• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سهام عدالت

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خوب شد که تاپیک مجزا زدید. منم سوالم رو منتقل میکنم از تاپیک بورس:

به طور ساده و خلاصه میشه سهام عدالت رو وارد پنل آنلاین کارگزاری شخصی که بهش تعلق گرفته کرد و به همون شکل بعدها در صورت درخواست فروخت (یا خرید/اضافه کرد)؟ یکی از افراد فامیل بهش تعلق گرفته ولی کد بورسی، سجام، کارگزاری و... نداره. اگر ثبت نام کنه میشه این چیزی که گفتم؟ اگر چنین باشه، طبیعتا به لحاظ ارزش، بازده و سودمندی در بلند مدت تفاوتی که حاصل نمیشه؟ چه در پنل شخصیِ شخص نشسته باشه این سهم چه دست دولت باشه؟
جواب سوال اولتون اینکه به صورت معمول باید بتوان خرید و فروش انجام داد مگر اینکه محدودیت خاصی در این مورد تصویب بشه که هنوز جزئیات اعلام نشده

کسی که حالت مستقیم انتخاب میکنه میتواند در اینده کد بورسی دریافت کند و اگر الان کد بورسی نداره هیچ مشکلی براش پیش نمیاد چون سهامش در سامانه سمات محفوظ خواهد ماند

بازده و سودمندی سهام برمیگرده به استراتژی شخصی و الان نمیشه گفت سودمندی کدوم بیشتره

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
هیچوقت نفهمیدم که چرا به من ندادند.
باید ثبت نام میکردم و نکردم؟ شرایط خاصی داشت؟
در چند سال قبل باید ثبت نام و پول واریز میکردید
به کمیته امداد ۵۰ درصد تخفیف دادن که امروز سهامشون یک میلیون و افراد عادی جامعه سهامشون 530 تومن است

جزئیات عرضه سهام عدالت یادم نیست
1 - کسی که کد بورسی نداشته باشه و بخواد این سهام رو تبدیل به پول کنه راهی داره یا نه ؟ ( چون فکر کنم اگه روش غیر مستقیم رو انتخاب کنه دیگه خودش نمیتونه به سهمش دسترسی داشته باشه )
2 - کسی که الان کد بورسی نداره ، میتونه روش مستقیم رو انتخاب کنه و بعدش ، مثلا تو دو ماه اینده کد بورسی بگیره و سهمش رو بفروشه ؟ ( چون یه گروهی میگن اگه طرف الان کد بورسی نداره و این روش رو انتخاب کنه دیگه نمیتونه کاری کنه ! )
در پست های قبلی توضیح دادم که فرصت برای گرفتن کد و احراز هویت هست نگران نباشید
برگ سهامی که برای شماست در سمانه سمات محفوظ خواهد ماند

مگه میشه چک کرد؟
----
ادیت: الان چک کردم. ندارم! ولی چرا؟ قبلا ملت ثبت نام کردند؟ شرایطش چی بوده؟
شرایط قبلی یادم نیست منتهی برای توزیع دوباره سهام عدالت نیاز به مجوز مستقیم ***** هست

سهام به هر یک اعضای خانواده داده میشه؟

یا فقط سرپرست!

داستان چجوریه اصن؟؟

هر کد ملی که در https://www.samanese.ir/ زدم نبود و مینوشت که در سامانه ثبت نیست :|
سال ها قبل سهام ارائه شده بحث امروز نیست
امروز که بورس رونق گرفته میخواهند سهام هر شخصی که تمایل داره بهش تحویل داده بشه فردا مدعی نشه من میتونستم فلان کنم

الان این 49 میلیون باید برن احراز هویت کنن؟
من میخوام سهام عدالت مادرم رو خودم دست بگیرم . باید ازش وکالت بگیرم تا کاراش رو انجام بدم ؟ سنش زیاده امکان رفتن برای احراز هویت نداره حتی دفتر وکالت هم سخته براشون اومدنش
به نوعی باید همه در سامانه سجام احراز هویت بشوند
فشار سازمان بر اینکه سود تمام شرکت ها از طریق سامانه سجام انجام بشه و هیچ شرکتی درخواست شماره حساب و . . . نکنه

این برای آزاد کردن سهامه ف بعدش چی میشه؟
میگفتن پول رو میتونید بگیرید یعنی چی؟ سرکاریه یا پول نقد میاد تحویل میدن؟
یکی از این دو مراحل که گفته شده رو باید انتخاب کنید اگر ثبت نام نکنید به این معنی که حالت دوم انتخاب کردید
متوجه بخش دوم سوالتون نشدم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
یعنی کسی نیست ساده و روان توضیح بده ما که با بورس و سهام و ... آشنا نیستیم باید چیکار کنیم ؟
لینکی که بالا قرار دادم و پاسخی که به دوستان داده شد مطالعه بفرمایید
اگر جایی را متوجه نشدید بفرمایید بلد باشم پاسخ میدم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
به صورت کلی خدمت دوستان عرض کنم که

اگر حالت مستقیم انتخاب کنید شما باید در سامانه سجام ثبت نام و احراز هویت انجام بدهید ( جدیدا بانک صادرات ، اینده ، شهر به مراکز احراز هویت اضافه شده اند تا روند کار سریعتر انجام شود )
سپس باید کد بورسی دریافت کنید تا بتوانید سهام خود را به فروش یا سهام دیگران را به صورت انلاین بخرید

هیچ نگرانی بابت این وجود نداره که در حال حاضر شما کد بورسی ندارید براساس کد ملی شما سهامی که به شما طعلق گرفته در سامانه سمات محفوظ خواهد ماند تا شما کد بورسی دریافت کنید

اما افرادی که کد بورسی دارند برای اینکه سهام در پنل کاربری شان بشینه باید ناظر را تغییر بدهند که مراحل توی نت سرچ کنید توضیح داده شده

اینکه باید گفته بشه که افرادی که روش اول انتخاب کنند تا اطلاعاتی که تا الان منتشر شدخ تا دو ماه حق فروش سهام خود را نخواهند داشت

و برای فروش سهام نیاز به قوانین شورای عالی بورس هست که شورا هنوز هیچ گونه اطلاعاتی در این مورد منتشر نکرده

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اما حالت دوم

اگر ثبت نام نکنید به این معنی خواهد بود که حالت دوم انتخاب کردید

در این حالت سهام شما به صندوق های سرمایه گذاری استانی طعلق خواهد گرفت و شما از این به بعد در اصل سهام دار صندوق خواهد بود

و به مرور زمان صندوق ها و سهام های غیر بورسی شما وارد بورس خواهند شد

دوستانی که اطلاعات خاصی از بورس ندارند توصیه میشه حالت دوم انتخاب کنند به نوعی سرمایه گذاری برای اینده هست

برنامه دیشب گفت گوی ویژه شبکه دو دانلود کنید اقای نبی به سوالات و ابهامات سهام عدالت پاسخ دادن
خیلی از سوال ها پاسخ داده شد

اقا حمید @Hamid2day صلاح دیدی پست ها یکی کن

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اما حالت دوم

اگر ثبت نام نکنید به این معنی خواهد بود که حالت دوم انتخاب کردید

در این حالت سهام شما به صندوق های سرمایه گذاری استانی طعلق خواهد گرفت و شما از این به بعد در اصل سهام دار صندوق خواهد بود

و به مرور زمان صندوق ها و سهام های غیر بورسی شما وارد بورس خواهند شد

دوستانی که اطلاعات خاصی از بورس ندارند توصیه میشه حالت دوم انتخاب کنند به نوعی سرمایه گذاری برای اینده هست

برنامه دیشب گفت گوی ویژه شبکه دو دانلود کنید اقای نبی به سوالات و ابهامات سهام عدالت پاسخ دادن
خیلی از سوال ها پاسخ داده شد

اقا حمید @Hamid2day صلاح دیدی پست ها یکی کن
تشکر جناب حسینی بابت توضیحات
در حالت دوم که ما سهامدار صندوق میشیم . اگر قیمت سهام های که جزئ عدالت هستش بره بالا دیگه تاثیری تو بالانس نهایی ما نداره . فقط اگر قیمت سهام صندوق بره بالا بالانس ما مثبت میشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
تشکر جناب حسینی بابت توضیحات
در حالت دوم که ما سهامدار صندوق میشیم . اگر قیمت سهام های که جزئ عدالت هستش بره بالا دیگه تاثیری تو بالانس نهایی ما نداره . فقط اگر قیمت سهام صندوق بره بالا بالانس ما مثبت میشه
اقا مهرداد عزیز بیشتر قصد دولت اینکه افراد که خواهان سهام عدالت هستند سهم ها به دستشان برسه
و یک جوء بورسی در کشور راه اندازی کنند
همین الان زمزمه هایی در مورد بزرگ ترین کشور بورسی دنیا داره به گوش میرسه
گویا خبر ندارن سال گذشته رتبه نخست بی ارزش ترین پول دنیا رو بدست اوردیم

اما با تمام این تفاسیر نمیشه نظر قطعی داد ممکنه رئیس های بعدی تصمیمات دیگه ای بگیرن
یا جزییات بیشتری در مورد سهام ها در روزهای اینده منتشر بشه
قطعا سوالات زیاده و سازمان موظف پاسخ گو باشه

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دستور صدور کد بورسی برای تمام دارندگان سهام عدالت

وزیر اقتصاد دستور صدور کد بورسی برای همه دارندگان سهام عدالت را صادر کرد.

مزه کرده شدید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مشمولان سهام عدالتی که کدبورسی ندارند باید در سایت سجام ثبت نام کنند

مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان خصوصی‌سازی: مشمولان سهام عدالتی که کد بورسی ندارند، در صورتیکه «روش آزادسازی مستقیم» را انتخاب کرده باشند، باید در «سامانه سجام» ثبت نام کنند

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
سهام به هر یک اعضای خانواده داده میشه؟

یا فقط سرپرست!

داستان چجوریه اصن؟؟

هر کد ملی که در https://www.samanese.ir/ زدم نبود و مینوشت که در سامانه ثبت نیست :|
به همه اعضایی ک قبلا ثبت نام کرده بودن و سود سهام تو این چن سال گرفتن.
اگه نبوده پس سهمی نداشتید

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
الان این 49 میلیون باید برن احراز هویت کنن؟
من میخوام سهام عدالت مادرم رو خودم دست بگیرم . باید ازش وکالت بگیرم تا کاراش رو انجام بدم ؟ سنش زیاده امکان رفتن برای احراز هویت نداره حتی دفتر وکالت هم سخته براشون اومدنش
این سهم به حساب هر فرد میاد و قابل انتقال نیست. تو سایتش نوشته فقط سجام ثبت نام کنید. فعلا تو سجام برای حاج خانم ثبت نام کنید . روش مستقیم رو بزنید تا سرفرصت خلوتی احراز هویت به پیشخوان برید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
برای یه نفر که هیچ اطلاعی نه از بورس داره نه سهام باید کدوم روش رو انتخاب کنه؟ وقتی میگن سهام میره تو صندوق استانی یعنی چی دقیقا؟

بعدا میشه از تو صندوق فروختش یا باید حالت 1 رو حتما انتخاب کرد؟

unbaner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
فقط یه سوال؟
میشه نقدش کرد یا نه؟

Sent from my MI 4W using Tapatalk

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
برای یه نفر که هیچ اطلاعی نه از بورس داره نه سهام باید کدوم روش رو انتخاب کنه؟ وقتی میگن سهام میره تو صندوق استانی یعنی چی دقیقا؟

بعدا میشه از تو صندوق فروختش یا باید حالت 1 رو حتما انتخاب کرد؟
تو حالت دوم شما سهام اون صندوق رو میگیری مثلا بهت 10 تا سهم میدن از صندوق . احتمالا هم بشه فروختش

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
وی گفت: دو دهک کمیته امداد و سازمان بهزیستی برگه سهام یک میلیونی دارند و غیر از آن، ۲۵ میلیون نفر برگه‌های سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی و ۱۰ میلیون نفر برگه‌های سهام ۴۷۸ هزار تومانی دراختیار دارند که البته ارزش هریک از این سهام حدود ۱۱ برابر شده است و برای دارنده سهام عدالت یک میلیون تومانی در سه سال گذشته ۵۰۰ هزار تومان سود واریز شده است.

پ.ن : وی اشاره نکرد که سهام ما 340 هزارتومانی ست

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سجام روی آی اس پی پارس آنلاین صفحه ثبتنامش اصلا باز نمیشه(هم با موبایل هم با کامپیوتر چک کردم)
نت همراه اول اوکیه.

• Like
Reactions: EK2

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تو حالت دوم شما سهام اون صندوق رو میگیری مثلا بهت 10 تا سهم میدن از صندوق . احتمالا هم بشه فروختش
اگر روش اول رو انتخاب کنیم و بخوایم خودمون سهامدار مستقیم بشیم دیگه این سودی که این چند سال بابتش میدادن رو واریز نمیکنن به حساب؟ چون بابت همون سهام این چند سال 3-4 دفعه یه مقدار سود ریختن به حساب .برای این میپرسم که اگر حالت اول انتخاب بشه دیگه این سود قطع میشه؟

بعد یه سوال کلی دیگه ازتون دارم اگر اطلاع دارید:

فرض کنید ما یه تعداد سهام از 20 سال قبل مال 2-3 تا شرکت رو داریم مال سایپا و بانک ملت و اینا....اصلا هم نرفتیم سراغش....الان بخوایم تکلیفشون رو روشن کنیم باید چه مراحلی طی بشه؟ بعد اون سجام و کد بورس و اینا برای هر معامله ای لازمه یا فقط مال سهام عدالته؟ چون اگر برای این ساپیا و اینا هم بخواد پس کلا باید یه بار اون سجام گرفته بشه بعد باهاش تعداد نامحدود معامله کرد؟

بالا