• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@@@ سوالات من از سئو - منتظر با تجربه ها و فنی کار ها هستم

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام عزیزان
در حین کار و وبمستری ممکنه سوالات کوچیک و بزرگی برام پیش بیاد در زمینه سئو که من یک جا بپرسم بهتره تا تاپیک های متعدد.

این مطلب ممکنه ویرایش بشه و سوالات جدید را بذارم.
هر عزیزی هر سوالی که می خواد جواب بده نقل قول کنه اون سوال رو
اختلاف نظر سئو کارها اشکالی نداره فقط بیان تجربه ها برام مهمه تا منم به سوالم برسم.

سوالات سری اولم:
1- سایتی خریدم، احساس می کنم عنوان و دیسکریپشن اصلی سایت خوب نیست، صلاح می دونید تغییر بدم؟
2- در سایت خریداری شده، مثلا مطلب با عنوان دانلود اینترنتی دانلود منیجر 12 هست، حالا نسخه جدید این برنامه اومده، به نظرتون پست موجود رو ویرایش کنم یا پست جدید بزنم؟
3- قضیه کلمه کلیدی تغییری نکرده؟ گوگل فرمولش عوض نشده؟ اخرین اطلاعات من این بود که صلاح بر کمتر گذاشتن کلمه کلیدی هست
4- لینک داخلی همچنان مفیده؟ یکی دو کلمه کلیدی هر مطلب رو به سایت لینک بدیم؟
5- بولد کردن یا رنگی کردن کلمه کلیدی همچنان مفیده؟

سوالات سری جدید:
6- ادون دامنه تاثیر داره
7- توی گوگل وبمستر سایت خریداری شده 1000 خطای 404 وجود داره، بهترین راه افزونه هست؟ بعد رفرش سایت مپ درسته؟ و میشه فهمید علت این خطاها ریشش کجاست؟
8- برای محتوای سئو: سایز عکس مطلب مهمه؟ اگر اری باید با ویرایشگر در سیستم تغییر سایز بدیم یا تو خود وردپر موقع درج
مطلب. همچنین به جز نام و آلت مناسب چه نکته دیگه ای به نظرتون رعایت بشه
9- اگر سه عکس داشته باشیم، یکیش بالای مطلب دوتا اخر مطلب خوبه؟
تشکر پیشاپیش از عزیزانی که جواب می دهند

Last edited:

Davood_Military

همکار بازنشسته
لایک‌ها
146
سوالات سری اولم:
1- سایتی خریدم، احساس می کنم عنوان و دیسکریپشن اصلی سایت خوب نیست، صلاح می دونید تغییر بدم؟
2- در سایت خریداری شده، مثلا مطلب با عنوان دانلود اینترنتی دانلود منیجر 12 هست، حالا نسخه جدید این برنامه اومده، به نظرتون پست موجود رو ویرایش کنم یا پست جدید بزنم؟
3- قضیه کلمه کلیدی تغییری نکرده؟ گوگل فرمولش عوض نشده؟ اخرین اطلاعات من این بود که صلاح بر کمتر گذاشتن کلمه کلیدی هست
1) تغییر بده. ممکن است چند روزی این تغییرات باعث افت سایت شود ولی به مرور زمان رتبه بهتری از قبل پیدا می کند.
2) پست جدید بزن.
3) meta keywords یا کلمات کلیدی یا برچسب ها دیگه تاثیری در گوگل نداره.
4) بله - فقط زیاده روی نکن.
5) بله

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سپاس فراوان
نظر دیگر دوستان اگر جز این هست نیز می شنویم :)

narcis.agh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام عزیزان
در حین کار و وبمستری ممکنه سوالات کوچیک و بزرگی برام پیش بیاد در زمینه سئو که من یک جا بپرسم بهتره تا تاپیک های متعدد.

این مطلب ممکنه ویرایش بشه و سوالات جدید را بذارم.
هر عزیزی هر سوالی که می خواد جواب بده نقل قول کنه اون سوال رو
اختلاف نظر سئو کارها اشکالی نداره فقط بیان تجربه ها برام مهمه تا منم به سوالم برسم.

سوالات سری اولم:

تشکر پیشاپیش از عزیزانی که جواب می دهند
اولا اکثر این چیزا حدسه و کسی نمی تونه دقیقا بهتون بگه که این چیزی که من بهتون میگم درسته ولی بهتره طبق تحقیقات عمل کنین نه حرف یکی دو نفر.
پاسخ 1 - وقتی title و description سایت رو تغییر بدین، چون گوگل برای تعیین کلمات کلیدی سایت روی این دوتا حساسه پس روی وضعیت نشون دادن لینکای سایتتون در نتایج گوگل تاثیر داره. با این حال بهتره همیشه این دو تا رو با محتویات سایتتون تطبیق بدین، چون اگه محتوای سایت با title و description هماهنگی نداشته باشن نتیجه اش این میشه که رتبه سایت میاد پایین.
پاسخ 2 - در سایت های مختلف ایرانی مثه دانلودها دیدین که مثلا اگه قبلا یه صفحه برای ExampleSoftware 11 داشتن، حالا اگه ورژن 12 برنامه بیاد، میان و یه صفحه جدید برای ورژن 12 درست. روش دیگه ای که می تونین روش فکر کنید این هستش که مثلا شما یه صفحه داشته باشید که کلا برای ExampleSoftware باشه ولی وقتی کاربر وارد صفحه میشه ورژن مورد نظرش رو انتخاب کنه. البته در این روش باید مطمئن باشین که title و description صفحه متناسب با آخرین ورژن باشن ( کلا این روش پیچیده تره).
پاسخ 3 - فرمول قبلی گوگل چی بوده ؟
پاسخ 4 - اطلاع زیادی ندارم ولی فکر کنم این کار بیشتر واسه این باشه که موتور جستجوگر بفهمه همچین لینکی وجود داره. تو این کار مهم اینه که مثلا وقتی توی یه مقاله می خواین که به صفحه دانلود ExampleSoftware لینک بدین، اینجور عمل نکنین: "برای دانلود ExampleSoftware اینجا کلیک کنید" بلکه: "برنامه ExampleSoftware رو دانلود کنید". فرق دومی اینه که واژه های برنامه و ExampleSoftware و دانلود لینک شده اند به جای اینکه فقط کلمه "اینجا" لینک بشه.
پاسخ 5 - همونجور که گفتم همه اینها طبق حدسه. ولی خود گوگل میگه که صفحات شما باید جوری باشن که خواندن آنها برای انسان و موتور جستجوگر آسان باشه، در این صورت رتبه شما در جستجو بهتر میشه ( الان منبعش یادم نیست) . این کار نسبت به پارامترهای دیگه تاثیر چندانی نداره ولی هنوز توسط افراد مختلف پیشنهاد میشه که انجام بشه.

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
بله کل بدبختی ما هم همینه که گوگل مرتب تغییرات میده و روال خاص نداره و برای همین شما می فرمایید حدسی، البته خب شاید واژه حدس درست نباشه و آزمون خطال بهتر باشه

خیلی از مقالات موجود در نت دیگه قابل استناد نیست چون قواعد بازی کمی عوض شده و پیچیده تر شده!

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
سایتی خریدم، احساس می کنم عنوان و دیسکریپشن اصلی سایت خوب نیست، صلاح می دونید تغییر بدم؟
بله تعغیر بدین
- در سایت خریداری شده، مثلا مطلب با عنوان دانلود اینترنتی دانلود منیجر 12 هست، حالا نسخه جدید این برنامه اومده، به نظرتون پست موجود رو ویرایش کنم یا پست جدید بزنم؟
پست جدید بزنید فقط کمتر از کلمات کلیدی اصلی سایتتون استفاده کنید و فقط تمرکز رو کلمات کلیدی و توضیحات فعلی نرم افزار قرار بدید تا به مشکل محتوای تکراری یا اسپم اندکس دچار نشید
- قضیه کلمه کلیدی تغییری نکرده؟ گوگل فرمولش عوض نشده؟ اخرین اطلاعات من این بود که صلاح بر کمتر گذاشتن کلمه کلیدی هست
جای بحث هست که چرا گوگل به این شکل در مورد کلمات کلیدی عمل میکنه اما گویا چون ستون های الگریتم های گوگل و موتوری سایبری بر پایه ان شکل گرفته تعغییر ناگهانی منجر به مشکلات فراروانی خواهد شد پس ترجیحا بطور اهسته و گرفتن فید بک جلو می ره هرچند تمامی این ها بر پایه حدس و گمان هست همچنان کلمات کلیدی نقش خودشون را دارند در هر صورت سعی کنید بسیار کم و هدفمند و کنترل شده از ان ها استفاده کنید
فقط در صورتی که در ساختار یا چهارچوب مطلب شما نیاز به استفاده از ان ها دارید

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
دوستان ادون دامنه تاثیر داره؟ مثلا دو سات روی یک هاست با کیفیت

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
- سایت های رقیب رو آنالیز کنید عنوان و توضیحات Title , Description رو تغییر بدید مشکلی نیست
- آپدیت کردن مطالب قدیمی سایت خوب هست اما زمان خواهد برد تا عنوان جدید پست ایندکس بشه
- کلمات کلیدی سعی کنید به حداقل برسونید نهایت 3 - 4 کلمه کلیدی برای هر پست
- لینک داخلی و لینک به سایر مطالب بسیار مفید هست و سعی کنید اگر از وردپرس استفاده می کنید افزونه مطالب مشابه رو نصب کنید تا بازدید کننده رو به سایر مطالب ارجاع بدید
- رنگ برای گوگل ناشناخته هست اما به کلمات Bold توجه بیشتری می کنه
- دو سایت بر روی یک هاست از نظر سئو مشکلی نخواهد داشت

Last edited:

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
- دو سایت بر روی یک هاست از نظر سئو مشکلی نخواهد داشت
دوستان سوال جدیدم:
توی گوگل وبمستر سایت خریداری شده 1000 خطای 404 وجود داره، بهترین راه همون افزونه هست یا دستی؟ بعد رفرش سایت مپ درسته؟
و میشه فهمید علت این خطاها ریشش کجاست؟

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
رزمي كارم اگر كتك خواستي خبرم كن :D

farman24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با توجه به تجربه های خودم به شما پیشنهاد میدم
که هیچوقت ویرایش در پست ها و عنوان ها رو انجام ندین و پست جدید بزنید
عنوان اصلای سایت هم اگر میتونید عوض نکیند تاثیر منفی داره
دانلود

etarahan

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان سوال جدیدم:
توی گوگل وبمستر سایت خریداری شده 1000 خطای 404 وجود داره، بهترین راه همون افزونه هست یا دستی؟ بعد رفرش سایت مپ درسته؟
و میشه فهمید علت این خطاها ریشش کجاست؟
دوست عزیز این مشکلی هست که من میبینم خیلی ها دارن و دلیلش هم، نبود لینک بیلدینک کنترل شده است. رفرش سایت مپ شاید باعث یه افت ناچیز بشه ولی وقتی لازمه لازمه دیگه
افزونه هم هوشمند که نیست باز هم به مشکل برمیخورید . باید توی وبمسترتولز آنالیز کنین لینک های 404 رو. بعد از فایل robots.txt لینک هارو بلاک کنید یا سایت مپ رو دستی ویرایش کنید.
موفق باشید

gigfadownload

Registered User
لایک‌ها
24
رفرش سایت مپ شاید باعث یه افت ناچیز بشه

resubmit کردن یا همون رفلش کردن سایت مپ باعث افت نمیشه بلکه یکی از راه های به روز رسانی سایت در گوگل وبمستر هست

oghab313

Registered User
لایک‌ها
22
دوتا توصیه بهت بکنم تا نخواد کلی پول بدی برا چندرغاز اطلاعات: اگه این دوتا رو جدددددددی بگیری نیازی به خورده کاری های سئو نداری!
1. سئو قالب: اینجوری: http://ford3.ir/Forum/Catgory/28/Post/3
2. بک لینک و تبادل لینک مخصوصا با وبلاگ های ساده بلاگفا! برخلاف سادگی بهترین گزینه برا تبادل لینکن!

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
دوست عزیز این مشکلی هست که من میبینم خیلی ها دارن و دلیلش هم، نبود لینک بیلدینک کنترل شده است. رفرش سایت مپ شاید باعث یه افت ناچیز بشه ولی وقتی لازمه لازمه دیگه
افزونه هم هوشمند که نیست باز هم به مشکل برمیخورید . باید توی وبمسترتولز آنالیز کنین لینک های 404 رو. بعد از فایل robots.txt لینک هارو بلاک کنید یا سایت مپ رو دستی ویرایش کنید.
موفق باشید
قابل توجه شما دوست عزیزم و بقیه:
توی گوگل وبمستر تمام صفحات شاخه ها و زیر شاخه ها 404 زده تو خود سایت هم که میرم روی شاخه کلیک می کنم همین طور

ساختار پیوند یکتای فروشنده قبلی سایت به این صورت بوده:
http://www.xxxxxx.com/fa/entry

اولا چرا اینجور کرده؟ به نظر شما
ثانیا عوض کنم ساختار رو؟ فکر کنم کل مطالب بریزه بهم تو گوگل وبمستر
ثالثا چرا مطالب میاد ولی شاخه ها رو 404 میزنه؟ به خاطر این ساختار هست یعنی؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
موفق باشید
دقیقا کی گفته رفرش سایت مپ باعث افت میشه ؟!!!

etarahan

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان عزیز رفرش سایت مپ منظور موقعی بود که YRL ها هم تغییر کنه ، شاید باید بیشتر توضیح میدادم.
اگه مجبور شین تغییراتی توی urlهاتون بدین (مثلا حذفشون کنی) و بعد سایت مپو رفرش کنی باعث افت میشه .

etarahan

Registered User
لایک‌ها
71
دقیقا کی گفته رفرش سایت مپ باعث افت میشه ؟!!!
رفرش سایت مپ با تغییر اساسی مثل کاری که دوستمون میخوان بکنن باعث افت میشه . چرا ؟ چون یه سری url که قبلا ایندکس بودن شاید این وسط مشکل پیدا کنن مخصوصا وقتی میخوای فیلترش کنی.
بله رفرش رو اشتباه به کار بردم تغییر و سابمیت دوباره بعد از تغییر سایت مپ باعث افت میشه.
اگه اشتباه میکنم لطفا روشنم کنین

Last edited:
بالا