• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال از روباه آتشين

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
چرا در صفحات این مرورگر بعضی از امکانات را نمی توان داشت ، مانند ابزارهای انتخاب رنگ و سایز متن نوشته شده در بخش ارسال ایمیل یاهو درحالیکه برای اینترنت اکسپلورر همه آنها فعال است

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب اينكه خيلي بده :blink:
يعني خيلي ضايع است :D
يعني هيچ راهي نداره تو ساير مرورگرها ما بتونيم از امكانات ايميل ياهو استفاده كنيم؟

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
متاسفانه نه
فقط باید بگی
مرگ بر آمریکا
مرگ بر مایکروسافت
مرگ بر بیل گیتس
مرگ بر یاهوی یابو

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
چرا یه راهی هست! صبر کنی تعداد کاربران Mozilla زیادتر بشه تا توجه یاهو جلب شه و با اون سازگارش کنه که البته ساختن یه همچین چیزی و سازگار کردنش با بقیه مرورگرها پدر درآره :D
موفق باشید.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
این مشکل رو باید یاهو حل کنه نه موزیلا... مثلا ادیتور Wysiwyg اینجا هم توی موزیلا کار میکنه و هم توی IE

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از ehsan :
این مشکل رو باید یاهو حل کنه نه موزیلا... مثلا ادیتور Wysiwyg اینجا هم توی موزیلا کار میکنه و هم توی IE
يه مشكلي من با اين اديتور دارم . بعضي وقتها من روي پاسخ سريع كه ميخوام چيزي تايپ كنم يهو ميره به قسمت ادونس :(
توي همين فايرفاكس منظورمه ها
18.gif

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
احتمالا قبل از کامل load شدن صفحه بر روی Quick Reply کلیک کردید؟
موفق باشید

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از irgamer :
موفق باشید
من هم همین مشکل رو توی فایر فاکس دارم. هر وقت روی quick reply کلیک میکنم صفحه advance رو load میکنه...
اصولا یه قسمت از قابلیت های quick reply که توی IE هست توی fire fox نیست. من خواهش میکنم اگه امکانش هست این مشکل رو برطرف بکنید. پیشاپیش متشکرم...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از irgamer :
موفق باشید
نه بعضي مواقع اين مشكل رو دارم :(

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از gray_wolf :
من هم همین مشکل رو توی فایر فاکس دارم. هر وقت روی quick reply کلیک میکنم صفحه advance رو load میکنه...
اصولا یه قسمت از قابلیت های quick reply که توی IE هست توی fire fox نیست. من خواهش میکنم اگه امکانش هست این مشکل رو برطرف بکنید. پیشاپیش متشکرم...
یعنی صفحه کامل load می شه اما اینجوریه؟
در مورد امکانات editor من فقط مدیر یک بخش هستم و admin نیستم می تونید در این بخش مطرح کنید شاید بهتر به نتیجه برسید:
http://forum.persiantools.com/f43.html
موفق باشید

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
من فقط مدیر یک بخش هستم و admin نیستم
ایشالا میشی
110.gif

منم همین مشکلو با ادیتور گاهی وقتها دارم (خیلی کم) ولی همونطور که علی گفت فکر کنم هر وقت قبل از لود شدن کامل صفحه خواستم ریپلای کنم اینجوری شده

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
ببخشيد پا برهنه اومدم وسط حرفتون :(
ميشه تو يه تاپيك جداگانه درباره مشكلات Opera با فروم بحث كنين
علي جان با شمام :)

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از irgamer :
یعنی صفحه کامل load می شه اما اینجوریه؟
در مورد امکانات editor من فقط مدیر یک بخش هستم و admin نیستم می تونید در این بخش مطرح کنید شاید بهتر به نتیجه برسید:
http://forum.persiantools.com/f43.html
موفق باشید
بله. صفحه کاملا load میشه ولی در حالت Advance! یعنی من قادر نیستم از quick reply استفاده بکنم.

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از gray_wolf :
بله. صفحه کاملا load میشه ولی در حالت Advance! یعنی من قادر نیستم از quick reply استفاده بکنم.
GRAY_WOLF عزیز
منظور علی اینه که قبل از این که صفحه ی تاپیک لود بشه کامل روی کوییک ریپلای کلیلک کردی! البته شایدم یه مشکل دیگه باشه ولی به هر حال اگه قبل از لود شدن کامل صفحه ی تاپیک روی کوییک ریپلای کلیلک کنی میری به ADVANCE

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از kasra_kh :
GRAY_WOLF عزیز
منظور علی اینه که قبل از این که صفحه ی تاپیک لود بشه کامل روی کوییک ریپلای کلیلک کردی! البته شایدم یه مشکل دیگه باشه ولی به هر حال اگه قبل از لود شدن کامل صفحه ی تاپیک روی کوییک ریپلای کلیلک کنی میری به ADVANCE
خوب اين يه مشكل نيست ؟‌ منظورم اينه كه باگ نيست ؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kasra_kh :
GRAY_WOLF عزیز
حتی اگه یه ساعت هم بعد از Load شدن صفحه روی quick reply کلیک بکنم بازهم میره به صفحه Advance!:wacko:

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از hwt :
خوب اين يه مشكل نيست ؟‌ منظورم اينه كه باگ نيست ؟
باگ Firefox یا vBulletin ؟ این اتفاق برای من دقیقا در Opera و IE هم می افته. به نظرم اسکریپت یا کدی که برای این منظوره از آخرین بخشهایی هست که load می شه و بنابراین حتی باگ هم نیست.
به نقل از gray_wolf :
حتی اگه یه ساعت هم بعد از Load شدن صفحه روی quick reply کلیک بکنم بازهم میره به صفحه Advance!
خیلی عجیبه! یعنی شما در IE دقیقا همین کار رو می کنید درسته؟ Opera چطور؟
موفق باشید

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از irgamer :
باگ Firefox یا vBulletin ؟ این اتفاق برای من دقیقا در Opera و IE هم می افته. به نظرم اسکریپت یا کدی که برای این منظوره از آخرین بخشهایی هست که load می شه و بنابراین حتی باگ هم نیست.

خیلی عجیبه! یعنی شما در IE دقیقا همین کار رو می کنید درسته؟ Opera چطور؟
موفق باشید
من در IE هيچ مشكلي ندارم. Opera رو هم امتحان نکردم چون ازش خوشم نمیاد! به نظر من خیلی شلوغ پلوغه!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
نه من اين مشكل رو توي اي ئي ندارما !

بالا