• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی در رابطه با ترافیک گوگل و الکسا

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز DL3R
من تا الان به حرف هاتون ایمان آورده بودم و داشتم روی مطالبی که گفتید کار می کردم. اما الان به یک چیزی برخوردم که واقعا تعجبم رو بر انگیخت و همه حرف های شما رو نقض کرد.
شما الان تو گوگل تایپ کنید: " سیسکو "
اولین سایتی که ایندکس می شود، وب سایت ciscosystem.ir هست. رتبه الکساشون حدود 5 میلیون و 300 هزار هست. بک لینک 16 تا بیشتر ندارند. اما سایتشون تو این کلمه کلیدی اول هست. آخه چطور میشه؟
تازه بهترین کلمات کلیدی براشون در الکسا نمایش داده میشه !!!

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
فکر میکنم فقط برای شما به این صورت باشه. و مربوط به کش مرورگرتون هست. History رو پاک کنید و دوباره سرچ کنید. و یا از یک مرورگر دیگه استفاده کنید.
این سایت اولین نتیجه این جستجو هست :
cisco.com
و اون سایتی که شما گفتید در رتبه 28 هست.

گوگل به طور هوشمند بر اساس بازدید ها و جستجهای قبلی شما چیدمان نتایج رو تغییر میده. اگر میخواهید نتیجه کلی رو ببینید باید History مرورگرتون رو پاک کنید.

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز
من کش و History رو پاک کردم. اما وقتی تایپ می کنم : " سیسکو " بازم سایتی که گفته بودم تو صفحه اول هست اما لینک چهارم. بنده این وب سایت رو چندین بار در صفحه اول گوگل دیده بودم و حتی وارد وب سایتشون شده بودم اما دقت نکرده بود به آمارشون.

حالا چطور؟

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
همونطور که عرض کردم برای این کلمه کلیدی، این سایت رتبه 28 رو داره. ضمنا مشخصه که کسی با این کلمه کلیدی و مشابه اون وارد این سایت نمیشه. اگر دقت کنید الکساش بالای 5 میلیونه.
یعنی حداکثر روزی 20-10 تا بازدید داره. یا به عبارت دیگه اصلا جایگاه مناسبی توی جستجو ها نداره. چون اگر داشت مسلما بازدید و الکسای خوبی داشت.

بالا