• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی در مورد سایت آپلود باز

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام
این سایت قیمت هاش به نظر خوبه برای لیچ البته
کسی خرید کرده ؟ مورد تائید هستش؟ سرعت سرورش چطوره؟

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
اين سايت هم داره تعطيل ميشه ... فايل سونيك - فايل سرو - مگا آپلود - دبل آپلود - آپلود استيشن و چند تا ديگه تعطيل شدن لينكي نيست كه بخواين ليچ كنين ..

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
اين سايت هم داره تعطيل ميشه ... فايل سونيك - فايل سرو - مگا آپلود - دبل آپلود - آپلود استيشن و چند تا ديگه تعطيل شدن لينكي نيست كه بخواين ليچ كنين ..

ای بابا ، همیشه یه راهی پیدا میشه ، فوقش اینه که می ریم سراغ تورنت دیگه ، همین الانش هم خیلی خوبه

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
من چند ماهه کاربر اپلود بازم . 400 گیگ فیل دارم تو آپلود باز

نمیتونم بگم کارشون خیلی خوبه . چند وقت پیش چند گیگ از فایلام خو به خود پاک شد ... جواب ایمیلم به سختی میدن

ولی در کل بهترین آپلود سنتر تو ایرانه

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
لیست دقیق آپلود سنترهایی رو که پشتیبانی می کنه (آپلودباز رو می گم با اکانت پرمیوم) می گین؟ چون الان امثال این سایتها ماشالله اسم تمام آپلود سنترها رو می زنن بعد که میای لیچ کنی میبینی 2-3 تاش رو بیشتر ندارن!!!!! ماشالله قیمتشم هم که شد هشت و نیم!

TCWA

Registered User
لایک‌ها
24
لیست دقیق آپلود سنترهایی رو که پشتیبانی می کنه (آپلودباز رو می گم با اکانت پرمیوم) می گین؟ چون الان امثال این سایتها ماشالله اسم تمام آپلود سنترها رو می زنن بعد که میای لیچ کنی میبینی 2-3 تاش رو بیشتر ندارن!!!!! ماشالله قیمتشم هم که شد هشت و نیم!

رپیدشیر که عالیه.uploaded to رو هم لیچ میکنه ولی نه فایل سرو نه هات فایل هیچی دیگه فقط این دوتا الکی میگن 20 تا اپلودسنتر

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
منم فقط رپیرشیر و لینک مستقیم شده ی مدیا فایر رو میتونی لیچ کنم . filefactory رو هم فک کنم لیچ میکنه . ولی file sonic . file srever , hotfile , mediafire رو لیچ نمیکنه . اگه از من میشنوید اونایی که میخوان لینکای آپلود باز رو تو وبلاگشون بزارن اینکارو نکنند . من که دیوونه شدم اینقد به جای فایل هایی که خود به خود پاک شدند لیچ کردم

یزدانی

Registered User
لایک‌ها
20
................

mahdimhd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam

من دیروز 28 ابان اکانت 3 ماهه خریدم از اپلود باز .... بعد 7 تا فیلم دانلود کردم از حجم اینترنتم کم نشد ولی بعد از هشتمین دانلود از حجم اینترنتم کم شد .... ایا در روز مجاز به یه حجم میتونم دانلود کنم ... مرسی اگه میشه ؟

mahdimhd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز 28 ابان اکانت 3 ماهه خریدم از اپلود باز .... بعد 7 تا فیلم دانلود کردم از حجم اینترنتم کم نشد ولی بعد از هشتمین دانلود از حجم اینترنتم کم شد .... ایا در روز مجاز به یه حجم میتونم دانلود کنم ... مرسی اگه میشه ؟

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205

اکانت آپلودباز چه ربطی به حجم اینترنتت داره !؟

mahdimhd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حجم اینترنتم 50 mb بود وقتی اکانتو خریدم 6 گیگ دانلود کردم بعد حجمم کم نشد.... وقتی دوباره دانلود کردم کم شد حجمم .... مگه دانلود نامحدود نیست

mahdimhd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورو اینکه جایی هست ادم اکانت مجازی بگیری نامحدود......... به غیر از شرکتم که حجم میده

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
منظورو اینکه جایی هست ادم اکانت مجازی بگیری نامحدود......... به غیر از شرکتم که حجم میده

ببین اکانت های اپلود سنتر ها ربطی به اینترنت شما نداره .
وقتی شما اکانت یه اپلود سنتر رو میخرید میتونید از همون اپلود سنتر نا محدود دانلود کنید ولی از حجم اینترنت شما کم میشه .
اگه اکانت تهیه نکنید مثلا میتونید روزی 3 گیگ دانلود کنید که باز هم از حجم اینترنت شما کم میشه .
غیر شرکتی که ازش سرویس داری هیچ کس نمیتونه به شما حجم بده و هر چی از اینترنت دانلود کنی از حجمت کم میشه .
و اینی هم که گفتی 6 گیگ دانلود کردم ولی از حجمم کم نشد ممکنه در ساعاتی از شبانه روز ترافیک رایگان داشته باشی که در این ساعات هر چی دانلود کنی از حجمت کم نمیشه .

mercol30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من در آپلودباز عضو شده ام و می خواهم رایگان لینک مستقیم کنم ثبت نام کرده ام ولی نمی دونم چطور کار می کنه . لطفا یکی کمک کنه ممنون .

UPLOADBAZ . Com - Easy way to share your files

بالا