حق دارم بفروشم؟سهام من 300 تومنه چقدر میتونم بفروشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
الان من مستقیم رو انتخاب کنم خودشون کد بورسی میدن بهم بدون احراز هویت؟
یجا زده شماره شبا و موبایل رو ثبت کرده باشید احتیاجی به احراز هویت نیست دیگه

بالا