مسئله بودجه نیست.شما با تبلت چیکار میخوای بکنی؟
بودجه شما چقدره؟
مسئله بودجه نیست.
بیشتر گیم + کارای اینترنتی به نظر خودم آیپد بهتره.
پس حتما آیپد بخر.هم گیم های خیلی خوبی داره و هم باتری عالی که تو هیچ تبلت اندرویدی پیدا نمیکنی.مسئله بودجه نیست.
سلام. شك نكنيد كه آيپد بهتره. پيشنهاد بنده Ipad Air 32GB - 4G هستش.مسئله بودجه نیست.
اولویت اول من آیپد بود اما چون قیمت هاش بالا بود پولم نرسید تبلت اندروید گرفتمسلام خدمت همه کارشناسان و دوستان محترم
یه سوال داشتم
میخوام بدونم که من آیپد بخرم بهتره یا یه تبلت خوب آندرویدی؟
اگه آیپد ، لطفا بگید کدوم مدلش
اگر تبلت اندرویدی مدلشو بگید.
با تشکر از همه.
Wi-Fi + Cellular , Wi-Fiپس حتما آیپد بخر.هم گیم های خیلی خوبی داره و هم باتری عالی که تو هیچ تبلت اندرویدی پیدا نمیکنی.
اگه مشکل بودجه نداری میتونی 3 ماه منتظر بمونی و آیپد ایر 2 بخری.فوق العاده برای بازی های گرافیکی جدیدی که در راه هستند لازمه.
وای فای خالی یعنی اینکه سیم کارت نمیخوره و ارزون تره و اون یکی سیمکارت میخوره و گرون تره.Wi-Fi + Cellular , Wi-Fi
فرق این دو نسخه چیه؟
سوال دیگه اینکه که 3 ماه دیگه که ایر 2 میاد ، چه چیزش بهتر از ایر هست و قیمت حدودیش چقدره؟
خیلی ممنون از پاسختون.وای فای خالی یعنی اینکه سیم کارت نمیخوره و ارزون تره و اون یکی سیمکارت میخوره و گرون تره.
اگه با سیمکارت اینترنت نمیخوای بری نسخه وای فای بخر که ارزون تره.
ایر 2 زودتر میاد من گفتم 3 ماه بعد چون قیمتش اوایل گرونه.ایر 2 سنسور اثر انگشت داره و باریک تر میشه احتمالا.معلوم نیست شاید رم 2 گیگ داشته باشه.طبیعتا دوربین بهتری داره و سریع تر میشه و هم قدرت گرافیکی فوق العاده ای برای بازی های سنگین جدید داره مثل آیفون 6.
منظورم این نیست آپید ایر نمیتونه این بازی اجرا کنه ولی خب ایر 2 میتونه یه سال بیشتر ساپورت بشه از هر لحاظ.
اگه عجله ای ندارید ارزش داره منتظر بمونید ایر 2 بخرید.حتی ایر هم اون موقع ارزون تر میشه.
قیمت ها به احتمال زیاد همین قیمت های الان ایر خواهند بود فقط چند ماه باید بگذره به این قیمت ها بدن.
http://www.mobile.ir/tablets/shops-37294-apple-ipad-air.aspx