• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی درباره لینوکس

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

شما میتونید از معادل لینوکسیش یعنی proxychains استفاده کنید. توضیحاتش تو وب فارسی هست. کانفیگ کردن درست wine و نصب کتابخانه های مورد نیاز برنامه ها روی اون کار سخت و زمان بریه. به علاوه یه شبیه ساز بیشتر نیست و در اکثر مواقع انتظاراتو برآورده نمی کنه! راه حل گشتن به دنبال آلترناتیوهای لینوکسی یا استفاده از ماشین مجازی برای اجرای برنامه های ویندوزیه.

این نرم افزار مخصوص لینوکس نوشته شده

proxifir فقط نسخه های تحت ویندوز و مک ازش موجوده. از proxychains استفاده کنید.

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
سلام دوستان خسته نباشید
بنده تا تا الان دو باد اقدام به نصب ubuntu 12.04 کردم ولی هر دو دفعه هنگام نصب در هنگام نصب istalling setting نصب گیر میکند و دیگر به جلو نمیرود.از شما اساتید تقاضای راهنمایی دارم.
مورد دوم اینکه چطور فونت رو در فایر فاکس تغییر بدم؟آخه فونت خودش خیلی بده و نوشته ها به سختی خونده میشن.در ضمن موقع نصب بنده میخام درایو swap رو به 4000 مگابایت ارتقا بدم چون که رم سیستم 4 گیگ هست ولی به صورت پیش فرض 2058 مونده و از این بالاتر نمیره.چکار کنم؟
ممنون

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
سلام دوستان خسته نباشید
بنده تا تا الان دو باد اقدام به نصب ubuntu 12.04 کردم ولی هر دو دفعه هنگام نصب در هنگام نصب istalling setting نصب گیر میکند و دیگر به جلو نمیرود.از شما اساتید تقاضای راهنمایی دارم.
مورد دوم اینکه چطور فونت رو در فایر فاکس تغییر بدم؟آخه فونت خودش خیلی بده و نوشته ها به سختی خونده میشن.در ضمن موقع نصب بنده میخام درایو swap رو به 4000 مگابایت ارتقا بدم چون که رم سیستم 4 گیگ هست ولی به صورت پیش فرض 2058 مونده و از این بالاتر نمیره.چکار کنم؟
ممنون
مشکلم حل شد دوستان

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
درود دوستان
من دیروز وین ایت رو ریختم.از موقعی که ریختم دیگه صفحه گراب نمیاد(همون صفحه ای که در ابتدای بوت باید نوع سیستم عامل اجرایی رو انتخاب کنی).حال باید چکار کنم؟

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
درود دوستان
من دیروز وین ایت رو ریختم.از موقعی که ریختم دیگه صفحه گراب نمیاد(همون صفحه ای که در ابتدای بوت باید نوع سیستم عامل اجرایی رو انتخاب کنی).حال باید چکار کنم؟

با اینکار در واقع روی مستر بوت رکورد رونویسی کردی یعنی زدی بوت لودر لینوکس رو پاک کردی! راهش رو از دوستان لینوکس باز باید بپرسید.
واسه همینه که میگن همیشه اول ویندوزجات از هر رقم که میخواهید رو نصب کنید، بعد آخر سر اگه میخواین لینوکس نصب کنید. چون لینوکس بوت لودر ویندوز رو میشناسه و روش رونویسی نمیکنه اما ویندوز برعکس، احمقه و اصلا لینوکس رو نمیشناسه میزنه روی گراب رونویسی میکنه گند میزنه به داستان.

Last edited:

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
درود دوستان

مشکل من برعکس شماست

من سون داشتم و اوبونتو ریختم و موقع نصب می پرسه برنامه گراب رو کجا نصب کنم منم مسیری رو دادم که نوشته بود ویندوز لودر

الان توی گراب ویندوز رو دارم ولی وقتی انتخاب می کنم ویندوز بالا نمیاد و بر می گیرده به همون صفحه

همیشه همین مشکل رو دارم و بعد درستش می کنم ولی دوباره یادم میره

کلا ماجرایی برای خودش

و اما یک سوال از دوستان دارم اینه که اوبونتو 12.10 رو نصب دارم ولی گرافیک ati radeon hd رو نمیشناسه درایورش رو چطور دانلود کنم

قبلنا یادمه خودش می شناخت و پیغام میداد اما الان هیچی به ذهنم نمیاد باید چکار کنم

متاسفانه نمی دونم گرافیکم از کدوم سریه کسی هست بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
مشکل من برعکس شماست

من سون داشتم و اوبونتو ریختم و موقع نصب می پرسه برنامه گراب رو کجا نصب کنم منم مسیری رو دادم که نوشته بود ویندوز لودر

الان توی گراب ویندوز رو دارم ولی وقتی انتخاب می کنم ویندوز بالا نمیاد و بر می گیرده به همون صفحه

کلا ماجرایی برای خودش

و اما یک سوال از دوستان دارم اینه که اوبونتو 12.10 رو نصب دارم ولی گرافیک ati radeon hd رو نمیشناسه درایورش رو چطور دانلود کنم

قبلنا یادمه خودش می شناخت و پیغام میداد اما الان هیچی به ذهنم نمیاد باید چکار کنم

بادرود
شما بجای اوبونتو زحمت میکشیدید لینوکس مینت رو که بسیار شبیهش هست نصب میکردی با این برتری و مزیت که خودش اتوماتیک همه درایورهای سیستم و گرافیک رو نصب میکنه و نیازی به هیچ کاری نیست. اصلا اوبونتو به جرات میتونم بگم اسم الکی در کرده. کلی هم معایب داره که این بحث درایور و نداشتن کدک های ویدیویی تازه یکیشه.
در مورد گراب هم همیشه اول نصب وقتی ازتون پرسید، شما گزینه نصب روی مستر بوت رکورد هارد اصلی رو انتخاب کنید. احتمالا شما اشتباها گزینه نصب روی پارتیشن رو انتخاب کرده بودید که اون مشکل براتون پیش اومده. اما اگه از خود اوبونتو بخواهید درایور گرافیک نصب کنید فکر کنم میتونید از ریپازیتوری لینوکس مینت درایور رسمی خود ای تی آی رو بصورت پکیج بگیرید و نصب کنید.

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
مشکل من برعکس شماست

کلا ماجرایی برای خودش

یک توصیه خیلی خوب (از نظر خودم) به دوستان می کنم سعی کنید روی هر سیستم فقط یک سیستم عامل بریزین. چون تا وقتی ویندوز دارین سعی نمیکنین با مشکلاتی که توی لینوکس براتون ایجادمیشه به صورت ریشه برخورد کنین و حلش کنین و همیشه یه چشتون یه ویندوزه. و اگه یک موقع خیلی خیلی احتیاج به اون یکی سیستم عامل داشتین(که معمولا ویندوزه) از VM ها استفاده کنین.
در مورد نصب کارت گرافیک هم توی setting (فکر کنم) یه ایکونی واسه hardware داره که اونو که بزنی میگرده برای سخت افزارت، درایورهای مناسب رو پیدا میکنه و معمولا کنارشون مینویسه که مثلا نسخه بتا یا توصیه می شود و ...
اگه دکمه کنارشون سبز باشه یعنی درایور رو ریخته اما اگه خاکستری باشه روش کلیک که کنی شروع به نصب میکنه(اینترنتت هم معلومه که باید وصل باشه)

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان من می خواستم در کنار ویندوز، لینوکس (بهترین گونه از لینوکس از نظر امنیت و ..) رو نصب کنم. برای نصبش به گونه ی چکیده وار باید چه کارهایی بکنم؟

با سپاس

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
1- یه لینوکس که مورد پسندته رو رو فلش نصب کن و حالشو ببر، این راه بسیار ایمنه
2- با یه ابزار پارتیشن بندی مثل پارتیشن مجیک یه قسمتی از هاردتو برای لینوکس پارتیشن بندی کن و موقع نصب اون رو انتخاب کن، این راه هم خوبه چون مطمئنی لینوکس موقع نصب هیچ رقمه کاری به پارتیشنای دیگه ات نداره. اما ممکنه MBR به فنا بره و ویندوزو نشناسه که فیکس کردنش کار سختی نیست تا جایی که یادمه البته الان حضور ذهن ندارم
3-اگه بری تو سایت اوبونتو یه نرم افزار کوچیک بهت میده برای نصب اوبونتو از روی ویندوز که خیلی راحت و آسونه

بهترین گونه لینوکس وجود نداره هرچی عشقت کشید. بهتره اول یه نسخه از لینوکس رو رو فلش بریزی ببینی چطوره اگه خوشت اومد تونستی باهاش کنار بیای همونو بریز اگه نه برو سراغ یه توزیع دیگه
راهای نصب هم که بهتریناش همین سه تایی که گفتم(اگه راه بهتری هم هست بی اطلاعم) الان دیگه نصب لینوکس دوووشواری خاصی نداره و لازم نیست کار خاصی بکنی از نصب بعضی برنامه ها خیلی راحتتره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
1- یه لینوکس که مورد پسندته رو رو فلش نصب کن و حالشو ببر، این راه بسیار ایمنه
2- با یه ابزار پارتیشن بندی مثل پارتیشن مجیک یه قسمتی از هاردتو برای لینوکس پارتیشن بندی کن و موقع نصب اون رو انتخاب کن، این راه هم خوبه چون مطمئنی لینوکس موقع نصب هیچ رقمه کاری به پارتیشنای دیگه ات نداره. اما ممکنه MBR به فنا بره و ویندوزو نشناسه که فیکس کردنش کار سختی نیست تا جایی که یادمه البته الان حضور ذهن ندارم
3-اگه بری تو سایت اوبونتو یه نرم افزار کوچیک بهت میده برای نصب اوبونتو از روی ویندوز که خیلی راحت و آسونه

بهترین گونه لینوکس وجود نداره هرچی عشقت کشید. بهتره اول یه نسخه از لینوکس رو رو فلش بریزی ببینی چطوره اگه خوشت اومد تونستی باهاش کنار بیای همونو بریز اگه نه برو سراغ یه توزیع دیگه
راهای نصب هم که بهتریناش همین سه تایی که گفتم(اگه راه بهتری هم هست بی اطلاعم) الان دیگه نصب لینوکس دوووشواری خاصی نداره و لازم نیست کار خاصی بکنی از نصب بعضی برنامه ها خیلی راحتتره

با سپاس

خب من اگر بخوام لینوکس رو روی فلش نصب کنم این فلش باید چه اندازه فضا داشته باشه؟ (آیا می تونم به جای فلش از یک هارد که به یو اس بی وصل می شه بهره ببرم؟)

ویرایشی از لینوکس رو می خواستم که کار باهاش ساده باشه و امنیت خوبی داشته باشه، زبان پارسی رو داشته باشه (البته اگر چنین چیزی وجود داره) و اینکه به خوبی بتونم باهاش به اینترنت وصل بشم

با چنین شرایطی باید چه ویرایشی از لینوکس رو دریافت کنم و از کجا؟

با سپاس

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
با سپاس

خب من اگر بخوام لینوکس رو روی فلش نصب کنم این فلش باید چه اندازه فضا داشته باشه؟ (آیا می تونم به جای فلش از یک هارد که به یو اس بی وصل می شه بهره ببرم؟)

ویرایشی از لینوکس رو می خواستم که کار باهاش ساده باشه و امنیت خوبی داشته باشه، زبان پارسی رو داشته باشه (البته اگر چنین چیزی وجود داره) و اینکه به خوبی بتونم باهاش به اینترنت وصل بشم

با چنین شرایطی باید چه ویرایشی از لینوکس رو دریافت کنم و از کجا؟

با سپاس

رو فلش 2 گیگی هم می تونی، فضای زیادی نمی خاد
مثلا اگه ایمیج اوبونتو بگیری در حد یه سی دیه، منتها به همون نسبت امکانات کمی داری و هرکاری بخوای کنی باید پکیجشو بگیری.
مثلا برای پخش mp3 باید پکیج بگیری و گرنه پخش نمیکنه البته نه اینکه احتیاج به اطلاعات زیادی داشته باشی خودش راحت به سیلندرا وصل میشه و آپدیتا رو می گیره. مسلما یکی دو روز اول کمی به خاطر اپدیتا به زحمت میافتی اما بعدش ردیفه.
فلش رو هم من بیشتر برای آشنایی با محیط لینوکس گفتم نه به عنوان یه سیستم عامل کامل. بهتره که روی سیستم داشته باشی
در مورد ساده بودن هم الان محیط لینوکسا خیلی جذاب و راحت شده و به قول معروف خیلی user friendly شدن. البته گهگاه و به ندرت ممکنه مجبور شی با خط فرمانش کارکنی که به هر مشکلی در این ضمینه بر بخوری معمولا تو نت جوابش هست و لازم نیست چیزی رو از قبل بلد باشی یا حفظ کنی
زبان فارسی رم اوبونتو پشتیبانی میکنه و می تونی تو محیط آفیسش هم ازش استفاده کنی، البته من نمی گم حتما با اوبونتو شروع کن اما اوبونتو یکی از محبوبترین هاست و به خاطر داشتن سیلندراش، نصب برنامه توش خیلی راحته فقط کافیه یه برنامه رو انتخاب کنی و خودش اتومات دانلود و نصبش میکنه.
از نظر امنیت هم خیالت راحت باشه چون اکثر ویروسایی که تو ایمیل و فلش دوستان و ... هست مختص ویندوزه

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
1.ابتدا یک توزیع از لینوکس انتخاب کن پیشنهادم مینت هست
2.به سایت اصلی اش برو و دانلودش کن که به صورت ایزو هست برای مینت اینجا
3.اگه سیستم عامل فعلی ات ویندوزه این نرم افزار رایگان رو دانلود کن
4.با نرم افزار بالایی فلشت رو بوتیبل کن
5.با فلش و بصورت لایو سیستم عامل جدید رو بیار بالا اگه پسندیدی که نصبش کن وگرنه توزیع های دیگه رو امتحان کن

چند تا نکته:
1.برای کار با لینوکس داشتن اینترنت پر سرعت از ملزومات هست
2.لینوکس مینت رو به این خاطر پیشنهاد دادم که اولا بیشتر نرم افزار های مورد نیازت به همراهش هست و دوم به خاطر اینکه بر پایه اوبونتو هست و اوبونتو بزرگترین جامعه کاربری رو در ایران داره و می تونی مشکلاتت رو اینجا مطرح کنی و پاسخ بگیری.این رو هم در نظر بگیر که طرفدارن نرم افزار های آزاد خیلی انتقاد دارن از مینت به خاطر اینکه مغایر با اصول خودشون می بینند(البته برای ما شما اهمیتی نداره)
3.از نظر امنیت تا حالا ویروسی برای توزیع های لینوکس نداشتیم ولی بدافزار داشتیم.تا وقتی شما از مخازن رسمی اون توزیع برنامه هاتون رو دانلود و نصب کنید هیچ خطری شما رو تهدید نمی کنه

بالا