• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات پايه اي زبان سي و پلاسش

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام،فکر کنم این سوالات برای کسانی که سی و ++ کار می کنن مفید باشه ، پس از به اشتراک گذاردن اطلاعات دریغ نفرماييد، قبلا متشکرم

1- چطور با سی میتونیم سیستم عامل بنویسیم در حالی که کامپایلر ها رو در یک سیستم عامل مقیم اجرا می کنیم(قابل توجه کامپایلر کارا)
2-چطور می تونیم باهاش زبان برنامه نویسی script ای بسازیم ، مثل python?
-3اسم پایتون امد ، دوستان کسی می دونه که آیا میشه با پایتون قسمتی رو نوشت و به راحتی در پروژه اصلی که در سی هست مخلوط کنیم؟ (برعکسش به راحتی صادقه)
4-جاوا و دات نت corba , Dcom دارن ، سی++ از چی استفاده می کنه ؟

با تشکر از همه

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
وقتی شما خواستید سیستم عامل بنویسید معمولا نیاز هست تا کتابخانه ها رو هم باز نویسی کنی این کامپایلر نیست که وابسته به سیستم عامله بلکه کتابخانه ها هستن مثلا توی کتابخانه stdio.h توابع جوری نوشته شدن که در ویندوز توی کنسول ویندوز بنویسین یا بخون و در مورد لینوکس هم به همین ترتیب ولی گه شما دو باره این توابع رو طوری تغییر بدید که وابسته به سیستم عامل نباشه می تونید یه کد اجرایی غیر وابسته به یستم عامل تولید کنید فکر کنم اگه سورس یه سیستم عامل جمع و جور مثل Minix رو ببینید متوجه بشید

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تشکر ، داخل پرانتز(سوال 1) هم اشاره گري بود به شما

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
خواهش می کنم

در مورد سوال دو هم من متوجه نشدم منظورتون از اینکه چه جوری با هاش یه زبان اسکریپتی می نویسن چیه چون یه زبان اسکریپتی هم مثل هر برنامه دیگه ای هست یه مفسر احتیاج داره و یکم پردازش رشته ها

در مورد چهار هم تا جایی که من می دونم از corba توی بقیه زبان ها هم می شه استفاده کرد اگه از دلفی یا C++ بیلدر استفاده کرده باشید توی کامپوننت پلت بخشی برای این کار هست

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
در رابطه با سوال يک و جواب شما آرش جان :

(کد هاي minix رو ديدم اما خوب نيازمند وقت گذاشتن بسياره :) )

الان اگر من بخوام يک برنامه اي بنويسم که به هيچ سيستم عاملي نياز نداشته باشه و هنگام بوت کامپيوتر به جاي سيستم عامل از اون استفاده کنم ، بايد اول برنامه رو در محيطي مثل ويندوز بنويسم
(البته با در نظر داشتن header هاي مستقل از os) و بعد مستقلا اجرا کنم ؟
، (با اين وجود الآن کامپايلر من يک خروجي exe ميده که اين خارج از dos و win معنا نداره )

*اين سوال ها رو مي پرسم چون : متاسفانه به ما تنها کار در يک os رو ، اونم نصفه کاره و تنها ياد که هيچي فقط معرفي مي کنند .

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سوال 2 هم راستش دنبال منبعي هستم براي برنامه نويسي سيستم و مفسر و اين چيز ها که بشه از اين جامعي open source استفاده کرد

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
برای اینکه فایل های شما قابلیست اجرال بدون os رو پیدا کنن باید دور ویندوز رو خط بکشید چون فایل PE ویندوز فقط روی ویندوز اجرا می شن فکر می کنم یک محیط مثل linux برای برنامه نویسی سیستم بهرتاه باشه البته من تا حالا امتحان نکردم

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خيلي خوبه ،از لطفت سپاس آرش

sub

Registered User
لایک‌ها
1
خوب هنوز بحث تموم نشده
ما اون کامپایلری رو می خوایم که با اون داس یا ویندوز یا لینوکس رو نوشتند. در ضمن فرمت exe که خروجی سی هست، با تغییر کامپایلر تغییر می کنه چون این پسوند و اجرایی بودن یا نبودن یه قرار داد هست.

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد سیستم عامل ها غیر اپن سورس نمی شه زیاد اضهار نظر کرد بیشتر باید حرف شرکت سازنده رو قبول کرد ولی فکر می کنم داس به کمک اسنمبلی نوشته شده و ویندوز هم در نسخه های ابتدایی با کمک سی و اسمبلی بوده

اما کد های لینوکس کاملا وجود داره و با سی نوشته شه شما می تونید روی یه سیستم با استاندارد POSIX مثل لینوکس یا یونیککس اون رو کامپایل کنید کامپایلر هم می تونید GCC یا هر کامپایلر استاندارد دیگه ای باشه
چون توی استاندارد POSIX پسوند ملاک تعیین نوع فایل نیست پس فایل شما آجرایی

sub

Registered User
لایک‌ها
1
شما این مطالب رو از خودتون می نویسید یا جایی خوندید
در ضمن من زیاد با این مطالبی که گفتید آشنا نیستم ولی دنبال اون نسخه ای از C هستم که لینوکس رو با اون نوشتند

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مطالب از خود يا ديگران مهم نيست ، تبادلش مهمه ;)

در حال حاضر از c99 اما زياد مهم نيست ، چون از اکثر زبان ها داره استفاده ميشه البته براي سيستم هاي مبتني بر posix

sub

Registered User
لایک‌ها
1
خوب حالا چطوری این کامپایلر C رو بدون سیستم عامل اجرا کنیم؟

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
چرا بدون سیستم عامل می تونید اون رو یه یه سیستم یونیکس بیس کامپایل کنید

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از sub :
خوب حالا چطوری این کامپایلر C رو بدون سیستم عامل اجرا کنیم؟

شما هيج چيزي رو خارج os نميتونيد اجرا کنيد و راهي هم نداره بجز کارايي که 40 سال پيش مهندس ها ميکردند

sub

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Arash_j13 :
چرا بدون سیستم عامل می تونید اون رو یه یه سیستم یونیکس بیس کامپایل کنید
من سیستم عامل لینوکس رو نصب ندارم، بلد نیستم باهاش کار کنم، دوست هم ندارم باهاش کار کنم. در ضمن سیستم عامل ویندوز هم محدودیتهایی برای برنامه نویس می زاره که من برای برنامه ای که می نویسم می خوام به تک تک بیتهای دیسک دسترسی داشته باشم که فکر نکنم سیستم عاملها این اجازه رو به من بدند

sub

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از MehdiTeh :
شما هيج چيزي رو خارج os نميتونيد اجرا کنيد و راهي هم نداره بجز کارايي که 40 سال پيش مهندس ها ميکردند
خوب من همون روش رو می خوام

بالا