• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات معمول در Asp.Net ، لینکها و ترفندها

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
برتامه ای که نوشتم تا دیروز روی هاست جواب میداد.
ولی امروز این ارر رو میگیره.لازمه بگم چند بخش بهش اضافه کردم که فکر نمیکنم دلیل این خطا ،اضافه کردن اون بخش ها باشه. در زیر کل خطائی که نشون میده رو آوردم

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

در من این هم آدرس صفحه ای هست که خطا میده.البته تمام صفحات سایت همین ارر رو پیدا کرده.
http://addlist.khazon.net/start.aspx
منتظر راهنمائی دوستان هستم

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز همون جور که متن خطا میگه دات به دلایل امنیتی و اینکه نمیخواد متن خطا را به هر کسی نشون بده آن خطا را نشان می دهد . برای اینکه بتونی متن خطای واقعی که داره رخ می ده را مشاهده کنی باید طبق آن چیزی که خود خطا شرح داده عمل کنی ، یعنی فایل Web.config که در Root وب سايت شما موجود است را باز کنید و در بخش CustomErrors مقدار را Off کنید و سپس فایل تغییر یافته را آپلود کنید . بعد از این شما قادر خواهید بود که متن خطا را مشاهده کنید .
در ضمن بعد از اینکه مشکلات سايتت حل شد ، این مقدار را مجددا به حالت اول آن یعنی RemoteOnly برگردان که در صورت بروز خطا ، کاربران سايت از متن خطا با خبر نشوند .

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
خب اگه خطائی هست چرا روی لوکال هاست کامپیوتر خودم این ارر رو نمیگیره؟

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
مهدی جان من تو هاست خودم اون رو برابر آف قرار دادم ولی باز هم همون خطا رو نشون میده.خواهشن خودتون ببینین
اینم آدرس یه صفحه دیگه از سایت هست
http://addlist.khazon.net/click.aspx
میبینید که اینیکی درست کار میکنه و بالا میاد
منتظرم

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز نسخه دات نت و پایگاه داده ات رو بگو ، مشکل بر سر پایگاه داده است و چیز خاصی نیست میشه مشکل را حل کرد و 4 تا چیز از بقلش یاد گرفت ، پس زحمت بکش نسخه دات نت و نوع پایگاه داده رو بگو .

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
یه grid دارم که توش یه سری control هست از جمله Image

این Image لینک خودشو از Database میگیره

توی Database هم لینک عکس ها به این صورت هست:

pictures/SomeImage.jpg/

ولی توی IE عکس ها نمایش داده نمیشه و وقتی لینک عکس رو تو IE چک میکنم همه چی ok هست فقط خوده فولدر پروژه جا افتاده یعنی به این صورته:

http://localhost:1509/pictures/SomeImage.jpg

در صورتی که باید این جوری باشه:

http://localhost:1509/myProject/pictures/SomeImage.jpg

در ضمن برای گرفتن Url عکس از

("")Eval

استفاده میکنم

مشکل از کجا میتونه باشه؟؟

ممنون

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خب اون اسلش اول pictures/SomeImage.jpg/ رو ور دار
البته بری رو سرور دیگه این مشکل نیست رو لوکال اینجوری میشه
البته رو سرور هم اگه سایتتو توی فولدر بخوای بزاری و توی روت نباشه مشکل ایجاد میشه باز
بهتره اون اسلش رو ورداری

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اگه کسی پ*ر*و*ک*س*ی که با دات نت سراغ داره ممنون میشم به من معرفی کنه
بیشتر دنبال سورسش هستم

ntier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممکنه یک توضیح جامع و کامل درباره ی نحوه ی آپلود فایل های aspx بگذارید. مثلا یک برنامه ی خیلی خیلی خیلی خیلی ساده که با C# هم نوشته شده باشه رو چجوری میشه توی یک فایل .aspx اجراش کرد؟

چون به من این ارور رو میده :
ببخشید شرمنده من یکم تو برنامه نویسی مبتدیم وگر نه مزاحم اساتید فروم نمیشدم.​

کد:
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Runtime Error 
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. 

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<configuration>
    <system.web>
        <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<configuration>
    <system.web>
        <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
</configuration>

ممنون میشوم راهنمایی ام کنید که چجوری یک فایلی رو که با C# هم نوشته شده باشه رو آپلود کنم و کار هم بکنه.​

ntier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یک جوابی به ما میدید ؟!! ممنون میشویم

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
سلام

ممکنه یک توضیح جامع و کامل درباره ی نحوه ی آپلود فایل های aspx بگذارید. مثلا یک برنامه ی خیلی خیلی خیلی
خیلی ساده که با C# هم نوشته شده باشه رو چجوری میشه توی یک فایل .aspx اجراش کرد؟ . . .

اگر پروژه ای را ساخته و صفحات آن را طراحی کرده ای و میخواهی آنها را به سرور آپلود کنی اول باید اون پروژه ای را که

ساخته ای پابلیش کنی، به داخل پروژه که وارد شدی از منوی Build، پابلیش وب سایت رو بزن بعدمیتونی یه جایی تو هارد

انتخاب کنی که این فایلها توش ذخیره بشند. بعد از پابلیش موفق میتوانید این فایل ها را عینآ به سرورتان آپلود کنید به

دایرکتوری اصلی.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
توی asp.net 2.0 میتونی فایل ها رو روی سرور کپی کنی و کار میکنه !!
حدس میزنم شما فایل ها رو روی سرور آپ کردید و و توی سرور ارور میده !! منتها بخاطر سکیوریتی به طور دیفالت ارور مثل لوکال توی ریموت مشخص نمیشه !! و این پیغامی که شما گرفتید در حقیقت به شما میگه اروری توی سرور اتفاق افتاده ولی برای گرفتن جزئیات اون تگ کاستوم ارور رو باید توی web.config اد کنید !!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
توی asp.net 2.0 بله !! چون یه قابلیت داره به نام on-demand compilation !! یعنی هر فایلی درخواست میشه در همونجا کامپایل میشه !! البته این قابلیت برای فاز Develop/Deploy هست !!دیگه مجبورنیستی مدام بخاطر هر چی کوچیکی کامپایل کنی و Dll آپلود کنی !!

ntier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه درباره ی این بیشتر توضیح بدید؟ مگه فایل های پروژه رو همون جوری آپلود کنی کار میکنه؟..
پس باید فایل پابلیش بشه یا همون کامپایل.

ممنون از شما

ntier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی asp.net 2.0 میتونی فایل ها رو روی سرور کپی کنی و کار میکنه !!
حدس میزنم شما فایل ها رو روی سرور آپ کردید و و توی سرور ارور میده !! منتها بخاطر سکیوریتی به طور دیفالت ارور مثل لوکال توی ریموت مشخص نمیشه !! و این پیغامی که شما گرفتید در حقیقت به شما میگه اروری توی سرور اتفاق افتاده ولی برای گرفتن جزئیات اون تگ کاستوم ارور رو باید توی web.config اد کنید !!
بله یه جورایی همین جوریه که شما فرمودید

بالا