ممنون . تمام کارای سایت با خودم هست و ایشون فقط بخش فنی رو دست میگیره. میخوام بدونم آیا ارزش سرمایه گذاری داره اینکار ؟ جواب میشه کرفت؟
سایتی که شما میزنی باید دارای ویژگی هایی باشه مثلا بخش مجوزها و مهارت ها جهت اعتماد سازی یا سهولت دسترسی به شما یا مشاوره رایگان
ارزش سرمایه گذاری داره ؟
- بله که داره چرا نداشته باشه (بشرط اینکه خود شما علاقمند به اینکار باشی و دوره ببینی )
- تجربه : من تجربه مشابهی بطریق دیگه ای داشتم ، طرف خرش که از پل گذشت یه تشکر خشک و خالی نکرد و خودش کارو دست گرفت !
- اجرای کار با کمترین هزینه میتونه اتفاق بیوفته ، بنظرم هزینه های تبلیغات و بک لینک و .. چرت محض هست و اگر نیاز مردم رو در خدمتشون بذاری هم سایتت بالا میاد هم کارت میگیره ...
جواب میشه گرفت ؟
- تو بازه شش ماه و یکسال بازدهی مورد نظر شما رو نخواهد داشت مگر اینکه در فضاهایی مثل اینستاگرام فعالیت محتوایی داشته باشید
- یجوری کار کن که اگر باخت داشتی همه چیزتو نبازی ، میشه با کمترین امکانات بهترین نتیجه رو گرفت بشرط اینکه خیلی گشاد نگیریش
- در آخر احساس میکنم شما واسطه بین برنامه نویس و فنی کاری هم قابل جانشینی هستی هم قابل حذف شدن و اینکه دویست میلیون پول نقد داری !