• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی در مورد سایت آپلود باز

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سلام من در آپلودباز عضو شده ام و می خواهم رایگان لینک مستقیم کنم ثبت نام کرده ام ولی نمی دونم چطور کار می کنه . لطفا یکی کمک کنه ممنون .

UPLOADBAZ . Com - Easy way to share your files

آپلود باز لیچر نیست جناب ! یه زمانی یه چیزایی داشت برای اینکه بازدید بگیره . الان هم یه نداره باز هم داره بازدید میگیره . برای اینکه شما هی میخوای زور بزنی !

mercol30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب چه سایتی را شما معرفی می کنید که برای اطمینان بتوان اول رایگان دانلود کرد و بعد خرید کرد ؟

fandogh jon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اینترنتم رو از مخابرات گرفتم ، میخواستم ببینم اگه اکانت 3 ماهه آپلودباز بگیرم تو سرعت دانلود خیلی تاثیر میذاره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
سلام
من اینترنتم رو از مخابرات گرفتم ، میخواستم ببینم اگه اکانت 3 ماهه آپلودباز بگیرم تو سرعت دانلود خیلی تاثیر میذاره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

آپلودباز محدودیت سرعت واسه کاربرای رایگان نداره . یعنی فرقی نمیکنه که رایگان باشی یا پرمیوم .
اما محدودیت حجمی داره که اعضای رایگان نمیتونن بیشتر از 600 مگ دانلود کنن .
و اینه اگه شما اکانت بگیرید میتونید با فعال کردین Direct Link با یه کلیک فایلتون رو دانلود کنید

Dante25

Registered User
لایک‌ها
2
سرعتاش عالیه.اکانت پریمیوم که بزنی دیگه محشر میشه!!

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
چه طوری میشه باهاشون ارتباط داشت؟؟؟؟؟؟
من واقعا کفری شدم:hmm: اکانت 3 ماه رو خریدم زده سرعت دانلود نامحدود ولی برا من از 210 تا 220 سرعت دانلودم بالاتر نمیره در صورتی که از لینک های مستقیم سایت های دیگه تا 270 راحت میره.پس چرا نوشته بود سرعت دانلود نامحدود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm:

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
چه طوری میشه باهاشون ارتباط داشت؟؟؟؟؟؟
من واقعا کفری شدم:hmm: اکانت 3 ماه رو خریدم زده سرعت دانلود نامحدود ولی برا من از 210 تا 220 سرعت دانلودم بالاتر نمیره در صورتی که از لینک های مستقیم سایت های دیگه تا 270 راحت میره.پس چرا نوشته بود سرعت دانلود نامحدود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm:

سرعتش خوبه !
ببین از کدوم سرور دانلود میکنی شاید اون سرور سرعتش پایین باشه

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
سرعتش خوبه !
ببین از کدوم سرور دانلود میکنی شاید اون سرور سرعتش پایین باشه

از کجا بدونم کدوم سرورش سرعتش بیشتره و این که چه طور از اون سرور استفاده کنم.من فقط کلیک میکنم برای دانلود رو لینکش همین

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
از کجا بدونم کدوم سرورش سرعتش بیشتره و این که چه طور از اون سرور استفاده کنم.من فقط کلیک میکنم برای دانلود رو لینکش همین

جلوی لینک دانلود مشخصه مثلا Index of / یا http://s51.uploadbaz.com .......... اگر فیلمی چیزی هم دانلود میکنی داخل آپلود باز سرچ کنی 10 15 بار دیگه آپلود شده از یه لینک دیگه دانلود کن

قسمت سرچ :
UPLOADBAZ Best Uploadcenter and Leecher File Catalogue: page 1

بالا