• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی در رابطه با ترافیک گوگل و الکسا

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم از خدمتتون

رتبه الکسا برای ایندکس شدن وب سایت در گوگل تاثیر دارد؟ اگر خیر رتبه الکسا به چه کار می آید؟

برای اینکه وب سایتم را در گوگل در صفحه اول ایندکس کنم با تعداد بازدیدکنندگان وب سایت بسیار باشد؟ یعنی افزایش ترافیک؟؟؟

حالا یکسری وب سایت ها هستند که مبالغی رو دریافت می کنند و می گویند به صورت تضمینی رتبه سایت را در الکسا بالا می برند. هم چنین وب سایت را در صفحه اول گوگل ایندکس می کنند. آیا واقعیت دارد؟ چگونه این کار را انجام می دهند؟

بنده ادمین دو وب سایت متعلق به یک شرکت معتبر در حوزه شبکه هستم.کلمات کلیدی که به ما مربوط می شود، سیسکو، اچ پی، شبکه و ... هست. رقبا ما زیاد هست. حالا با گزینه های بالا چه کنم تا در گوگل اول باشم؟

لطفا یک شرکت معتبر حوزه افزایش رتبه گوگل و الکسا را معرفی کنید.

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
- رتبه الکسا نمایانگر جایگاه شما در بین سایر سایت ها از نظر تعداد بازدید است. و هیچ تاثیری در نتایج جستجوی گوگل ندارد.

- تعداد بازدید هم هیچ تاثیری در نتایج جستجو در گوگل ندارد. (البته عکس آن صحیح است. یعنی اگر در گوگل جایگاه بهتری داشته باشید بازدیدتان هم بالاتر خواهد رفت)

- خدماتی که باعث بهبود رتبه الکسا میشود، معمولا ارسال پاپاپ به سایت شماست. که با اتمام قرارداد با طرف مربوطه، بازدید شما دوباره کاهش خواهد یافت.

- اگر میخواهید خدماتی خریداری کنید، روی جایگاه سایت خود در نتایج جستجوی گوگل کار کنید. مثلا از آنها بخواهید سایت شما را در جستجوی یک عبارت خاص در گوگل بالا بیاورند. این کار معمولا با ایجاد بک لینک و برخی تغییرات در سایت شما قابل انجام است.

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنون از توجه شما دوست عزیز

"ارسال پاپاپ به سایت شماست" ( این قسمت را متوجه نشدم )

حالا بحث همین جاست!!! چه طور روی جایگاه وب سایتم در گوگل کار کنم؟؟؟ من از CMS جوملا استفاده کردم. لینک ها رو بهینه کردم. تو وب مستر گوگل هم ثبت کردم. اما بالا نیومده.
الان رقیب شرکت ما ern-co.com همیشه بالاست. چطور این کار را کرده اند؟

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
یعنی شما از آنها مثلا روزی 5 هزار بازدید خریداری میکنید. آنها کد سایت شما را در برخی سایت ها قرار میدهند تا سایت شما به صورت Popup باز شود. (صفحاتی که بدون اجازه کاربر و به طور ناگهانی باز میشوند)
این بازدید رتبه الکسای شما را بهبود میبخشد. اما عملا تاثیری بر کسب و کار شما نخواهد گذاشت. و به محض اتمام قرارداد هم بازدیدتان به روال قبلی بر میگردد.

برای اینکه در یک کلمه کلیدی (مثلا آموزش دوره های سیسکو) در گوگل بالا بیایید، باید این عبارت جزو عبارات پرتعداد در سایت شما باشد. همچنین باید با این عبارت از سایت های دیگر به شما لینک داده باشند. (بک لینک) طول عمر سایت و اختصاصی بودن مطالب هم تاثیر زیادی دارد.

شما میتوانید مقالاتی راجع به کلمه کلیدی مورد نظر خود بنویسید و آنها را در سایت ها و انجمن های دیگر منتشر کنید و در پایان به سایت خود لینک بدهید. و یا میتوانید از سایت های بزرگ تبلیغ متنی خریداری کنید. معمولا تمام سایت های بزرگ در بخش تبلیغات، تعرفه تبلیغات متنی را درج میکنند.

پیشنهاد میکنم این کتاب را مطالعه کنید :
کتاب آموزش سئو و بالا بردن رتبه سایت در گوگل (یک یا دو هزار و یک)

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
خیر. تاثیری ندارد.

لطفا کتابی که معرفی کردم را مطالعه کنید. جواب اکثر سوالات خود را خواهید گرفت.

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بنده این کتاب رو قبلا به طور گذری مطالعه کردم. اما به نتیجه مطلوب نرسیدم.
افزایش بازدید(مثلا 1000 بازدید در روز) در ایندکس شدن وب سایت تاثیر ندارد؟

لطفا در رابطه با سایت ern-co.com هم توضیحی بدید.

*** تشکر بابت پیگیریتون ***

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
حتی خرید 1 میلیارد بازدید در روز هم تاثیری توی نتایج جستجوی سایت شما در گوگل نداره.
اون سایتی که فرمودید رو هم من اطلاع دقیقی ازش ندارم. اما بر طبق الکسا، 206 تا بک لینک داره. یعنی از 206 سایت دیگه بهش لینک دادند. وقتی سایتی این تعداد بک لینک داشته باشه، گوگل احتمال میده که مطالب با ارزشی توی این سایت باشه. بنابراین توی جستجو های مرتبط نشونش میده.

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پس یعنی این بازدیدها که می نویسند دروغ هست؟؟؟

تو کجاها لینک بدم؟؟؟

سایت ern-co.com باز یادتتون رفت!!!

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
مثل اینکه شما نه تنها اون کتاب رو گذری خوندید، بلکه پاسخ های بنده رو هم گذری میخونید.

عرض کردم تاثیری توی نتایج جستجو نداره. یعنی مثلا شما روزی 10 هزار بازدید به مدت یک سال ازشون میخرید. توی این مدت روزی 10 هزار بازدید براتون میاد. ولی بعدش دوباره برمیگردید به جای اولتون. ضمنا این بازدید ها به صورت پاپاپ هست. یعنی پنجره سایت شما برای کاربران مختلف باز میشه و اونها هم معمولا بلافاصله اون رو میبندند. آمار بازدیدتون میره بالا ولی تاثیری توی کسب و کارتون نداره.

در مورد اون سایت هم که نوشتم توی پاسخ قبلی !

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب بنده هم خدمتتون عرض کردم از نظر تمدید مشکلی نیست. اشکالی هم ندارد کاربران پنجره را ببندند. کسب و کار هم برای پاپاپ ها مهم نیست.
من فقط می خوام وقتی یک کاربر تو گوگل نوشت سیسکو سایت من اولی باشی.

همین
حالا چه کنم؟

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
برای رسیدن به این هدف، اصلا نیازی به خرید بازدید نیست. چیزی که شما باید تهیه کنید بک لینک است. یعنی لینک به سایت شما با کلمه ی "سیسکو"

روش کار :

- به سایت های بزرگ مراجعه کنید. به بخش تبلیغات برید و ازشون تبلیغ متنی خریداری کنید. بخواهید که با کلمه ی "سیسکو" به سایت شما لینک بدن. سایت ها برای تبلیغ متنی بین 20 الی 80 هزار تومان در ماه میگیرند.

- در سایت خود مقالاتی راجع به سیسکو بنویسید (خودتان بنویسید یا ترجمه کنید. کپی نباشد)

- مقالات خود را در انجمن ها منتشر کنید (مثل همین انجمن). و در پایان مقاله به سایت خود لینک بدهید.

- این رویه را 1 الی 2 سال ادامه دهید تا به جایگاه مناسبی برسید. یعنی زمانی که حداقل 400 لینک از سایت های دیگر دریافت کرده باشید و به مرور با آن کلمه کلیدی جافتاده باشید.

سایتی که شما مثال زدید چند سال است که در این زمینه فعالیت میکند. از 206 سایت دیگر هم بک لینک دارد. بنابر این انتظار نداشته باشیبد در طی چند هفته به رتبه های بالای گوگل برسید.

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنون از راهنمایی مفیدتون؛ خیلی خوب بود

چندتا سایت خوب می تونید معرفی کنید که مشتری و کسانی که به شبکه نیاز دارند به آن سایت ها مراجعه می کنند تا در آن ها تبلیغات بدهم؟
1 الی 2 سال خیلی زیاد هست. نمی شود کاری کرد تا در طی 2 الی 3 ماه به جایگاه خوبی رسید؟
تو الکسا چطور بک لینک ها را ببینم؟

و در آخر نمی دونم گول تبلیغات افزایش رتبه خوردم یا واقعی هستند؟؟؟
نمی دونم چی بگم؟

________

یه چیزی یادم رفت
رتبه الکسا رو چطور افزایش بدم؟الان حدود 2میلیون 300 هزار هست.برسم به 300 هزار مثلا.
گفتین تو گوگل تاثیر نداره؟؟؟

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
برای سایتی که مثال زدید، این صفحه الکسا رتبه و تعداد بک لینک ها را نشان میدهد :
Ern-co.com Site Info
(در قسمت Reputation تعداد بک لینک ها را میبینید که برای این سایت 206 تاست)

در کادر بالای همان صفحه، آدرس سایت خود را بنویسید تا رتبه و تعداد بک لینک های سایتتان را ببینید.

جایگاهی که 2 الی 3 ماهه به دست بیاید در همین مدت هم از دست میرود ! باید به مرور جایگاه سایت خود را تثبیت کنید.

اما در مورد معرفی سایت هایی که گفتید بنده اطلاعاتی ندارم. در گوگل جستجو کنید.

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
و در آخر نمی دونم گول تبلیغات افزایش رتبه خوردم یا واقعی هستند؟؟؟
نمی دونم چی بگم؟

________

یه چیزی یادم رفت
رتبه الکسا رو چطور افزایش بدم؟الان حدود 2میلیون 300 هزار هست.برسم به 300 هزار مثلا.
گفتین تو گوگل تاثیر نداره؟؟؟

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
همه تبلیغات هم دروغین نیستند. ممکنه بعضی هاشون با روش های درست رتبه شما رو ارتقا بدن.
من در مورد این افراد یا شرکتها اطلاعاتی ندارم.

چند پاسخ قبل تر عرض کردم. رتبه الکسا بر اساس تعداد بازدید سایت شماست. یعنی هر چه بازدید روزانه تون بیشتر باشه، رتبه الکسا بهبود پیدا میکنه.
برای رتبه 300 هزار الکسا، باید تقریبا روزی 1000 بازدید داشته باشید.

اما رتبه الکسا ارتباطی به نتایج جستجوی گوگل نداره. برای ارتقاء رتبه در گوگل باید اون روشهایی که گفتم رو انجام بدید.

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنون دوست عزیز
یک سوال در مورد الکسا داشتم:
در بخش High Impact Search Queries for یکسری کلمات کلیدی را درج کرده که مرتبط به وب سایت بنده هست اما کلمات کلیدی سایت من نیست. چطور این کلمات کلیدی را تغییر بدم؟
یک وب سایت بنده با سیستم سمپا هست و وب سایت دیگری با سیستم جوملا که برای هر دو داخل سیستم هاشون کلمات کلیدی را تعریف کردم. هم چنین در وب مستر گوگل نیز سایت ها را ثبت کردم. اما اینجا یکسری کلمات کلیدی تا مرتبط درج می کنه.
چطور تغییر بدم؟

یک توضیحی هم زیر آدرس سایت هست، میشه اون رو هم تغییرداد؟

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
اونها رو شما نمیتونید تغییر بدید. خود الکسا حدس میزنه که اینها کلمات کلیدی سایت شما هستند. معمولا هم چند تاش اشتباهه ! همیشه همین جوریه و سایت های دیگه هم اگر نگاه کنید الکسا برخی کلمات کلیدی بی ربط رو برای اونها نوشته. اما اصلا مهم نیست ! چون تاثیری روی سایت شما نداره.

شما قسمت کلمات کلیدی تون رو توی گوگل وب مستر چک کنید.

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من اونجا هم تو بخش Search Queries یا content keyword می روم، یکسری کلمات کم اهمیت و حتی بی اهمیت را لیست کرده.
آیا از طریق وب مستر امکان قرار دادن کلمات کلیدی هست؟

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
خیر. شما کلمات کلیدی رو فقط میتونید توی سایت خودتون تعیین کنید. موتورهای جستجو سایت شما رو آنالیز میکنند و کلمات کلیدی که به نظر خودشون مهم تر هست رو پیدا میکنند.

البته حروفی مثل "از - را - به - برای - و..." که زیاد توی متن ها استفاده میشه هم توی گوگل وب مستر نشون داده میشه. ولی اهمیتی نداره و شما با بررسی لیست کلی کلمات کلیدی میتونید بفهمید که گوگل تقریبا فهمیده سایت شما توی چه موضوعی فعالیت میکنه یا خیر !

بالا