• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@@@ سوالات من از سئو - منتظر با تجربه ها و فنی کار ها هستم

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
رفرش سایت مپ با تغییر اساسی مثل کاری که دوستمون میخوان بکنن باعث افت میشه . چرا ؟ چون یه سری url که قبلا ایندکس بودن شاید این وسط مشکل پیدا کنن مخصوصا وقتی میخوای فیلترش کنی.
بله رفرش رو اشتباه به کار بردم تغییر و سابمیت دوباره بعد از تغییر سایت مپ باعث افت میشه.
اگه اشتباه میکنم لطفا روشنم کنین

اشتباه میکنید
سایت مپ رو شما بسته به سایت میتونید تغییر بدید ... ویرایش کنید و حتی حذف کنید روزی صد بار
با اینکه خود گوگل تاکید زیادی روی ثبت سایت مپ داره ولی بنده حتی برای بعضی از پروژه ها از سایت مپ استفاده نمیکنم و بازدهی بسیار بالایی هم گرفتم
در کل تغییر سایت مپ مشکل خاصی براتون ایجاد نمیکنه، گوگل کار خودش رو مطابق روش کاری خودش کراول میکنه ، منتها نیم نگاهی هم به سایت مپ شما می اندازه

etarahan

Registered User
لایک‌ها
71
اشتباه میکنید
سایت مپ رو شما بسته به سایت میتونید تغییر بدید ... ویرایش کنید و حتی حذف کنید روزی صد بار
با اینکه خود گوگل تاکید زیادی روی ثبت سایت مپ داره ولی بنده حتی برای بعضی از پروژه ها از سایت مپ استفاده نمیکنم و بازدهی بسیار بالایی هم گرفتم
در کل تغییر سایت مپ مشکل خاصی براتون ایجاد نمیکنه، گوگل کار خودش رو مطابق روش کاری خودش کراول میکنه ، منتها نیم نگاهی هم به سایت مپ شما می اندازه
تغییر ساختار url
همون نیم نگاهه با نیم تغییراتی در urlها باعث یه افت ناچیز میشه اگه حرفم اشتباهه که حتما تجربه هام اتفاقی بودن ربطی به رفرش نداشته

clicktools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
برای مشاهده وضعیت سئوی سایت خودتون لطفا سری به وب سایت کلیک تولز هم بیاندازید . آنالیز آنلاین سایت رو انجام می ده و گزارش هم به فارسی است با راهنمایی های مرتبط با گزارش شما .
www.clicktools.ir

بالا