این wine بدرد چی میخوره؟!هیچی که نصب نمیشه باهاش همش ارور میده![]()
چی مثلا؟
این wine بدرد چی میخوره؟!هیچی که نصب نمیشه باهاش همش ارور میده![]()
چی مثلا؟
proxyfire
این نرم افزار مخصوص لینوکس نوشته شده
proxyfire
این نرم افزار مخصوص لینوکس نوشته شده
مشکلم حل شد دوستانسلام دوستان خسته نباشید
بنده تا تا الان دو باد اقدام به نصب ubuntu 12.04 کردم ولی هر دو دفعه هنگام نصب در هنگام نصب istalling setting نصب گیر میکند و دیگر به جلو نمیرود.از شما اساتید تقاضای راهنمایی دارم.
مورد دوم اینکه چطور فونت رو در فایر فاکس تغییر بدم؟آخه فونت خودش خیلی بده و نوشته ها به سختی خونده میشن.در ضمن موقع نصب بنده میخام درایو swap رو به 4000 مگابایت ارتقا بدم چون که رم سیستم 4 گیگ هست ولی به صورت پیش فرض 2058 مونده و از این بالاتر نمیره.چکار کنم؟
ممنون
درود دوستان
من دیروز وین ایت رو ریختم.از موقعی که ریختم دیگه صفحه گراب نمیاد(همون صفحه ای که در ابتدای بوت باید نوع سیستم عامل اجرایی رو انتخاب کنی).حال باید چکار کنم؟
درود دوستان
من دیروز وین ایت رو ریختم.از موقعی که ریختم دیگه صفحه گراب نمیاد(همون صفحه ای که در ابتدای بوت باید نوع سیستم عامل اجرایی رو انتخاب کنی).حال باید چکار کنم؟
مشکل من برعکس شماست
من سون داشتم و اوبونتو ریختم و موقع نصب می پرسه برنامه گراب رو کجا نصب کنم منم مسیری رو دادم که نوشته بود ویندوز لودر
الان توی گراب ویندوز رو دارم ولی وقتی انتخاب می کنم ویندوز بالا نمیاد و بر می گیرده به همون صفحه
همیشه همین مشکل رو دارم و بعد درستش می کنم ولی دوباره یادم میره
کلا ماجرایی برای خودش
و اما یک سوال از دوستان دارم اینه که اوبونتو 12.10 رو نصب دارم ولی گرافیک ati radeon hd رو نمیشناسه درایورش رو چطور دانلود کنم
قبلنا یادمه خودش می شناخت و پیغام میداد اما الان هیچی به ذهنم نمیاد باید چکار کنم
متاسفانه نمی دونم گرافیکم از کدوم سریه کسی هست بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم
مشکل من برعکس شماست
من سون داشتم و اوبونتو ریختم و موقع نصب می پرسه برنامه گراب رو کجا نصب کنم منم مسیری رو دادم که نوشته بود ویندوز لودر
الان توی گراب ویندوز رو دارم ولی وقتی انتخاب می کنم ویندوز بالا نمیاد و بر می گیرده به همون صفحه
همیشه همین مشکل رو دارم و بعد درستش می کنم ولی دوباره یادم میره
کلا ماجرایی برای خودش
و اما یک سوال از دوستان دارم اینه که اوبونتو 12.10 رو نصب دارم ولی گرافیک ati radeon hd رو نمیشناسه درایورش رو چطور دانلود کنم
قبلنا یادمه خودش می شناخت و پیغام میداد اما الان هیچی به ذهنم نمیاد باید چکار کنم
متاسفانه نمی دونم گرافیکم از کدوم سریه کسی هست بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم
با درود
دوستان من می خواستم در کنار ویندوز، لینوکس (بهترین گونه از لینوکس از نظر امنیت و ..) رو نصب کنم. برای نصبش به گونه ی چکیده وار باید چه کارهایی بکنم؟
با سپاس
با درود
دوستان من می خواستم در کنار ویندوز، لینوکس (بهترین گونه از لینوکس از نظر امنیت و ..) رو نصب کنم. برای نصبش به گونه ی چکیده وار باید چه کارهایی بکنم؟
با سپاس
1- یه لینوکس که مورد پسندته رو رو فلش نصب کن و حالشو ببر، این راه بسیار ایمنه
2- با یه ابزار پارتیشن بندی مثل پارتیشن مجیک یه قسمتی از هاردتو برای لینوکس پارتیشن بندی کن و موقع نصب اون رو انتخاب کن، این راه هم خوبه چون مطمئنی لینوکس موقع نصب هیچ رقمه کاری به پارتیشنای دیگه ات نداره. اما ممکنه MBR به فنا بره و ویندوزو نشناسه که فیکس کردنش کار سختی نیست تا جایی که یادمه البته الان حضور ذهن ندارم
3-اگه بری تو سایت اوبونتو یه نرم افزار کوچیک بهت میده برای نصب اوبونتو از روی ویندوز که خیلی راحت و آسونه
بهترین گونه لینوکس وجود نداره هرچی عشقت کشید. بهتره اول یه نسخه از لینوکس رو رو فلش بریزی ببینی چطوره اگه خوشت اومد تونستی باهاش کنار بیای همونو بریز اگه نه برو سراغ یه توزیع دیگه
راهای نصب هم که بهتریناش همین سه تایی که گفتم(اگه راه بهتری هم هست بی اطلاعم) الان دیگه نصب لینوکس دوووشواری خاصی نداره و لازم نیست کار خاصی بکنی از نصب بعضی برنامه ها خیلی راحتتره
با سپاس
خب من اگر بخوام لینوکس رو روی فلش نصب کنم این فلش باید چه اندازه فضا داشته باشه؟ (آیا می تونم به جای فلش از یک هارد که به یو اس بی وصل می شه بهره ببرم؟)
ویرایشی از لینوکس رو می خواستم که کار باهاش ساده باشه و امنیت خوبی داشته باشه، زبان پارسی رو داشته باشه (البته اگر چنین چیزی وجود داره) و اینکه به خوبی بتونم باهاش به اینترنت وصل بشم
با چنین شرایطی باید چه ویرایشی از لینوکس رو دریافت کنم و از کجا؟
با سپاس