• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال : آیپد بخرم یا تبلت آندرویدی ؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
سلام
من تبلت اندروید داشتم
تبلت ویندوز ۸ هم داشتم البته یکهفته فقط
الان هم آیپد مینی رتینا دارم ۱۶ گیگ سلولار

به نظر من اول از همه انتظارات شما مهمه
اگه بازی مهم نیست براتون - تبلت ویندوزی عالی. به نظر من تبلت فقط و فقط با سیستم عامل ویندوز عالیه. ولی اون چیزی که لذت بخوایی ببری با دستگاهش و جنسش گرونه متاسفانه

بعد هم فقط آیپد مینی رتینا
کیفیت عالی- سایز عالی- برنامه و بازی و امکانات و همه چیز خوبه ( ولی برای من که اهل بازی نیستم و بعضی نرم افزارهای ویندوزی نیاز دارم خیلی کارایی نداره :) )
میخوام آیپدم بفروشم تیلت ویندوزی بخرم

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
سلام
من تبلت اندروید داشتم
تبلت ویندوز ۸ هم داشتم البته یکهفته فقط
الان هم آیپد مینی رتینا دارم ۱۶ گیگ سلولار

به نظر من اول از همه انتظارات شما مهمه
اگه بازی مهم نیست براتون - تبلت ویندوزی عالی. به نظر من تبلت فقط و فقط با سیستم عامل ویندوز عالیه. ولی اون چیزی که لذت بخوایی ببری با دستگاهش و جنسش گرونه متاسفانه

بعد هم فقط آیپد مینی رتینا
کیفیت عالی- سایز عالی- برنامه و بازی و امکانات و همه چیز خوبه ( ولی برای من که اهل بازی نیستم و بعضی نرم افزارهای ویندوزی نیاز دارم خیلی کارایی نداره :) )
میخوام آیپدم بفروشم تیلت ویندوزی بخرم
شما چه برنامه هایی احتیاج دارید که آیپد نداره؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
شما چه برنامه هایی احتیاج دارید که آیپد نداره؟
عزیز دوباره نوشته من رو بخون :)
ننوشتم برنامه ای لازم دارم و آیپد نداره !!!!
نوشتم کارایی که من میخوام نداره . مثلا بروزر هاش ضعیفند .
ولی برای ویندوز فایرفاکس رو نصب میکنی و عالی کار میکنه . حالا تبلت یا لپتاپ یا پی سی فرقی نمیکنه :)
فتوشاپ هم باید بخری برای آیپد. که من بوسیله برنامه تانگبو نصب کردم ولی بعد از مدتی دیگه اجرا نمیشد. پاکش کردم. فتوشاپش هم خیلی مبتدیه :)
در صورتی که من خودم فتوشاپ cs6 پرتابل روی تبلت ایسوس نصب کردم و خیلی خوب کار میکرد :)

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
عزیز دوباره نوشته من رو بخون :)
ننوشتم برنامه ای لازم دارم و آیپد نداره !!!!
نوشتم کارایی که من میخوام نداره . مثلا بروزر هاش ضعیفند .
ولی برای ویندوز فایرفاکس رو نصب میکنی و عالی کار میکنه . حالا تبلت یا لپتاپ یا پی سی فرقی نمیکنه :)
فتوشاپ هم باید بخری برای آیپد. که من بوسیله برنامه تانگبو نصب کردم ولی بعد از مدتی دیگه اجرا نمیشد. پاکش کردم. فتوشاپش هم خیلی مبتدیه :)
در صورتی که من خودم فتوشاپ cs6 پرتابل روی تبلت ایسوس نصب کردم و خیلی خوب کار میکرد :)
خب تبلت ها در حال حاضر بیشتر برای سرگرمی ساخته شدن تا تولید محتوا.معلومه آیپد برای تولید محتوای حرفه ای مناسب نیست.همونطور که سرفس و تبلت های ویندوزی در زمینه سرگرمی و یوزر فرندلی بودن اکوسیستم به آیپد نمیرسن.
دلیل فروش کم سرفس های ماکروسافت قیمت و هم ویندوزی بودن هست چون کمتر کسی از تبلت ها برای تولید محتوا استفاده میکنه.
البته اپ های ادیت عکس و فیلم در اپ استور نیاز اکثر کاربرها برطرف میکنه ولی خیلی حرفه ای نیستند.

بالا