• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سهام عدالت

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
درخواست فروش شما با موفقیت ثبت گردید. مشتری گرامی؛ با توجه به دستورالعمل فعلی، زمان فروش قطعی و واریز وجه مشخص نگردیده لذا در حال حاضر صرفا امکان ثبت درخواست فراهم گردیده است.

احتمالا یه ریزش 70 درصدی که کرد همون روز سل میکنن :دی

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
سهام عدالت یک مفهوم کانسپچوآل خیالی که نیست! تابع بورس هست و 36 نماد بورسی داخلش هست که میانگینش میشه پکیج عدالت. حالا هرچی شاخص بورس بره بالاتر و این 36 سهم مثبت بخورن، قیمت این پکیج هم میره بالاتر. در نتیجه اگر شاخص مثبت باشه و این روند ادامه داشته باشه میره بالا و اگر برعکس، ارزشش کاسته میشه. بورس هم اصلاح داره هم صعود. از آینده هم هیچکس خبر نداره و هرکسی باید بسته به ریسک پذیری اش سهام عدالت رو مدیریت کنه.
خب اقتصاد واقعا این مدلی کار نمیکنه که با اضافه شدن این همه سهامدار ناوارد قیمتا رشد کنه اونم به این صورت
شایدم ایران خیلی فضاییه یا من نمیدونم
تازه سهامداری که فقط قدرت فروش داره نه خرید

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
همون روز های اول درخواست فرستادم الان دیگه دو هفته شده هیچی واریز نکردم دوباره رفتم میگه درخواست تکراریه
بانک ملی واسه کسی واریز شده؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
احتمالا یه ریزش 70 درصدی که کرد همون روز سل میکنن :دی

اینم سوالیه که اگر کسی به فرض امروز فروش بزنه، مبنای محاسبه قیمت کی خواهد بود.

خب اقتصاد واقعا این مدلی کار نمیکنه که با اضافه شدن این همه سهامدار ناوارد قیمتا رشد کنه اونم به این صورت
شایدم ایران خیلی فضاییه یا من نمیدونم
تازه سهامداری که فقط قدرت فروش داره نه خرید

برای همین کنترل و اختیار رو دست سهامدار ندادن دیگه. وگرنه اگر روز اول 100% آزادسازی میکردن بازار با سر میخورد زمین چون اکثریت ممکن بود بفروشن و کل این 36 سهم رو بکنن صف فروش. الان دارن به اصطلاح مدیریت میکنن. با برنامه هایی مثل روش غیر مستقیم، فروش 30% و واگذاری به بانک و صندوق برای مدیریت و این چیزها. فعلا تا اینجا چیزی دست «سهامدار ناوارد» نبوده که بخواد بازار رو خراب کنه. باید دید بعد از نشستن سهم ها توی پورتفو هرکس و امکان فروش کامل چه اتفاقی میفته. در مجموع سهام عدالت قرار بود یک بازوی کمکی باشه برای بازار سرمایه، ولی به مرور تبدیل شد به یک تهدید. تا ببینیم در آینده چی پیش میاد.

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
برای تست فروش (1 سهم) رو زدم همین پیام شما اومد. نمیدونم کی واریز میشه.

درخواست فروش شما با موفقیت ثبت گردید. مشتری گرامی؛ با توجه به دستورالعمل فعلی، زمان فروش قطعی و واریز وجه مشخص نگردیده لذا در حال حاضر صرفا امکان ثبت درخواست فراهم گردیده است.
تشکر مال من 1 هفته هست همینطوریه

همون روز های اول درخواست فرستادم الان دیگه دو هفته شده هیچی واریز نکردم دوباره رفتم میگه درخواست تکراریه
بانک ملی واسه کسی واریز شده؟
برای یکی از آشناها 2100 واریز شده هفته قبلی بانک ملی

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
من سهام عدالت به یک اشنا فروختم ۴ تومن
آیا کار خوبی کردم؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
حرف که زیاده.
ارزش واقعیشو بگو
سهام 420 تومنی سال 85

سهام 532 تومنی شده 9 میلیون و 835 هزار تومن. حالا خودت حساب کن چقدر میشه 420 تومنی. حدودا نصف قیمت فروختی. البته بماند که قانونا و منطقا نمیتونی به کس دیگری (شخص حقیقی) بفروشی چون هم به حساب خودت وصل هست سهام هم اگر آنلاین پنل بگیری بازم پورتفو وصل به حساب خودت خواهد بود. مگر اینکه آشنایی بوده باشه که به نحوی توافقی بینتون شده باشه.

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
سهام 532 تومنی شده 9 میلیون و 835 هزار تومن. حالا خودت حساب کن چقدر میشه 420 تومنی. حدودا نصف قیمت فروختی. البته بماند که قانونا و منطقا نمیتونی به کس دیگری بفروشی چون هم به حساب خودت وصل هست سهام هم اگر آنلاین پنل بگیری بازم پورتفو وصل به حساب خودت خواهد بود. مگر اینکه آشنایی بوده باشه که به نحوی توافقی بینتون شده باشه.
این که حبابه ارزش گذاری ها
سهام حدود ۶ و ۷ تومن ارزش داره
پول نقد بهتر از نسیس
بعذ ها میشه واگذاری کرد به غیر

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
این که حبابه ارزش گذاری ها
سهام حدود ۶ و ۷ تومن ارزش داره
پول نقد بهتر از نسیس
بعذ ها میشه واگذاری کرد به غیر

یعنی چی حدود 6، 7 تومن ارزش داره؟ مگه حدودیه!؟!؟!؟ لطفا (برای اینکه ضرر نکنید میگم) مقدمات بورس رو آنلاین آموزش ببینید. خیر، بعدها هم نمیشه به شخص حقیقی واگذار کرد. سهام بورسی اساسا داستانش جداست از خیلی چیزهای دیگه. مگر اینکه اون شخص آشنای شما باشه بگی باشه قبول 1 ماه دیگه هرچی شد میفروشم پولش رو دستی بهت میدم (یعنی 4 میلیون فروختی و مثلا 8 میلیون یا هرچی ارزش روزش میشه به اون بدی).

مگه حباب و قیمت رو من و شما مشخص میکنیم؟ اینکه قیمت برخی سهم ها رشد داشته و اینکه آیا اساس بورس حباب داره یا نه مطلقا - به هیچ وجه ربطی به این مقوله که شما نصف قیمت فروختی نداره. شما میتونستی چند وقت دیگه که آزادسازی کامل صورت گرفت به قیمت روز بفروشی. مگه تو بورس بر اساس اینکه حس و نظر شما اینه که سهمی حبابه یا نه میخوان ازت بخرن؟ قیمت تابلو خرید و فروش میشه بر اساس داد و ستد کلامی و چونه ای که نیست که یکی بگه حبابه یکی بگه پایینتر میرزه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بر اساس حقیقت بازاره. حقیقت بازار امروز سهام عدالت شما چیه؟ 7 الی 8 میلیون. 1 ماه دیگه چقدره؟ هیچکس نمیدونه. شاید بالای 10 میلیون شاید هم تو همین رنج 7 الی 8 میلیون.

Captive

لایک‌ها
16,665
الان ارزش سهام ما رو زده بود 9 میل + .. اما معلوم نیست چه زمانی بفروشن.. ما اگر درخواست فروش رو بزنیم و ده روز دیگه مثلا بازار ریزشی بشه کافیه 6 روز منفی بخوره 3 میل ازش کم میشه :دی .. این چه مدیریتی هست که به اصطلاح دادن دست ملت؟ : ))) فقط درخواستش با ماست زمان فروشش مثل اینکه با اوناست

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
الان ارزش سهام ما رو زده بود 9 میل + .. اما معلوم نیست چه زمانی بفروشن.. ما اگر درخواست فروش رو بزنیم و ده روز دیگه مثلا بازار ریزشی بشه کافیه 6 روز منفی بخوره 3 میل ازش کم میشه :دی .. این چه مدیریتی هست که به اصطلاح دادن دست ملت؟ : ))) فقط درخواستش با ماست زمان فروشش مثل اینکه با اوناست
سهام شما جسارتا چند تومنیه؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710

برای همین اکثریت چنین کاری نمیکنن. صبر میکنن بشینه تو پورتفو خودشون به وقتش میفروشن. خب، البته این کار هم ریسک خودش رو داره. ولی به هر حال کسانی که روز اول با عجله رفتن 30% سهام خودشون رو فروختن ضرر کردن چون احتمالا به نرخ 6 خرداد محاسبه میشه. یعنی چیزی حدود 20 درصد ضرر برای فروشندگان در کمتر از 2 هفته.

Captive

لایک‌ها
16,665
سهام شما جسارتا چند تومنیه؟

500 تومنی عزیز.

برای همین اکثریت چنین کاری نمیکنن. صبر میکنن بشینه تو پورتفو خودشون به وقتش میفروشن. خب، البته این کار هم ریسک خودش رو داره. ولی به هر حال کسانی که روز اول با عجله رفتن 30% سهام خودشون رو فروختن ضرر کردن چون احتمالا به نرخ 6 خرداد محاسبه میشه. یعنی چیزی حدود 20 درصد ضرر برای فروشندگان در کمتر از 2 هفته.

همچین برنامه ای دارن اصلا؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
تا حالا کسی واریزی داشته؟ گفتن به ترتیب تاریخ سفارش هست
همچین برنامه ای دارن اصلا؟
بله از اول ماه بعد میاد تو پرتفوی کارگزاری ها... البته اگه باز حرف شون رو عوض نکنن

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
مالیات سهام عدالت
مالیات سود سهام عدالت

باز گربه نره و روباه مکار شروع کردن، پیچوندن پینوکیو رو... ;)... :D

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بازار رو ریزشی کردن تا سهام عدالت رو مفت بخرن ... دیدید گفتم !!!
بیچاره اونایی که درخواست فروش دادن ...
این شعره مال چی بود دقیقا ؟
"خر برفت و خر برفت و خر برفت"

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
بازار رو ریزشی کردن تا سهام عدالت رو مفت بخرن ... دیدید گفتم !!!
بیچاره اونایی که درخواست فروش دادن ...
این شعره مال چی بود دقیقا ؟
"خر برفت و خر برفت و خر برفت"
اقا ارزشش ده تومن اصن
اخرش چی

بالا