• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سهام عدالت

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
خیلی ها هم یه استخون پرت میکنن جلوشون با ساندیس میخورن، به جون مصطفی دعا میکنن:D

پ.ن: من اصلا فقیر هستم. به شما چه مربوطه:D.... برید به زندگیتون برسید فقرای مغزی:p

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
یه چیش خوبه می شه همه سهام (مثلا همه سهام کگل و فولاد) رو فروخت، پایینش میزنه سهم های انتخابی چند درصد از دارایی کل هست
قیمت هم قیمت پایانی سهام و به روز هست

من فردا اونایی که ارزش شون زیر 300 تومن هست رو می فروشم با سهم های دیگه عوض میکنم. 27 شرکت میشن

28.57 درصد 2،373،828 تومن شد پس ارزش سهام عدالت من 8،308،813 تومن میشه
با چهسایتی این کارو میکنی فردا ؟ ممنون کد بورسی داری؟ احرار هویت کردی؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
با چهسایتی این کارو میکنی فردا ؟ ممنون کد بورسی داری؟ احرار هویت کردی؟
کد بورسی دارم ولی مثل اینکه کد بورسی لازم نداره. تو کارگزاری ها یه بحش جداگانه براش ایجاد کردن .. شاید تو کارگزاری ها بفروشم یا https://sahmedalat.com

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
این سهام عدالت کی میاد توی پرتفوی کارگزاری، بفروشیمش بره؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
آخرین اخبار و اطلاعیه های رسمی سهام عدالت

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
مفت‌خری سهام عدالت مردم/ بانک‌ها می‌گویند فقط 450 هزار تومان می‌دهیم

در حالی که اکثر کارشناسان و مسئولان بورس تاکید دارند سهام عدالت ارزنده است و نباید در فروش آن عجله کرد، برخی مردم که برای فروش ۳۰ درصد سهام عدالت خود مراجعه کرده‌اند، بانک‌ها گفته‌اند ارزش فروش سهام عدالت آنها فقط ۴۵۰ هزار تومان است.

http://bankemardom.ir/1399/03/12/152900/

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت گفت: سهام عدالت را نمی‌توان به صورت آنلاین معامله کرد و تنها از طریق بانک یا کارگزاری قابل معامله و فروش است.
به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از مهر؛ حسین فهیمی گفت: تنها وبسایت رسمی برای مشاهده ارزش و دارایی‌های سهام عدالت، سامانه https://sahamedalat.ir است و سایر سامانه‌ها جعلی است و خطر فیشینگ وکلاهبرداری در این وبسایت ها وجود دارد.
وی در پاسخ به این سوال که برای فروش سهام عدالت سایت دیگری با نشانی sahmedalat.com در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است، گفت: این وبسایت جعلی بوده و شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار مسئولیتی در قبال آن ندارد.
فهیمی در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه چرا سهام عدالت در پورتفوی سهام داران نیامده است، گفت: کسانی که شیوه مستقیم را انتخاب نموده اند برای فروش ۳۰ درصد از سهامشان دو راه پیش رو دارند، راه اول این است که باید تا ۱۳ خرداد به بانک مراجعه کنند که در این صورت بانک سهامشان را فروخته و وجه را به حسابشان واریز می‌کند. راه دیگر این است که افرادی که کد بورسی دارند، برای فروش سهامشان به کارگزاری خودشان مراجعه کنند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: بنابراین سهام عدالت را به صورت آنلاین نمی‌توان معامله کرد و تنها از طریق بانک یا کارگزاری قابل معامله و فروش است.

اصلا معلوم نیست چه خبره !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت گفت: سهام عدالت را نمی‌توان به صورت آنلاین معامله کرد و تنها از طریق بانک یا کارگزاری قابل معامله و فروش است.
به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از مهر؛ حسین فهیمی گفت: تنها وبسایت رسمی برای مشاهده ارزش و دارایی‌های سهام عدالت، سامانه https://sahamedalat.ir است و سایر سامانه‌ها جعلی است و خطر فیشینگ وکلاهبرداری در این وبسایت ها وجود دارد.
وی در پاسخ به این سوال که برای فروش سهام عدالت سایت دیگری با نشانی sahmedalat.com در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است، گفت: این وبسایت جعلی بوده و شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار مسئولیتی در قبال آن ندارد.
فهیمی در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه چرا سهام عدالت در پورتفوی سهام داران نیامده است، گفت: کسانی که شیوه مستقیم را انتخاب نموده اند برای فروش ۳۰ درصد از سهامشان دو راه پیش رو دارند، راه اول این است که باید تا ۱۳ خرداد به بانک مراجعه کنند که در این صورت بانک سهامشان را فروخته و وجه را به حسابشان واریز می‌کند. راه دیگر این است که افرادی که کد بورسی دارند، برای فروش سهامشان به کارگزاری خودشان مراجعه کنند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: بنابراین سهام عدالت را به صورت آنلاین نمی‌توان معامله کرد و تنها از طریق بانک یا کارگزاری قابل معامله و فروش است.

اصلا معلوم نیست چه خبره !
یعنی چی sahmedalat جعلیه و تو فضای مجازی دست به دست شده
تو سایت روزنامه دنیای اقتصاد اومده

هر موقع گندی زده میشه میگن تو فضای مجازی دست به دست شده

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
انگار این سایت https://sahmedalat.com الکیه. هر چی فروش می زنم هیچی.
مثل اینکه این سایت برای کارگزاری ناشناس توسعه معاملات کیان . تو سایت seo.ir یه شکایت براشون رد کردم

اون عوضی ها اومدن فروش رو از سایت sahamedalat.ir برداشتن فکر کردم برای فروش سایت مجزا sahmedalat درست کردن

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
مثل اینکه این سایت برای کارگزاری ناشناس توسعه معاملات کیان . تو سایت seo.ir یه شکایت براشون رد کردم

اون عوضی ها اومدن فروش رو از سایت sahamedalat.ir برداشتن فکر کردم برای فروش سایت مجزا sahmedalat درست کردن
شکایت چی ؟ :rolleyes: آخر همون خبر نوشته از بانک یا کارگزاری میشه سهام رو فروخت . اینا هم کارگزاری ان دیگه

اون لینک دات کام در واقع اصلش اینه که کوتاهش کردن
edalat.kian.trade

اینم تو لیست سازمان هست

تو سایتش هم لینک داده به کیان

علت این که نمیتونی بفروشی اینه که کارگزار ناظرت باید این سایت باشه

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
شکایت چی ؟ :rolleyes: آخر همون خبر نوشته از بانک یا کارگزاری میشه سهام رو فروخت . اینا هم کارگزاری ان دیگه

اون لینک دات کام در واقع اصلش اینه که کوتاهش کردن
edalat.kian.trade

اینم تو لیست سازمان هست

تو سایتش هم لینک داده به کیان
شکایت به خاطر اینکه اسم سهم عدالت sahmedalat (مانند سایت سهام عدالت sahamedalat) رو بکار بردن مثل سایتهای فیشینگ. خودم گول همین اسمش رو خوردم.
فروش رو می زنم هیچ اتفاقی صورت نمی گیره. بازم مثل سایتای فیشینگ. نه میگه سفارش شما ثبت شد نه از تعداد سهم ها کم میشه
یه مسئول هم گفته سایت sahmedalat.com جعلیه، پست بالا (کار به صحت حرفش نداریم)
علت این که نمیتونی بفروشی اینه که کارگزار ناظرت باید این سایت باشه
کارگزار ناظر شده این کارگزاری که می تونم وارد این سایت بشم. جای دیگه مثل آگاه نمی تونم وارد شم و سهام عدالت رو بفروشم ، میگه کارگزار ناظر تعریف شده.

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
مرغ پخته خندش میگیره از اینا تقریبا هر روز دارن یه چیز جدید میگن یه روز میگن کد بورسی میخواد روز بعدش میگن کد بورسی نمیخواد یه روز میگن حضوری برید بانک یه روز میگن نه حضوری لازم نیست بصورت آنلاین قابل فروش هست دوباره روز بعدش میگن برای فروش یا باید کد بورسی بگیری یا حضوری برین بانک :D الان 3 روزه من چند سهم رو از طریق کارگزاری آگاه زدم فروش هیچ اتفاقی نیوفتاده نوشته برید در قسمت توضیحات اصلا همچین گزینه ای وجود نداره

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
برای آگاه اینو اضافه کرده
مشتری گرامی؛ با توجه به دستورالعمل فعلی، زمان فروش قطعی و واریز وجه مشخص نگردیده لذا در حال حاضر صرفا امکان ثبت درخواست فراهم گردیده است.

میگم شماره موبایل به نام خود فرد میخواد؟ من هر کار میکنم نمیتونم برای بقیه وارد سیستم شم، میگه شماره اشتباه است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
برای آگاه اینو اضافه کرده
مشتری گرامی؛ با توجه به دستورالعمل فعلی، زمان فروش قطعی و واریز وجه مشخص نگردیده لذا در حال حاضر صرفا امکان ثبت درخواست فراهم گردیده است.

میگم شماره موبایل به نام خود فرد میخواد؟ من هر کار میکنم نمیتونم برای بقیه وارد سیستم شم، میگه شماره اشتباه است
انگار سرکاریه . کی داده کی گرفته.

اما یکی کامنت زده بود سهامش رو تو کارگزاری بانک کشاورزی فروخته و واریز شده

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052

امکان فروش سهام عدالت با تلفن همراه فراهم شد

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
تا کنون طی دو نوبت، اطلاعات هویتی و پرتفوی سهام عدالت (تعداد سهام هر فرد سهام دار در شرکت های بورسی سهام عدالت) از سوی سازمان خصوصی سازی برای شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) ارسال شده است.

اطلاعاتی که توسط شرکت سمات دریافت شده مربوط به افرادی است که از تاریخ 10 اردیبهشت تا 7 خرداد ماه به سامانه الکترونیکی سهام عدالت (سازمان خصوصی سازی) مراجعه نموده و روش آزاد سازی بصورت مستقیم را انتخاب کرده اند.

قرار است اطلاعات تکمیلی و نهایی کلیه سهام دارانی که روش مستقیم را انتخاب کرده اند، پس از پایان مهلت انتخاب روش آزاد سازی (15 خرداد) بطور کامل در اختیار شرکت سمات قرار گیرد.

کانال رسمی سهام عدالت در تلگرام

@sahamedalatse2

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
شرایط پذیرش سهام عدالت برای وثیقه تسهیلات کارت اعتباری

بانک مرکزی در بخشنامه ای اعلام کرد که بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند با شرایط زیر نسبت به پذیرش سهام عدالت برای وثیقه صدور کارت اعتباری مرابحه براساس بخشنامه های قبلی اقدام کنند:
۱- درصدی از ارزش آن بخش از سبد سهام دارندگان سهام عدالت که آزاد شده است، در چارچوب ضوابط به عنوان وثیقه صدور کارت اعتباری قابل پذیرش است.
۲- سهام تمامی شرکت‌های موجود در سبد سهام دارندگان سهام عدالت که آزاد شده است باید به عنوان وثیقه صدور کارت اعتباری پذیرفته شود.
۳- صدور کارت اعتباری به پشتوانه وثیقه سهام عدالت، صرفآً برای متقاضی که سهام عدالت متعلق به وی توثیق شده است، امکان‌پذیر است.

http://bankemardom.ir/1399/03/13/153028/

persian-good

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
خواهش میکنم راهنمای کنبد
میشود الان روش مستقیم را انتخاب کنیم و بعدا برویم دنبال کد بورس و احراز هویت و این چیزا ؟ چون ای جای که هستیم خیلی شلوغه و بخاطر آلودگی و این چیزا نمیه رفت بانک و دنبال این کارا
و الان روش مستقیم کدام شرکت از همه بهتره که اونو بخریم

بالا