سلام عزیزان
در حین کار و وبمستری ممکنه سوالات کوچیک و بزرگی برام پیش بیاد در زمینه سئو که من یک جا بپرسم بهتره تا تاپیک های متعدد.
این مطلب ممکنه ویرایش بشه و سوالات جدید را بذارم.
هر عزیزی هر سوالی که می خواد جواب بده نقل قول کنه اون سوال رو
اختلاف نظر سئو کارها اشکالی نداره فقط بیان تجربه ها برام مهمه تا منم به سوالم برسم.
سوالات سری اولم:
1- سایتی خریدم، احساس می کنم عنوان و دیسکریپشن اصلی سایت خوب نیست، صلاح می دونید تغییر بدم؟
2- در سایت خریداری شده، مثلا مطلب با عنوان دانلود اینترنتی دانلود منیجر 12 هست، حالا نسخه جدید این برنامه اومده، به نظرتون پست موجود رو ویرایش کنم یا پست جدید بزنم؟
3- قضیه کلمه کلیدی تغییری نکرده؟ گوگل فرمولش عوض نشده؟ اخرین اطلاعات من این بود که صلاح بر کمتر گذاشتن کلمه کلیدی هست
4- لینک داخلی همچنان مفیده؟ یکی دو کلمه کلیدی هر مطلب رو به سایت لینک بدیم؟
5- بولد کردن یا رنگی کردن کلمه کلیدی همچنان مفیده؟
سوالات سری جدید:
6- ادون دامنه تاثیر داره
7- توی گوگل وبمستر سایت خریداری شده 1000 خطای 404 وجود داره، بهترین راه افزونه هست؟ بعد رفرش سایت مپ درسته؟ و میشه فهمید علت این خطاها ریشش کجاست؟
8- برای محتوای سئو: سایز عکس مطلب مهمه؟ اگر اری باید با ویرایشگر در سیستم تغییر سایز بدیم یا تو خود وردپر موقع درج
مطلب. همچنین به جز نام و آلت مناسب چه نکته دیگه ای به نظرتون رعایت بشه
9- اگر سه عکس داشته باشیم، یکیش بالای مطلب دوتا اخر مطلب خوبه؟
تشکر پیشاپیش از عزیزانی که جواب می دهند
در حین کار و وبمستری ممکنه سوالات کوچیک و بزرگی برام پیش بیاد در زمینه سئو که من یک جا بپرسم بهتره تا تاپیک های متعدد.
این مطلب ممکنه ویرایش بشه و سوالات جدید را بذارم.
هر عزیزی هر سوالی که می خواد جواب بده نقل قول کنه اون سوال رو
اختلاف نظر سئو کارها اشکالی نداره فقط بیان تجربه ها برام مهمه تا منم به سوالم برسم.
سوالات سری اولم:
1- سایتی خریدم، احساس می کنم عنوان و دیسکریپشن اصلی سایت خوب نیست، صلاح می دونید تغییر بدم؟
2- در سایت خریداری شده، مثلا مطلب با عنوان دانلود اینترنتی دانلود منیجر 12 هست، حالا نسخه جدید این برنامه اومده، به نظرتون پست موجود رو ویرایش کنم یا پست جدید بزنم؟
3- قضیه کلمه کلیدی تغییری نکرده؟ گوگل فرمولش عوض نشده؟ اخرین اطلاعات من این بود که صلاح بر کمتر گذاشتن کلمه کلیدی هست
4- لینک داخلی همچنان مفیده؟ یکی دو کلمه کلیدی هر مطلب رو به سایت لینک بدیم؟
5- بولد کردن یا رنگی کردن کلمه کلیدی همچنان مفیده؟
سوالات سری جدید:
6- ادون دامنه تاثیر داره
7- توی گوگل وبمستر سایت خریداری شده 1000 خطای 404 وجود داره، بهترین راه افزونه هست؟ بعد رفرش سایت مپ درسته؟ و میشه فهمید علت این خطاها ریشش کجاست؟
8- برای محتوای سئو: سایز عکس مطلب مهمه؟ اگر اری باید با ویرایشگر در سیستم تغییر سایز بدیم یا تو خود وردپر موقع درج
مطلب. همچنین به جز نام و آلت مناسب چه نکته دیگه ای به نظرتون رعایت بشه
9- اگر سه عکس داشته باشیم، یکیش بالای مطلب دوتا اخر مطلب خوبه؟
تشکر پیشاپیش از عزیزانی که جواب می دهند
Last edited: