• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال از روباه آتشين

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از irgamer :
یعنی صفحه کامل load می شه اما اینجوریه؟
در مورد امکانات editor من فقط مدیر یک بخش هستم و admin نیستم می تونید در این بخش مطرح کنید شاید بهتر به نتیجه برسید:
http://forum.persiantools.com/f43.html
موفق باشید

آقا درست شد! ممنون از لینکی که دادین!
من از توی control panel گزینه ادیتور رو از حالت FULL WYSYWYG به Standard تبدیل کردم! مشکل حل شد ولی با این همه من هنوز نمیتونم از حالت Full استفاده بکنم...

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سايت Fire fox دوباره هك شد
سيزدهم مهر ۱۳۸۴
سرويس امنیت - spreadfirefox.com كه وظيفه فروش و كارهاي مالي مربوط به مرورگر Fire Fox را انجام مي‌دهد هك شد و انتظار مي‌رود كه تا پايان اين ماه نتواند به صورت online فعاليت خود را از سر بگيرد. اين خبر توسط اي‌ميل كه براي كاربران ثبت‌نام شده سايت فرستاده شده منتشر شده است. همچنين در اين اي‌ميل به اين نكته اشاره شده كه هك شدن اين سايت به سايت مادر Mozilla.org آسيبي نرسانده است. اين دومين باري است كه سايت Fire Fox مورد حمله قرارا مي‌گيرد و هك مي‌شود. در ماه july هم با استفاده از حفره‌اي كه در برنامه php این سایت بود مورد نفوذ قرار گرفت. بعد از حمله ماه جولاي بنياد موزيلا اعلام كرد كه بعد از اقدامات امنيتي جديد سايت‌هاي مربوط به اين بنياد از لحاظ امنيتي مشكلي پيدا نخواهند كرد. اين وعده‌اي است كه براي دومين بار هم داده شده است. در اي‌ميلي كه براي كاربران ارسال شده آمده كه بعد از اين حمله نرم‌افزارهاي Fire Fox از لحاظ امنيتي كاملا امن خواهند بود. حملاتي از اين دست اين شكل را براي كاربران ايجاد كرده است كه آيا Fire Fox هنوز هم امن است!؟
http://www.ictnews.ir/News/17152.aspx

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
سایت spreadfirefox سایتی برای گسترش فایرفاکسه ربطی به خود نرم افزار نداره که امن باشه یا نه. علت هک شدنشم به موقع patch نکردن سایت بوده.
موفق باشید

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از mehrdad1355 :
سايت Fire fox دوباره هك شد
سيزدهم مهر ۱۳۸۴
سرويس امنیت - spreadfirefox.com كه وظيفه فروش و كارهاي مالي مربوط به مرورگر Fire Fox را انجام مي‌دهد هك شد و انتظار مي‌رود كه تا پايان اين ماه نتواند به صورت online فعاليت خود را از سر بگيرد. اين خبر توسط اي‌ميل كه براي كاربران ثبت‌نام شده سايت فرستاده شده منتشر شده است. همچنين در اين اي‌ميل به اين نكته اشاره شده كه هك شدن اين سايت به سايت مادر Mozilla.org آسيبي نرسانده است. اين دومين باري است كه سايت Fire Fox مورد حمله قرارا مي‌گيرد و هك مي‌شود. در ماه july هم با استفاده از حفره‌اي كه در برنامه php این سایت بود مورد نفوذ قرار گرفت. بعد از حمله ماه جولاي بنياد موزيلا اعلام كرد كه بعد از اقدامات امنيتي جديد سايت‌هاي مربوط به اين بنياد از لحاظ امنيتي مشكلي پيدا نخواهند كرد. اين وعده‌اي است كه براي دومين بار هم داده شده است. در اي‌ميلي كه براي كاربران ارسال شده آمده كه بعد از اين حمله نرم‌افزارهاي Fire Fox از لحاظ امنيتي كاملا امن خواهند بود. حملاتي از اين دست اين شكل را براي كاربران ايجاد كرده است كه آيا Fire Fox هنوز هم امن است!؟
http://www.ictnews.ir/News/17152.aspx
مهرداد جان اخبار جاش اينجا نيست . از شما بعيده

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
47 كيلوبايته . نصبش كني ميبيني خوب
8.gif

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از hwt :
47 كيلوبايته . نصبش كني ميبيني خوب
8.gif
والایه شمارنده اومده همینطور داره عدد میندازه !
کار دیگه ای بلد نیست این؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از Shahedr :
Fasterfox - Performance and network tweaks for Firefox. Fasterfox allows you to tweak many network and rendering settings such as simultaneous connections, pipelining, cache, DNS cache, and initial paint delay.

Dynamic speed increases can be obtained with the unique prefetching mechanism, which recycles idle bandwidth by silently loading and caching all of the links on the page you are browsing. A popup blocker for popups initiated by Flash plug-ins is also included.

161.gif
161.gif
161.gif
161.gif

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
Fasterfox - Performance and network tweaks for Firefox. Fasterfox allows you to tweak many network and rendering settings such as simultaneous connections, pipelining, cache, DNS cache, and initial paint delay.

Dynamic speed increases can be obtained with the unique prefetching mechanism, which recycles idle bandwidth by silently loading and caching all of the links on the page you are browsing. A popup blocker for popups initiated by Flash plug-ins is also included
شاهد جون شرمندت به مولا ولی
171.gif
171.gif

58.gif
58.gif
58.gif

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
جون تو من هیچ تاثیری نمیبینم !
نایتی ! بگو به چی میخندی مام بخندیم !

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوستاني كه از اين مرورگر سوال دارند و مايل هستند ساپرت بشند اينجا سوالاشون رو مطرح كنند
286.gif

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
چرا بعضی سایت ها که تو طراحیشون از layer استفاده سده قاطس پاتی میان؟ یا بعضی قالب های میهنبلاگ...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از farbod_123 :
چرا بعضی سایت ها که تو طراحیشون از layer استفاده سده قاطس پاتی میان؟ یا بعضی قالب های میهنبلاگ...
اوه اين ديگه مربوط به طراحي وب ميشه به فايرفاكس فكر نكنم ربطي داشته باشه . اكثرا صفحات رو بر اساس IE درست ميكنند و استانداردهاي وب رو رعايت نميكنند . در نتيجه همچين وشه :دي

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم این آقا شاهد راست میگت IE بهتره :Dاما خوب خداییش زرت و زرت adware نمیگیره

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از farbod_123 :
فکر کنم این آقا شاهد راست میگت IE بهتره :Dاما خوب خداییش زرت و زرت adware نمیگیره
'گفتم براي IE نوشته شده نگفتم كه كد نويسي استاندارد بوده .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
يه سوال ديگه :D
چرا اون بعضي سايتها كه ميگين ... تو همه مرورگرها درست نشون ميده الا اف اف :D
---
احتمالا بقيه مرورگرها استاندارد ساخته نشدن :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از mehdvirus :
يه سوال ديگه :D
چرا اون بعضي سايتها كه ميگين ... تو همه مرورگرها درست نشون ميده الا اف اف :D
---
احتمالا بقيه مرورگرها استاندارد ساخته نشدن :D
ميگم كه من طراح وب نيستم . اما ميدونم كه ff با اخرين استاندارد طراحي وب هماهنگه :)
پس علت رو جاي ديگه بايد پيدا كنيد .
ضمن اينكه اين تاپيك راجب رفع اشكالات فايرفاكس هست نه دليل استفاده و يا عدم استفاده اش :دي

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
استاد يه سوال :)
يكي از دوستام فايرفاكس رو نصب كرده ولي بعد از چند ثانيه كه باهاش كار ميكنه بسته ميشه و يه پيغام كه فكر كنم مضمونش در مورد مموري هست ميده :wacko: قضيه چيه؟؟
اين مشكلو دوستم تلفني پرسيده و من خودم تا بحال همچين مشكلي نداشتم :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از 3soot :
استاد يه سوال :)
يكي از دوستام فايرفاكس رو نصب كرده ولي بعد از چند ثانيه كه باهاش كار ميكنه بسته ميشه و يه پيغام كه فكر كنم مضمونش در مورد مموري هست ميده :wacko: قضيه چيه؟؟
اين مشكلو دوستم تلفني پرسيده و من خودم تا بحال همچين مشكلي نداشتم :)
ورژن فايرفاكس 1.5. هست ؟ اگه اره . رمش چقدره ؟ پيغامش دقيقا چي بوده .
اصولا 1.5 مموري خور بالايي داره و در پاره اي از اوقات به 200 تا 300 مگ مصرف رم هم ميرسه . اما اينكه بسته ميشه بايد ديد پيغام چيه.
شما خودت استادي به من نگو استاد.
44.gif

بالا