يه مشكلي من با اين اديتور دارم . بعضي وقتها من روي پاسخ سريع كه ميخوام چيزي تايپ كنم يهو ميره به قسمت ادونسبه نقل از ehsan :این مشکل رو باید یاهو حل کنه نه موزیلا... مثلا ادیتور Wysiwyg اینجا هم توی موزیلا کار میکنه و هم توی IE
من هم همین مشکل رو توی فایر فاکس دارم. هر وقت روی quick reply کلیک میکنم صفحه advance رو load میکنه...به نقل از irgamer :احتمالا قبل از کامل load شدن صفحه بر روی Quick Reply کلیک کردید؟
موفق باشید
نه بعضي مواقع اين مشكل رو دارمبه نقل از irgamer :احتمالا قبل از کامل load شدن صفحه بر روی Quick Reply کلیک کردید؟
موفق باشید
یعنی صفحه کامل load می شه اما اینجوریه؟به نقل از gray_wolf :من هم همین مشکل رو توی فایر فاکس دارم. هر وقت روی quick reply کلیک میکنم صفحه advance رو load میکنه...
اصولا یه قسمت از قابلیت های quick reply که توی IE هست توی fire fox نیست. من خواهش میکنم اگه امکانش هست این مشکل رو برطرف بکنید. پیشاپیش متشکرم...
ایشالا میشیمن فقط مدیر یک بخش هستم و admin نیستم
بله. صفحه کاملا load میشه ولی در حالت Advance! یعنی من قادر نیستم از quick reply استفاده بکنم.به نقل از irgamer :یعنی صفحه کامل load می شه اما اینجوریه؟
در مورد امکانات editor من فقط مدیر یک بخش هستم و admin نیستم می تونید در این بخش مطرح کنید شاید بهتر به نتیجه برسید:
http://forum.persiantools.com/f43.html
موفق باشید
GRAY_WOLF عزیزبه نقل از gray_wolf :بله. صفحه کاملا load میشه ولی در حالت Advance! یعنی من قادر نیستم از quick reply استفاده بکنم.
خوب اين يه مشكل نيست ؟ منظورم اينه كه باگ نيست ؟به نقل از kasra_kh :GRAY_WOLF عزیز
منظور علی اینه که قبل از این که صفحه ی تاپیک لود بشه کامل روی کوییک ریپلای کلیلک کردی! البته شایدم یه مشکل دیگه باشه ولی به هر حال اگه قبل از لود شدن کامل صفحه ی تاپیک روی کوییک ریپلای کلیلک کنی میری به ADVANCE
حتی اگه یه ساعت هم بعد از Load شدن صفحه روی quick reply کلیک بکنم بازهم میره به صفحه Advance!:wacko:به نقل از kasra_kh :GRAY_WOLF عزیز
منظور علی اینه که قبل از این که صفحه ی تاپیک لود بشه کامل روی کوییک ریپلای کلیلک کردی! البته شایدم یه مشکل دیگه باشه ولی به هر حال اگه قبل از لود شدن کامل صفحه ی تاپیک روی کوییک ریپلای کلیلک کنی میری به ADVANCE
باگ Firefox یا vBulletin ؟ این اتفاق برای من دقیقا در Opera و IE هم می افته. به نظرم اسکریپت یا کدی که برای این منظوره از آخرین بخشهایی هست که load می شه و بنابراین حتی باگ هم نیست.به نقل از hwt :خوب اين يه مشكل نيست ؟ منظورم اينه كه باگ نيست ؟
خیلی عجیبه! یعنی شما در IE دقیقا همین کار رو می کنید درسته؟ Opera چطور؟به نقل از gray_wolf :حتی اگه یه ساعت هم بعد از Load شدن صفحه روی quick reply کلیک بکنم بازهم میره به صفحه Advance!
من در IE هيچ مشكلي ندارم. Opera رو هم امتحان نکردم چون ازش خوشم نمیاد! به نظر من خیلی شلوغ پلوغه!به نقل از irgamer :باگ Firefox یا vBulletin ؟ این اتفاق برای من دقیقا در Opera و IE هم می افته. به نظرم اسکریپت یا کدی که برای این منظوره از آخرین بخشهایی هست که load می شه و بنابراین حتی باگ هم نیست.
خیلی عجیبه! یعنی شما در IE دقیقا همین کار رو می کنید درسته؟ Opera چطور؟
موفق باشید